2015 Nisan Anneleri

decathlon dan aldım canım internet sitesinden 27 tl. kalıpları dar 3 yaş aldım tam oldu giyerken zor oluyordu biraz değiştirdim 4 yaş aldım. rahat giyilsin diye

S shrrr bu arada belizin almina diye bi arkadaşı var annemlrin orda. bir almina deyişi var görsen senin kızınında adıydı sanırım adımı almina olarak değiştircem o derece güzel söylüyoo balım yaa

bu arada belizin boyun altı ve saclarından dolayı ensesi cok terlıyor isilik oldu. gül suyuyla siliyorum günde 2-3 kez vucudunu yıkıyorum. bu arar bebekler hep isilik korkuyorum

bu arada belizin boyun altı ve saclarından dolayı ensesi cok terlıyor isilik oldu. gül suyuyla siliyorum günde 2-3 kez vucudunu yıkıyorum. bu arar bebekler hep isilik korkuyorum
Urazında göbeği bezin değdiği yerler isilik olmuştu canım gündüz ben yıkadım akşamda babası vucudunu yıkadı 2-3 Günde geçti şükür enseside saçlardan terleyip kızarmaya basladı haftasonu uçlarından biraz saçlarını kestirdik şuan yok sıkıntı şükür ama bu sıcaklardan hep isilik bebekler geçmiş olsun

Reactions: nix
decathlon dan aldım canım internet sitesinden 27 tl. kalıpları dar 3 yaş aldım tam oldu giyerken zor oluyordu biraz değiştirdim 4 yaş aldım. rahat giyilsin diye
Ben 2 yas alayım o zaman Sağol canim

S shrrr göbek fıtığımı? ne alaka ya kucucuk bebıste nasıl olmuski nerden anladınız
bebeklerde oluyormus canim cok aglamaktan ikinmaktan vb. göbek deliği aglayinca yada kendini kansinca erik büyüklüğünde dışarı çıkıyor sonra geri giriyor.çocuk cerrahiye gösterdik 2 yaşına kadar takip edelim dediler zamanla gecebiliyormus ins geçer.

yerim ben onu aferin Belize:) yakın çevremizde hala soylwyemeyenler var:))

Kizlar herkese merhabalar ve simdiden iyi bayramlar.. Evlatlarimizla daha nice guzel bayramlara, guzel gunlere ins..

Yarin ilk disci randevusu var Elif'in.
Burada 1 yasini doldurunca rutin kontrol oluyor.
Su anda 9 disi var.
Bir suredir de dislerini fircaliyoruz.
Minik bir dis fircasi ve ozel bir dis macunu var, saglik ocagindaki ebe ilk disi ciktiginda vermisti.
Bizden bu kadar simdilik.

Herkese saglikli, mutlu ve huzurlu bir tatil dilerim.

Kızlar bugün ilk iş günüm.çok moralim bozuk.sabahtan tüm vaktim oğlumu düşünerek geçti.aklımdan biran olsun çıkmadı.onu görebilme umuduyla öğlen koşa koşa eve geldim.maalesef uyumuş.ben gidince muhtemelen uyanacak ve akşam 6 ya kadar beni göremeyecek.ben de ona sarılır öperim oynarız umuduyla gelmiştim.şimdi uyurken izledim biraz.gerçekten çok zor.beraber geçireceğimiz zamanları işte geçiriyorum ve bundan sonra da hep böyle olacak.ayrı kalmaya Nasıl alışıcam ve Nasıl dayanıcam bilmiyorum.çok Zor.çalışmayan anneler geçirdiğiniz her anın kıymetini bilin ve tadını çıkarın.ayrı kalmak çok kötü bi duygu.allah daha büyük ayrılıklar yaşatmasın hiçbirimize.

Ya canım benim kıyamam öyle yazmısın ki okurken duygulandım resmen ben işten ayrıldım maddi açıdan biraz zorlanıyoruz evet ama işe başlama düşüncesi beni çok geriyodu çok zor gelmiştir eminim ama zamanla alısırsınız mutlaka Allahım büyük ayrılıklar yaşatmasın inş

alışacaksın canım ilk hafta cok zor oluyo ama. kim bakıyo bebişe

benimde bi sorum var beliz ananesiyle sivasa gidecek 1 hafta. ucak bıletı aldık ama anne babadan ızın belgsı gıbı bısey gerekıyomu?

Sağol Can'ım aynen maddi açıdan tek maaş zor olsa da en doğru kararı vermişsin

arkadaslar merhaba yenı doktordan geldım 16 haftalık hamıleyım ve kızımın olcagını soyledı kızım masallah hep yuz ustu yatıyor hıc uc aydır yatıs pozısyonunu degıstırmedı sızın kızlarınız da boylemıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…