2015 Nisan Anneleri

Coook geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın.üzülme artık en hareketli zamanları başladı ne kadarda dikkat etsek olacak boyle şeyler.

Canım öncelikle hoşgeldin.sen kafanı ilk başta rahat tut eşine aldırış etme çünkü biz ne kadar mutlu olursak bebeklrimşzde o kadar mutlu ve hareketli oluyorlar.yemek yeme konusuna gelince arkadaştan yazmış sevdiği şeyleri dene ben kahvaltısında yumurtayı kestim alerjisi başlayınca.peynir ıhlamur ekmek bal.ceviz kaymak veriyorum.öğlenleri çorba yoğurt veriyorum tabi meyveyi ihmal etmiyorum elma erik çilek kiraz bunları eline veriyorum kendi yiyor aksama doğru yine yaptığım yemeklerden ne varsa ondan yiyor yatmadan öncede cici bebe ve sut içirip yatırıyorum.

Bide yemek yedirecegşn zaman balkona Çıkart Oyuncaklarını dok önüne.yada kediye köpeğe bağır:)ben öyle yapıyorum benim oğlumun mamasçsını kimse yiyemez diyorum acıyor ağzını.

Geçmiş olsun canım allah korumus bizimkide dün besikten düştü aklım çıktı nasil korktugunu anlayabiliyorum.

Kızlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için biraz şişti dudagı neyseki hiç ilgilenmio pek acımıyo sanırım böle düşe kalka büyücekler evt ama hiç kıyamıyoruz Allah beterinddn korusun S shrrr sizeds geçmiş olsun bişey olmamıştır umarım

Teşekkür ederim sağolun. Balkon fikrini beğendim mutlaka deneyeceğim. Hiç istemiyorum ama tv karşısında az biraz yedi bugün. Nereye kadar gider bilmiyorum.

Sağol canım olmadı çok şükür yastik koymuştum onun üstüne dustu.

Teşekkür ederim sağolun. Balkon fikrini beğendim mutlaka deneyeceğim. Hiç istemiyorum ama tv karşısında az biraz yedi bugün. Nereye kadar gider bilmiyorum.
Canim tanıdık geldim mi:) 4.takimdan:)
benim kızda hiç yemiyor sürekli emmek istiyor.kilo boy olarakda çok küçük.ins duzelir

Canım Allah bebeğine sağlık sıhhat versin, iştahını açsın inşallah...
Arkadaşlar dan biri parkta da güzel yiyor diyordu onu da deneyebilirsin,
Baskı yapmadan kendin de sakin bi şekilde yemek yiyin, çocuk psikolojik olarak rahat olsun, annem yine ısrar edecek kizacak vs diye düşünmesin :) bir de sizinle beraber sofraya oturt ve bisey vermeden vereyim mi diye sormadan iştahlı iştahlı mm bu da ne güzelmiş felan deyip yemek yiyin merak edip isteyebilir, deneyerek sen de bir yolunu bulursun inş

Yemiyen çoçuk çok zor , benim ilk çoçuğum oğlum 4 yaşında halan yemiyen çoçuk . Bazen ne yaparsan yap değişmiyor . Sende üzme kendini bir şekilde bünyeleri o şekilde alışıp devam ediyor . Zorlamak işe hiç yaramıyor . İyice yemekten tiksinip uzaklaşıyorlar . Emziriyorsan bu onu bir süre ayakta tutar , sonrasında sevdiği şeyleri yavaş yavaş deneyerek bulabilirsin . Vitamin verebilirsin . Birde balık yağı iştah açıyormuş onuda dene istersen . Yada en güzeli iyi bir doktora sorup ne yapman gerektiğini öğrenebilirsin .

Kuzuma maşallah , önemli birşey olmaması çok iyi olmuş . Rabbim korusun kuzularımızı .

Kızlar oruç mu vurdu ses seda yok
Ben yarın başlıcam regl olayı vardı . Eşim tutma diyor . Burda gün çok uzun . Sahur saat gece 1 de bitiyor , iftar 9:30 . Ben ne yapacağımı şaşırdım . Çok kötü olursam çoçuklarda harap olur . Açlık beni çok asabi yapıyor . Olurda çok sinirlenip kuzularımı üzersem diye korkuyorum . Burda birde kimse yok yıllarca tek başıma iftar yapıp , sahura kalkıyorum . Türkiye'deki Ramazan'ı çok özlüyorum . Ailece zevkine varırdık . İftarda herkes bir araya gelirdi . Çok buruk geçiyor herşey .

Oy CNm benim kıyamam , çok geçmiş olsun . Şimdi Nasıl oldu . İnş bir daha düşmez . Çok zor bu aralar . Sürekli hareket halindeler .rabbim hepsini korusun inş .

oyyy kıyamam.. ahhh bu yaramazlar. nasıl bi enerjileri var maşallah belizde koltuga cıkıp havuza atlar gibi yere atlıyo aklım cıkıyo her dakika peşindeyim ama olacaksa oluyor işte. allah beterinden saklasın. geçmiş olsun

Sağol canım olmadı çok şükür yastik koymuştum onun üstüne dustu.

Canim tanıdık geldim mi:) 4.takimdan:)
benim kızda hiç yemiyor sürekli emmek istiyor.kilo boy olarakda çok küçük.ins duzelir
Evet canım .
Benim ki de öyle etmek istiyor ama çok sütum yok zaten.insallah duzelirler
Dışarda bizimkinin dikkati çok dağılıyor. Hiç beni bile tanimiyor. Dediklerinizi yapacağım allah razı olsun hepinizden.

Doktora gittik çinko başladık. Ama faydası olmadı. Bekleyeceğiz artık.
Teşekkür ederim

Canım benim ya herkesle birlikte yaşanan ramazan özlenmez mi, ne desem boş ama sizin orda ki evinizi hayal edince gece ışığın yandığı, iftarın hevesle beklendiği rahmet ve bereket yağan tek ev, tek nurlu, huzurlu ev...
Ben geçen sene denedim ama kızım gazlıydı ondan uykusuzluk, yorgunluk kaldıramadım, sen de dene istersen.
bu sene bi kere hanimefendi tam sahurda uyandı bisey yiyemedim su içtim ama Allah sabrını veriyor.
Yanlış anlaşılmasın kimseye nasihat veriyor veya kimseyi tenkit ediyor değilim benim ne haddime nacizane fikrim birseyi Allah rızası için yapiyorsak Allah onun karşılığını kat be kat veriyor, ne bileyim eşimle aram daha iyi oluyor ya da uğraştığım bi işim yoluna kolayca giriyor, çocuğum asi olmuyor... Ramazanın verdiği o iç huzur, insandaki manevi duygular hic diğer aylardaki gibi olmuyor.

ilk 5 gün tutamadım regliydim. cumartesi başladım inanırmısın 2 gündür iftarda yemek bile yiyemedim beliz sağolsun fırsat vermedi. sahurlarda kalkmadım. ama cok sukur ıyı gidiyor. 2 yıldır bende tutmadım hamıleydın gecen senede emzırıyordum. allah sabrını veriyor. tabi herkesin vücudu sağlığı farklı. allah kabul etsin inşallah. aslında belizin fırsat vermemeside iyi oluyor biraz zayıflarım bu vesileyle aldı başını gitti kilolar

Ah CNm bilmezmiyim hiç , ben orta ikinci Sınıfta iken başladım tutmaya o gün bügün çok şükür gebelik ve emzirme olmadığı sürece firar etmedim . Fakat iki çoçuk çok çok zor , eşimde çabası . Dediklerinin hepsine katılıyorum. Rabim çok yardımcı oluyor . Bugün sabah aşırı kulak Ağrı'sı ile kalkınca doktorda aldım nefesi . İki kulak ta şişti , enfeksiyon kapmışım . Doktor 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi . Anlayacağım ben bu sene bir türlü Ramazan'a Nail olamayacağım . Çok mızmızlandım galiba Rabbim güzelliğinden benim men etti . Herşeyin hayırlısı . Oruç tutabilmek çok büyük nimet , hiç bahane olmamalı aslında sağlık dışında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…