- 9 Ekim 2014
- 1.125
- 1.674
- 37
Oy CNm benim kıyamam , çok geçmiş olsun . Şimdi Nasıl oldu . İnş bir daha düşmez . Çok zor bu aralar . Sürekli hareket halindeler .rabbim hepsini korusun inş .
Oy CNm benim kıyamam , çok geçmiş olsun . Şimdi Nasıl oldu . İnş bir daha düşmez . Çok zor bu aralar . Sürekli hareket halindeler .rabbim hepsini korusun inş .
Çok geçmiş olsun inş biran önce geçer herşeyin bası sağlıkAh CNm bilmezmiyim hiç , ben orta ikinci Sınıfta iken başladım tutmaya o gün bügün çok şükür gebelik ve emzirme olmadığı sürece firar etmedim . Fakat iki çoçuk çok çok zor , eşimde çabası . Dediklerinin hepsine katılıyorum. Rabim çok yardımcı oluyor . Bugün sabah aşırı kulak Ağrı'sı ile kalkınca doktorda aldım nefesi . İki kulak ta şişti , enfeksiyon kapmışım . Doktor 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi . Anlayacağım ben bu sene bir türlü Ramazan'a Nail olamayacağım . Çok mızmızlandım galiba Rabbim güzelliğinden benim men etti . Herşeyin hayırlısı . Oruç tutabilmek çok büyük nimet , hiç bahane olmamalı aslında sağlık dışında .