2015 Nisan Anneleri

Oy CNm benim kıyamam , çok geçmiş olsun . Şimdi Nasıl oldu . İnş bir daha düşmez . Çok zor bu aralar . Sürekli hareket halindeler .rabbim hepsini korusun inş .
Oy CNm benim kıyamam , çok geçmiş olsun . Şimdi Nasıl oldu . İnş bir daha düşmez . Çok zor bu aralar . Sürekli hareket halindeler .rabbim hepsini korusun inş .
Ah CNm bilmezmiyim hiç , ben orta ikinci Sınıfta iken başladım tutmaya o gün bügün çok şükür gebelik ve emzirme olmadığı sürece firar etmedim . Fakat iki çoçuk çok çok zor , eşimde çabası . Dediklerinin hepsine katılıyorum. Rabim çok yardımcı oluyor . Bugün sabah aşırı kulak Ağrı'sı ile kalkınca doktorda aldım nefesi . İki kulak ta şişti , enfeksiyon kapmışım . Doktor 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi . Anlayacağım ben bu sene bir türlü Ramazan'a Nail olamayacağım . Çok mızmızlandım galiba Rabbim güzelliğinden benim men etti . Herşeyin hayırlısı . Oruç tutabilmek çok büyük nimet , hiç bahane olmamalı aslında sağlık dışında .
Çok geçmiş olsun inş biran önce geçer herşeyin bası sağlık

Ah CNm bilmezmiyim hiç , ben orta ikinci Sınıfta iken başladım tutmaya o gün bügün çok şükür gebelik ve emzirme olmadığı sürece firar etmedim . Fakat iki çoçuk çok çok zor , eşimde çabası . Dediklerinin hepsine katılıyorum. Rabim çok yardımcı oluyor . Bugün sabah aşırı kulak Ağrı'sı ile kalkınca doktorda aldım nefesi . İki kulak ta şişti , enfeksiyon kapmışım . Doktor 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi . Anlayacağım ben bu sene bir türlü Ramazan'a Nail olamayacağım . Çok mızmızlandım galiba Rabbim güzelliğinden benim men etti . Herşeyin hayırlısı . Oruç tutabilmek çok büyük nimet , hiç bahane olmamalı aslında sağlık dışında .
Gecmis olsun canim, acil sifalar.

Kızlar bide koltuk üstüne çıkmaya basladı çok hızlı haraket ediyo anında koltukların üstüne çıkıp atıyo kendini napıcamı şaşırdım koltuk mindelrrini yere indiriyorum bu seferde çıkıp yanlardan asAğı sarkıyo kendini ordan oraya atıyo iyice zorlamaya basladı düşcek diye korkuyorum sürekli:KK43:
Çok geçmiş olsun Can'ım Allah beterinden korusun.erkek çocuklar böyle demek ki.benim ki de sürekli tırmanıyor heryere.bu aralar dediğin gibi koltukların tepesinde geziyo.

Doktora gittik çinko başladık. Ama faydası olmadı. Bekleyeceğiz artık.
Teşekkür ederim
Can'ım benim oğlumda iştahsız bi çocuk daha doğrusu yemek seçen bi çocuk.sevdiği şey olursa onu güzel yiyo yoksa imkanı yok yediremiyorum.sevdiği şeylerde çok sınırlı o yüzden her gün ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sen de sevdiği şeyleri belirleyebilirsen onlardan çeşitli menüler yaratabilirsin.bi de ben oğlumun önüne tabak çatal kaşık koyuyorum çok az da yoğurt, makarna ya da başka bişey.onları çatal kaşıkla almaya uğraşırken ben arada kaşıkla yemeğini yediriyorum.oyalandığı için farketmeden ağzını açıyo.sen de dene istersen.

Kızlar bugün uraz düştü annemlerde oyuncak arabasına ters binip düştü yüzünü vurdu yere hemde biranda oldu göremedim yakalayamadım :KK43: dudagının kenarı biraz yArıldı çok kanadı aklım çıktı korkudan :KK43: yıkadık buz koyduk doktoru aradım sordum bikaç gün takip et iltihap fln olursa antibiyoktik krem vericek olmasa bişey yapmaya gerek yokmuş çok korktum valla ya birazcık şişti kenarı Allah beterinden korusun kuzularımızı
Oyy kiyamam canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Ah ne korkmussundur ama üzme kendini bizimkide üniteye vurmuştu üst dudağının tam ortasını kanı görünce neresine ne olduğunu anlayana kadar aklım çıktı baya bir sismisti ama iki güne geçti canım. Rabbim kuzularımızı korusun

Kizlar slm... Kizim bir bucuj aydir hic kilo almiyor. Dislerden dolayi hicbirseu yemiyor. Normal mi Bu durum. Cok uzuluyorum. Sevdigi seyleri bile azicik yiyor. 11 kg hala
13 buuck aylik..
Birde ne tarz oyunlqr oynuyorsunuz paylasir misinix.
Bana asiri bagli bazen babasina bike gitmiyor.

Can'ım benim oğlumda iştahsız bi çocuk daha doğrusu yemek seçen bi çocuk.sevdiği şey olursa onu güzel yiyo yoksa imkanı yok yediremiyorum.sevdiği şeylerde çok sınırlı o yüzden her gün ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sen de sevdiği şeyleri belirleyebilirsen onlardan çeşitli menüler yaratabilirsin.bi de ben oğlumun önüne tabak çatal kaşık koyuyorum çok az da yoğurt, makarna ya da başka bişey.onları çatal kaşıkla almaya uğraşırken ben arada kaşıkla yemeğini yediriyorum.oyalandığı için farketmeden ağzını açıyo.sen de dene istersen.
Ahh canım ya benim oglanda kaşık fobisi var. Hiçbir şekilde kaşıkla yemiyor. Yemek istese bile kaşığı görünce ağzını kapatıyor.
Hasta oldu yemek duzenimiz bitti. Düzelir diye iki üç ay kaşıkla bir şey vermedim. Eliyle yemesini hep destekledim ama gene isteksiz. Gelişimini etkilemese hiç yemesini önemsemem. Hayirlisi olsun bakalım teşekkür ederim cevabınız için. Allah razı olsun.

kızlar babalar gününde babalara ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben de çok düşündüm, sonunda internette araştırırken ahşap foto buldum. Fotoğrafı gönderiyorsun ahşap üzerine lazerle yakıp yapıyorlarmış, çok hoş gözüküyordu. Siparis verdim umarım güzel olur ve babamızdan beğenir:)

Eklentiler

• 20160707_011957.png
    20160707_011957.png
    495,8 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaşlar kızımı duşakabinde yıkamaya başladım ve o kadar kolay oluyor ki, çeşmenin altında oturuyor azcik açıyorum ordan akan suyla oynuyor, su bacaklarına değdikçe bicibici diyor, eline de plastik bardak veriyorum dolduruyor bosaltiyor, başını da o oynarken hemencik yıkıyorum. Öneririm siz de deneyin, küvette boşa yorulmuşum

haftasonu günde 3 er kez suya girdi beliz banyonun kapısını acık bırakamıyorum dogru suyla oynamaya gıdıyo su dan korkuyo derken bırden su kuşu oldu. duşakabinin içine havlu serip oturutyuorum bı kova bı tas bebgınıde verıyorum bebegını yıkıyo:KK70: cıkalım dıyınceden kıyametı koparıyo bu cocuklar ne enteresan ya. daha 2 ay once suya gırmıyodu sımdıde cıkmıyo.

haftasonu günde 3 er kez suya girdi beliz banyonun kapısını acık bırakamıyorum dogru suyla oynamaya gıdıyo su dan korkuyo derken bırden su kuşu oldu. duşakabinin içine havlu serip oturutyuorum bı kova bı tas bebgınıde verıyorum bebegını yıkıyo:KK70: cıkalım dıyınceden kıyametı koparıyo bu cocuklar ne enteresan ya. daha 2 ay once suya gırmıyodu sımdıde cıkmıyo.
Oyy maşallah belize bizimki de aynı şu kuşu oldu bunlar yazın geldiğinin farkında bence :)Canim yemek yedirmé olayını nasıl yapıyosun sıcaklarda bebislerinize iştahı da azaldı daha çok oyun az yemek full enerji istiyolar :))

Oyy maşallah belize bizimki de aynı şu kuşu oldu bunlar yazın geldiğinin farkında bence :)Canim yemek yedirmé olayını nasıl yapıyosun sıcaklarda bebislerinize iştahı da azaldı daha çok oyun az yemek full enerji istiyolar :))
iştahı yok bizimkininde yani belli olmuyo bazen hiç yemiyo bazen cok guzel yıyo sasırıyorum.yogurdu cok sevıyo bısey yemezse bı kase yogurt koyuyorum onuce yıyo. kofte tavuk cok sevıyo. corbalarla arası yok bu ara. zorlamıyorum sınırlerım bozuluyo zorladıkca ıkımızde bosuna uzuluyoruz. ne yerse o napim. yap dök yap dök alıştık artık. meyve dogruyorum hopp çöpe oruç oldugum ıcın bende yıyemıyorum. yemegı ısıt yemez hop çöpe. mısır patlattım dun deli gibi yedi.kafasına göre bi alem

iştahı yok bizimkininde yani belli olmuyo bazen hiç yemiyo bazen cok guzel yıyo sasırıyorum.yogurdu cok sevıyo bısey yemezse bı kase yogurt koyuyorum onuce yıyo. kofte tavuk cok sevıyo. corbalarla arası yok bu ara. zorlamıyorum sınırlerım bozuluyo zorladıkca ıkımızde bosuna uzuluyoruz. ne yerse o napim. yap dök yap dök alıştık artık. meyve dogruyorum hopp çöpe oruç oldugum ıcın bende yıyemıyorum. yemegı ısıt yemez hop çöpe. mısır patlattım dun deli gibi yedi.kafasına göre bi alem
Aynı bizimki gurme doğurmuşum haberim yok keyfine göre yiyo kahvaltıyla arası yok çoğu arkadaşım bulamaç gibi yapıyor bizimki onuda sevmiyor sabah karpuz yicek bi onu istiyor yanında peynir de yese ahh peyniri hiç yediremedim.

X