belizde cok guzel yıyodu peyniri artık hiç yemiyo. kaşarlı omlet yapıyorum anca öyle yiyo. ben peynire bayılırım her çeşide. alışması lazım onunda.Aynı bizimki gurme doğurmuşum haberim yok keyfine göre yiyo kahvaltıyla arası yok çoğu arkadaşım bulamaç gibi yapıyor bizimki onuda sevmiyor sabah karpuz yicek bi onu istiyor yanında peynir de yese ahh peyniri hiç yediremedim.
Eki Görüntüle 1851065
Meryem'in mayosu kızlar , bir türlü yaz ve sıcak görmediğimiz için şimdiden Türkiye'ye gelmek için sabırsızlanıyoruz . İnş güzel ve temiz bir yerde Deniz ile tanıştıracam çoçuklarımı. Sizde aldıysanız paylaşırmısınız .
İkisi de çok güzelmiş güle güle kullansın kuzular.kızlar kafama bişey takıldı siz mayonun altına bez bağlayacak mısınız yoksa sadece mayo mu giydireceksiniz.benim oğlum var gerçi ama ben hep mayo bezlerden kullanırım diye düşünmüştüm.şimdi kız anneleri böyle güzel mayolar paylaşınca kafam karıştıEki Görüntüle 1851272
ben bundan aldım bi tane.50 faktör korumalı bu mayo.çünkü korkuyorum güneş yanığı olacak tatilim zehir olacak diye. bi tane de lc waikiki den normal mayo aldım.
havuza girerse mayo bez takıcam mutlaka. denize girerkende normal bezini bağlıcam çıkınca değiştiririm. günde 1 kez kaka yapıyo. kakasını yaptıktan sonra denizde kumsalda takmam belki bez. çişten bişey olmazİkisi de çok güzelmiş güle güle kullansın kuzular.kızlar kafama bişey takıldı siz mayonun altına bez bağlayacak mısınız yoksa sadece mayo mu giydireceksiniz.benim oğlum var gerçi ama ben hep mayo bezlerden kullanırım diye düşünmüştüm.şimdi kız anneleri böyle güzel mayolar paylaşınca kafam karıştı
ooo havuz varsa size hergün tatil zaten ne güzel hergün 1 saatte olsa girersiniz. çok eğlenecekler çoookkk
Evet valla daha açılısı yapamadık mayoyu aldım küçük geldi değiştircez hsonu hep çocuklar girio genelde suyuda çok sewiyo kuzum baslayalım girmeye büyük ihtimal hergün ineriz gibiooo havuz varsa size hergün tatil zaten ne güzel hergün 1 saatte olsa girersiniz. çok eğlenecekler çoookkk
Canım geçmiş olsun inş kontrole gittinizde düzelme olur maşallah kuzuya değerleri iyimişKızlar merhabalar
az önce doktordan geldik göbek fıtığı olmuş kizim.takipteyiz 6 ay sonra tekrar kontrol var zamanla geçiyormus
Bu arada 8 kg ve 74 cm kilo ve boyumuz.parmaktan kanina bakıldı değerleri gayet iyi çıktı demir damlasına bile gerek yokmuş.
Bu aradanix mayonuzu nereden aldınız?
Altına sızdırmaz bez Bağlıcam CNm , denize doğal artık atmayalım dimiİkisi de çok güzelmiş güle güle kullansın kuzular.kızlar kafama bişey takıldı siz mayonun altına bez bağlayacak mısınız yoksa sadece mayo mu giydireceksiniz.benim oğlum var gerçi ama ben hep mayo bezlerden kullanırım diye düşünmüştüm.şimdi kız anneleri böyle güzel mayolar paylaşınca kafam karıştı
Geçmiş olsun CNm , inş Zaman'la çabucak geçer . Benim kızında boyu aynı bu ölçüde sayılır . Tam pıtırcık bu kuzular yaa.Kızlar merhabalar
az önce doktordan geldik göbek fıtığı olmuş kizim.takipteyiz 6 ay sonra tekrar kontrol var zamanla geçiyormus
Bu arada 8 kg ve 74 cm kilo ve boyumuz.parmaktan kanina bakıldı değerleri gayet iyi çıktı demir damlasına bile gerek yokmuş.
Maşallah değerleri güzel saglikliymis annesi, fıtığı da hemenncik geçer inş.. bizim kızın da boyu aynı, kilosu biraz fazlaKızlar merhabalar
Canım geçmiş olsun inş kontrole gittinizde düzelme olur maşallah kuzuya değerleri iyimiş
Geçmiş olsun CNm , inş Zaman'la çabucak geçer . Benim kızında boyu aynı bu ölçüde sayılır . Tam pıtırcık bu kuzular yaa.
Sağolun kizlar. ben zayıf olduğu için acaba kansızlık falan varmıdır diye düşündüm çok şükür yokmuş. kilomuz düşük minyonuz:)ama tattliyiz:)Maşallah değerleri güzel saglikliymis annesi, fıtığı da hemenncik geçer inş.. bizim kızın da boyu aynı, kilosu biraz fazla