2015 Nisan Anneleri

Cnm ben yaşadım Allahtan 2 gündür yok şimdi de neden se ishal gibi oldum valla şaşırdım ben kabızlıkta sabahları sıcak süt içtim öyle geçti artı kuru kayısı iyi geliyomuş ama ben yemedim sevmediğim için

sütün kendisi beni kabız yapıyor zaten içince kayısı deniyorum ama duru fena

ay o yeter ki yerlessin ben agriyi cekmeye raziyim..ama iste gece uykudan uyandirinca tamam adet oluyorum dedim..wc ye gitmedim korkudan sabah da sukur birsey yoktu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yerlessinde bende cekmeye razıyım canım allah korusun onları allaha emanetler.bende yatakda dönünce felanda olyo hatta suanda hafif bir agrım var.allah korusun onları

Kızlar ev işini nasıl yapıyosunuz dün tek dik süpürgeyle yeri süpürdüm onun dısında bişey yapmıyom.pis pis dursun

Kızlar ev işini nasıl yapıyosunuz dün tek dik süpürgeyle yeri süpürdüm onun dısında bişey yapmıyom.pis pis dursun

aynen canım bnım ede pis :KK70: bend yapmıyorum bırazdan kalkıp bıraz banyoyu temızlıycem ama canımda hiç istemıyo hafasonu eşime süpürttrcem sildircm bende toz alırım.hamiş olmayacığımı dusunerek bayramdn snra temızlıge kalkısacaktım aa temızlık kaldı napiim bebişim daha önemli gelmesın kmse evıme :KK1::KK1::KK1:

CANIM SLM HAYIRLI OLSUN BENİMDE KARIN ALT TARAFIMDA AGRIM VAR AMA ESKİYE GÖRE AZALDI BAZEN ARTIYOR BENİMDE.CANIM BENDE DÜN İSHAL OLDUM BUGÜN GECTİ.SANIRIM ALISMAYA CALISIYO VÜCUDUMUZ

Saol cnm sanada hayırlı olsun inş. sağlıklı bi hamilelik geçiririz hep beraber cnm :KK16:

valla ben hıcbısey yapmıyorum sadece makınee camasır atıyrm esım asıyo. zaten 10 yıl beklemısım tup bebekle kavusmusum ıs yapıp kendımı rıske atamam. tabı kı once allaha emanet ama tedbır bızden.ama evi bok götürüyo orası ayrı :KK70: .. bende bu durumdan rahatsızım ıcım el vermıyo ama bıraz daha dayanıcaz:nazar::nazar:

bugünkü sonucum 498 çıktı 2 gün önce 161 di bugün tam 4. haftam Allaha şükür 2 günde 3 kat artmış benim de ara ara ağrılarım oluyor kasıklarımda ama normaldir diye düşünüyorum orda bişeler oluşuyor sonuçta bir de kendimizi dinliyoruz sürekli ben normalde kabızlık çekerim ama 1 haftadır düzenli ve sık çıkıyorum keşke böle devam etse:)

saol cnm sanada hayırlı olsun inş. Sağlıklı bi hamilelik geçiririz hep beraber cnm :KK16:

amin insallah canım allah korusun onları

sorma utu vb hersey duruyor:KK66:

aynen canım bnım ede pis :d bend yapmıyorum bırazdan kalkıp bıraz banyoyu temızlıycem ama canımda hiç istemıyo hafasonu eşime süpürttrcem sildircm bende toz alırım.hamiş olmayacığımı dusunerek bayramdn snra temızlıge kalkısacaktım aa temızlık kaldı napiim bebişim daha önemli gelmesın kmse evıme :KK1::KK1::KK1:
valla ben hıcbısey yapmıyorum sadece makınee camasır atıyrm esım asıyo. Zaten 10 yıl beklemısım tup bebekle kavusmusum ıs yapıp kendımı rıske atamam. Tabı kı once allaha emanet ama tedbır bızden.ama evi bok götürüyo orası ayrı :d .. Bende bu durumdan rahatsızım ıcım el vermıyo ama bıraz daha dayanıcaz:nazar::nazar:
bende yapmıycam kızlar ilk 3 ay cok önemli varsın ev batsın bosverin ütü yaparım aksam ama yer silmiycem balkon yıkamıycam.toz desen tozlu.hiç bişi yapasım yok.eslerimiz yapsın ben ona yaptırtıcam her ne kadar o yapmam desede eline tutusturcam:KK17::KK17::KK17:

beimki mutfak ısını sevıyor bulasık makınesı doldurt bosalt seve seve yapıyo ama evı zorla supurtturdum. supur yoksa ben supururum dedı :KK70: supurdu ıgrenc supurdu tabı orası ayrı

amin insallah canım allah korusun onları

bende yapmıycam kızlar ilk 3 ay cok önemli varsın ev batsın bosverin ütü yaparım aksam ama yer silmiycem balkon yıkamıycam.toz desen tozlu.hiç bişi yapasım yok.eslerimiz yapsın ben ona yaptırtıcam her ne kadar o yapmam desede eline tutusturcam:KK17::KK17::KK17:

wallahi şekerım ya yapıcak ya da bi kadın tutucak ayda bi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: gercı benmki yapmam demıyo ama haftasonu kaytarmaya kalkarsa kadın cagırırım :KK1::KK1::KK1: kolay olmuyo bebiş dikkat etmelıyız yorgun oluyoruz bıde temızlıkmı yapcaz:KK1::KK1::KK1:

kızlar ben kontrolde heyecan sormayı unutmuşum cinsel ilişki için dr unuz ne dedi? bana saglık ocagındaki hemsire zorlamadan dikkat ederek yapın dedi

kızlar ben kontrolde heyecan sormayı unutmuşum cinsel ilişki için dr unuz ne dedi? bana saglık ocagındaki hemsire zorlamadan dikkat ederek yapın dedi

Cnm bana ilk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli demişti bende üstelememiştim :) Yavaş yavaş yapıyoruz :KK53: zarar vermeden :KK1:

Cnm bana ilk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli demişti bende üstelememiştim :) Yavaş yavaş yapıyoruz :KK53: zarar vermeden :KK1:

bizde yavaş yavaş :KK1::KK1: kocacıgım sesini cıkarmıyo bebişimiz için ama beni rahat bırakmamasından anlıyorum iistedıgını:KK1::KK1: bebiş çalışmalarında cok yaptık zaten dinlenelim şimdi öyle sık yapmak yok :KK23::KK23: içine boşalıyo mu

Hamileyim canim be s alti test yaptim pozitif sonra farkli bir marka test yaptim o da pozitif kan testini cmt yapcam ama korkuyorum bu agrilar olunca da

Bendede oluyor canim adet gibi sanci hatta idrar testi yaptridim kan testi yaptirmadan adetimmi gecikti diye dusunmustum ama kim anne adaylarinda olabilirmis birden kan bosalicak gibi sebebide rahme oncekine gore fazla kan akisi olmasi ve bebegin rahme tutunmasi sebebiyle rahmin genislemee baslamasiymis

X