2015 Nisan Anneleri

Cevap yazmasınıda beceremedim telden tüm yeni hamişlere sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin cnmmmm Hayırlı olsun

Hoşgeldin cnm Sanada hayırlı olsun :)

Cok guzel nazar degmesin..ben de su sureci hayrlsyla atlatsam rahatlycam belki..boyle bir agri olunca hele de uykudan uyandrinca neyse allaha sukur herhangi bir kanama yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip bebeklerimize kavuşuruz

Cnm zaten kanama olmadığı sürece sorun yok o ağrılarda bebiş ben burdayım diye bizi uyarıyo öyle düşün ve rahatla cnm

Cnm zaten kanama olmadığı sürece sorun yok o ağrılarda bebiş ben burdayım diye bizi uyarıyo öyle düşün ve rahatla cnm

Selam kızlar bende akşam kan verdim ve bhcg 157, 5 Çıktı. Adete beş gün kala silik idrar ve üç gun kala kan testinde öğrendim. Sat 11 temmuz beklenen doğumundan üç yaşında hatta üç bucuk yaşında bi kızım var bu ikinci.ilki normal di.bakalim hayırlısı. Elli beş kilo ile hamile kaldım. Iki hafta sonra gitmeyi planlıyorum Dr a

Di misagol rahatlattigin icin herkesin gebeligi sorunsuz gecer insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar kabızlık problemi yaşayanınız varmı ve bir de önerileriniz...

Hayırlı olsun cnm negüzel adetten önce öğrenmişsin İnş. sağ salim kucağına almak nasip olur

Arkadaşlar kabızlık problemi yaşayanınız varmı ve bir de önerileriniz...

Cnm ben yaşadım Allahtan 2 gündür yok şimdi de neden se ishal gibi oldum valla şaşırdım ben kabızlıkta sabahları sıcak süt içtim öyle geçti artı kuru kayısı iyi geliyomuş ama ben yemedim sevmediğim için

canım benim masallah sübhanallah cok sevindim gülüm.bende persembe gidicem bakalım insallah minişimiz iyidir canım.haber ederim yine durumu canım ALLAHA SÜKÜR:)))
Günaydın kızlar nasılsınız benim akşamları karnımın alt kısmınnda adet ağrısı gibi ağrı oluyo sizde de oluyo mu?
CANIM SLM HAYIRLI OLSUN BENİMDE KARIN ALT TARAFIMDA AGRIM VAR AMA ESKİYE GÖRE AZALDI BAZEN ARTIYOR BENİMDE.CANIM BENDE DÜN İSHAL OLDUM BUGÜN GECTİ.SANIRIM ALISMAYA CALISIYO VÜCUDUMUZ

o agrı bendede var canım kremp tarzında adet agrısı gibi bebeiş yerlesiyo masallahhhh

canım olyo o agrı bendede var bebek yerlesiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…