decathlon dan aldım canım internet sitesinden 27 tl. kalıpları dar 3 yaş aldım tam oldu giyerken zor oluyordu biraz değiştirdim 4 yaş aldım. rahat giyilsin diyeKızlar merhabalar
az önce doktordan geldik göbek fıtığı olmuş kizim.takipteyiz 6 ay sonra tekrar kontrol var zamanla geçiyormus
Bu arada 8 kg ve 74 cm kilo ve boyumuz.parmaktan kanina bakıldı değerleri gayet iyi çıktı demir damlasına bile gerek yokmuş.
Bu aradanix mayonuzu nereden aldınız?
Urazında göbeği bezin değdiği yerler isilik olmuştu canım gündüz ben yıkadım akşamda babası vucudunu yıkadı 2-3 Günde geçti şükür enseside saçlardan terleyip kızarmaya basladı haftasonu uçlarından biraz saçlarını kestirdik şuan yok sıkıntı şükür ama bu sıcaklardan hep isilik bebekler geçmiş olsunbu arada belizin boyun altı ve saclarından dolayı ensesi cok terlıyor isilik oldu. gül suyuyla siliyorum günde 2-3 kez vucudunu yıkıyorum. bu arar bebekler hep isilik korkuyorum
Ben 2 yas alayım o zaman Sağol canimdecathlon dan aldım canım internet sitesinden 27 tl. kalıpları dar 3 yaş aldım tam oldu giyerken zor oluyordu biraz değiştirdim 4 yaş aldım. rahat giyilsin diye
bebeklerde oluyormus canim cok aglamaktan ikinmaktan vb. göbek deliği aglayinca yada kendini kansinca erik büyüklüğünde dışarı çıkıyor sonra geri giriyor.çocuk cerrahiye gösterdik 2 yaşına kadar takip edelim dediler zamanla gecebiliyormus ins geçer.
yerim ben onu aferin Belize:) yakın çevremizde hala soylwyemeyenler var:))
Cnm güle güle kulkansın kuzucuk inş bende çok beeniyorum tontik ayaklarında çok tatlı duruyomryevr canım uraza aldığın sandaletlerden bende aldım gercekten çok rahat ve güzelmiş
Ya canım benim kıyamam öyle yazmısın ki okurken duygulandım resmen ben işten ayrıldım maddi açıdan biraz zorlanıyoruz evet ama işe başlama düşüncesi beni çok geriyodu çok zor gelmiştir eminim ama zamanla alısırsınız mutlaka Allahım büyük ayrılıklar yaşatmasın inşKızlar bugün ilk iş günüm.çok moralim bozuk.sabahtan tüm vaktim oğlumu düşünerek geçti.aklımdan biran olsun çıkmadı.onu görebilme umuduyla öğlen koşa koşa eve geldim.maalesef uyumuş.ben gidince muhtemelen uyanacak ve akşam 6 ya kadar beni göremeyecek.ben de ona sarılır öperim oynarız umuduyla gelmiştim.şimdi uyurken izledim biraz.gerçekten çok zor.beraber geçireceğimiz zamanları işte geçiriyorum ve bundan sonra da hep böyle olacak.ayrı kalmaya Nasıl alışıcam ve Nasıl dayanıcam bilmiyorum.çok Zor.çalışmayan anneler geçirdiğiniz her anın kıymetini bilin ve tadını çıkarın.ayrı kalmak çok kötü bi duygu.allah daha büyük ayrılıklar yaşatmasın hiçbirimize.
alışacaksın canım ilk hafta cok zor oluyo ama. kim bakıyo bebişeKızlar bugün ilk iş günüm.çok moralim bozuk.sabahtan tüm vaktim oğlumu düşünerek geçti.aklımdan biran olsun çıkmadı.onu görebilme umuduyla öğlen koşa koşa eve geldim.maalesef uyumuş.ben gidince muhtemelen uyanacak ve akşam 6 ya kadar beni göremeyecek.ben de ona sarılır öperim oynarız umuduyla gelmiştim.şimdi uyurken izledim biraz.gerçekten çok zor.beraber geçireceğimiz zamanları işte geçiriyorum ve bundan sonra da hep böyle olacak.ayrı kalmaya Nasıl alışıcam ve Nasıl dayanıcam bilmiyorum.çok Zor.çalışmayan anneler geçirdiğiniz her anın kıymetini bilin ve tadını çıkarın.ayrı kalmak çok kötü bi duygu.allah daha büyük ayrılıklar yaşatmasın hiçbirimize.
Sağol Can'ım aynen maddi açıdan tek maaş zor olsa da en doğru kararı vermişsinYa canım benim kıyamam öyle yazmısın ki okurken duygulandım resmen ben işten ayrıldım maddi açıdan biraz zorlanıyoruz evet ama işe başlama düşüncesi beni çok geriyodu çok zor gelmiştir eminim ama zamanla alısırsınız mutlaka Allahım büyük ayrılıklar yaşatmasın inş
Kayınvalidem bakıyo haftaya bakıcı da başlayacak bi süre beraber bakacaklar ondan sonra bakıcıya kalıcaz .inşallah atlatırız bu zorlu sürecialışacaksın canım ilk hafta cok zor oluyo ama. kim bakıyo bebişe
Teşekkürler canım. Evet ya tam yemeliklerCnm güle güle kulkansın kuzucuk inş bende çok beeniyorum tontik ayaklarında çok tatlı duruyo