2015 Nisan Anneleri

belizde cok guzel yıyodu peyniri artık hiç yemiyo. kaşarlı omlet yapıyorum anca öyle yiyo. ben peynire bayılırım her çeşide. alışması lazım onunda.

kuduruk yengeçim cokkk yaramaz dün evde ayagı kaydı pat diye arkası kafası ustune duştu parkta banka tırmanırken taşa düştü yine kafa üstü aklım çıktı akşamda mutfak dolabını kaşına vurdu. sürekli tırmanma halinde. hiiiçç oturmuyor hiç asla bensiz adım atmıyo elimi tutup çekiştiriyo. kuzum çok tatlı şekersin tadından yenmiyorsun ama kudurukluk dorukta. kudurması bişey değil korkuyorum bi yerine bişey olacak diye. bacakları mosmor oraya buraya carpmaktan

Kızlar slm hepinize benim oglumda yemek yeniyordu bi kaç gündür dişinden dolayı olduğunu anladım bu sabah 4 azı dişi aynı anda patlamış.yavrum simdi 10 dişi oldu.sabahları bende melemen yapıyorum bayılıyor içine kasar koyuyorum çorbalarında yiyor.meyveye zaten bayılıyor dut hastası evimizin önünde var ne zaman dışarı cıksak anne diyip parmağıyla ağacı gösteriyor:)sıpacık bunlar ya yavrum kardeşi olunca inşallah kıskanmaz beni kimseyle paylaşmıyor çok hoşuma gidiyor bizi seven yavrularımız var allah isteyen herkese yasatsın bu duyguyu.

Eki Görüntüle 1851272
ben bundan aldım bi tane.50 faktör korumalı bu mayo.çünkü korkuyorum güneş yanığı olacak tatilim zehir olacak diye. bi tane de lc waikiki den normal mayo aldım.
İkisi de çok güzelmiş güle güle kullansın kuzular.kızlar kafama bişey takıldı siz mayonun altına bez bağlayacak mısınız yoksa sadece mayo mu giydireceksiniz.benim oğlum var gerçi ama ben hep mayo bezlerden kullanırım diye düşünmüştüm.şimdi kız anneleri böyle güzel mayolar paylaşınca kafam karıştı

havuza girerse mayo bez takıcam mutlaka. denize girerkende normal bezini bağlıcam çıkınca değiştiririm. günde 1 kez kaka yapıyo. kakasını yaptıktan sonra denizde kumsalda takmam belki bez. çişten bişey olmaz yani ben görüyorum denize hiçbişeysiz sokuyo bazıları tabi çıkınca bağlıyolardır bezi

melegim34 nix mayolar çok güzel fıstıklar güle güle giysin bizde bu sene tatile gidemicez denize giremicez ama sitenin havuzu var haftaya fln orda açılış yaparız dedik oğlusuma bende böle mayo aldım birde böle simit aldık

Eklentiler

• image.png
    84 KB · Görüntüleme: 68
  • image.jpeg
    54,9 KB · Görüntüleme: 69
E eylulnisan15 sizde urazınki gibi bir mayo alabilirsiniz bunlar aynı zamanda alıstırma külodu olarakta kullanılıyor yani çişi tutuyor myceyin mayosu

ooo havuz varsa size hergün tatil zaten ne güzel hergün 1 saatte olsa girersiniz. çok eğlenecekler çoookkk

ooo havuz varsa size hergün tatil zaten ne güzel hergün 1 saatte olsa girersiniz. çok eğlenecekler çoookkk
Evet valla daha açılısı yapamadık mayoyu aldım küçük geldi değiştircez hsonu hep çocuklar girio genelde suyuda çok sewiyo kuzum baslayalım girmeye büyük ihtimal hergün ineriz gibi

Reactions: nix
Kızlar merhabalar
az önce doktordan geldik göbek fıtığı olmuş kizim.takipteyiz 6 ay sonra tekrar kontrol var zamanla geçiyormus
Bu arada 8 kg ve 74 cm kilo ve boyumuz.parmaktan kanina bakıldı değerleri gayet iyi çıktı demir damlasına bile gerek yokmuş.

Bu arada nix mayonuzu nereden aldınız?

Canım geçmiş olsun inş kontrole gittinizde düzelme olur maşallah kuzuya değerleri iyimiş

Altına sızdırmaz bez Bağlıcam CNm , denize doğal artık atmayalım dimi

Geçmiş olsun CNm , inş Zaman'la çabucak geçer . Benim kızında boyu aynı bu ölçüde sayılır . Tam pıtırcık bu kuzular yaa.

Maşallah değerleri güzel saglikliymis annesi, fıtığı da hemenncik geçer inş.. bizim kızın da boyu aynı, kilosu biraz fazla

Canım geçmiş olsun inş kontrole gittinizde düzelme olur maşallah kuzuya değerleri iyimiş

Geçmiş olsun CNm , inş Zaman'la çabucak geçer . Benim kızında boyu aynı bu ölçüde sayılır . Tam pıtırcık bu kuzular yaa.

Maşallah değerleri güzel saglikliymis annesi, fıtığı da hemenncik geçer inş.. bizim kızın da boyu aynı, kilosu biraz fazla
Sağolun kizlar. ben zayıf olduğu için acaba kansızlık falan varmıdır diye düşündüm çok şükür yokmuş. kilomuz düşük minyonuz:)ama tattliyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…