2015 Nisan Anneleri

image.jpeg
image.jpeg
Vücutta pembe renkte dokuntuler bizede var ama ateş yok 6.hastalık demek bu çaresi hiç mi yok kendiliğinden mi geciyor
Benim kızımda oldu bunun gibi birşey ama 6. Hastalık denmedi bir tip virüstik hastalıkmış . Bir gece Ateş yaptı sadece . Önce oğlumda oldu hemen sonra kızım oldu . Bulaşıcı yani . İlaç yok bunda kendiliğinden geçiyor . Ateş olursa calpol ver dediler sadece . Bir haftaya kadar geçiyor . Resim koyuyorum belki aynı şeydir bilemiyorum .

Hanımlar meraba ben kızımi kilo almıyor yemek yemiyor diye doktora götürdüm kanı çok düşük çıktı ve b12 side tabi aşırı düşük doktor suan çok tehlikeli daha düşerse yürüme yeteneğini bırakabilir dedi kızında düşükse senedede sorun var dedi emzirmek den alıyormus çocuk sanırım 1 ay iğne olucak kızım bende kan vermiştim benim ayrı doktorum aynı şeyi banada verdi bir ay bende iğne olacağım. Yemekdenmi kaynaklanıyor dedim çünkü kizima et yemekleri yapıyorum ve bende yiyorum eskisinden çok yiyorum hamileyken böyle yemedim yemek doktor tam sebebi bilinmiyor bazı insanlarda böyle oluyor dedi ilk ignemizi olduk acayip yakıyor bi ay dayanacaz mecbur sizlerde cocuklariniz muhane ettirdiğiz zaman demirine b12 si e baktirmayi ihmal etmeyin ben kilodan sebeb bi kaç kere gittim bu doktor gibi kimse bakmamisti yedir muhallebi kilo alır demişti.
Çok geçmiş olsun , Türkiye'de en azından d vitamini ve başka vitaminler veriliyor . Burda hiç birşey vermedikleri gibi kontrolde yapılmıyor. Çoçuklarım hasbel kader büyüyorlar .

Çok teşekkürler sanırım 6. hastalık değil tam teşhis konulmadı ama başka bir virüsten şüpheleniyorlar kan verdik sonucu daha çıkmadı ama döküntüler arttı çok korkuyorum kötü bişey çıkıcak diye
Koyduğum resimler gibi CNm bizede virüstik denildi . İnandım çünkü oğlumdan kızıma geçti . Çok geçmiş olsun .

Çok geçmiş olsun , Türkiye'de en azından d vitamini ve başka vitaminler veriliyor . Burda hiç birşey vermedikleri gibi kontrolde yapılmıyor. Çoçuklarım hasbel kader büyüyorlar .

Allah bebeğin sağlık sihat nasip etsin inşallah böyle hastalanmaz yurtdışı olsa bile çocukların üzerine titrenmesi lazım d vitamini babalı kapansın veriliyormus eskiden verilmiyormus çünkü güneşten kapanniyomus yani çocuk dışarda oynamaliymiş zaman anneleri evdeyim diye kapanmiyomus o yüzden veriyolar amcam doktor o soyledi

Koyduğum resimler gibi CNm bizede virüstik denildi . İnandım çünkü oğlumdan kızıma geçti . Çok geçmiş olsun .
Ay kıyamam ya ben cocukların hasta olmasına çok üzülüyorum. Ne kadar kızarmış yüzleri canlarım. Bizimki ne alerjik nede virusel çocuk dr tüm kan değerlerine baktı sükür birşey çıkmadı cildiyeye gönderdi oda doğru dürüst bişey anlamadı çok öksurduyse olur dedi öksürük yok dedim geçer dedi sinir oldum çocuk dr cildiye bakınca tekrar gelin dedi gittik bu iki gün ağzının içini kontrol edin eğer agzındada çıkarsa hemen acile gelin dedi pztesi tekrar çağırdı gecsede gecmesede gelin dedi kan vericez inşallah yine iyi çıkar birde eymen kabız ıkınıyo ondan olurmu diye sordum olabilir dedi. Sizinki gectimi ne kadar sürdü

Eklentiler

• 20160507_180756.jpg
    20160507_180756.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 60
Ay kıyamam ya ben cocukların hasta olmasına çok üzülüyorum. Ne kadar kızarmış yüzleri canlarım. Bizimki ne alerjik nede virusel çocuk dr tüm kan değerlerine baktı sükür birşey çıkmadı cildiyeye gönderdi oda doğru dürüst bişey anlamadı çok öksurduyse olur dedi öksürük yok dedim geçer dedi sinir oldum çocuk dr cildiye bakınca tekrar gelin dedi gittik bu iki gün ağzının içini kontrol edin eğer agzındada çıkarsa hemen acile gelin dedi pztesi tekrar çağırdı gecsede gecmesede gelin dedi kan vericez inşallah yine iyi çıkar birde eymen kabız ıkınıyo ondan olurmu diye sordum olabilir dedi. Sizinki gectimi ne kadar sürdü
CNm bizimki bir hafta sürdü geçmesi oğlum daha çabuk atlattı . İlk çıktığında kızamık sandım oğlumun aşısı vardı dedim hafif atlatıyor galiba diye düşündüm . Oğlumun sadece yüzünde oldu kızım bir gün ara ile oldu ve tüm vücut döküntü yaptı . Çok oldu geçireli olduğunuzda kızımın kızamık aşısı yoktu . Bu yüzden çok endişe duymuştum . Halan kızamık mı diye düşünmüyor değilim .
Eymene çok geçmiş olsun CNm . Yüzüne pamuklu şeyler değdiği için olur mu acaba . Benim bazen yüzün böyle reaksiyon veriyor.

CNm bizimki bir hafta sürdü geçmesi oğlum daha çabuk atlattı . İlk çıktığında kızamık sandım oğlumun aşısı vardı dedim hafif atlatıyor galiba diye düşündüm . Oğlumun sadece yüzünde oldu kızım bir gün ara ile oldu ve tüm vücut döküntü yaptı . Çok oldu geçireli olduğunuzda kızımın kızamık aşısı yoktu . Bu yüzden çok endişe duymuştum . Halan kızamık mı diye düşünmüyor değilim .
Eymene çok geçmiş olsun CNm . Yüzüne pamuklu şeyler değdiği için olur mu acaba . Benim bazen yüzün böyle reaksiyon veriyor.
Çok teşekkürler canım. Bizim cocuk doktoru eskisi gibi çocuklar kızamık olmuyorlar hiç gecirmeyen çocuklar var çünkü aşılar geliştirildi dedi tam bilmiyorum ama kızamık gibi değil sanki. inan hep penye tarzında giydiriyorum vücudunda da oldu inşallah geçici birşeydir Rabbim hepimizin yavrularını tüm hastalıklardan ve belalardan korusun

Eki Görüntüle 1828302 Eki Görüntüle 1828300
Benim kızımda oldu bunun gibi birşey ama 6. Hastalık denmedi bir tip virüstik hastalıkmış . Bir gece Ateş yaptı sadece . Önce oğlumda oldu hemen sonra kızım oldu . Bulaşıcı yani . İlaç yok bunda kendiliğinden geçiyor . Ateş olursa calpol ver dediler sadece . Bir haftaya kadar geçiyor . Resim koyuyorum belki aynı şeydir bilemiyorum .
İyiki resim koydun canım yok bizimki başka bişe daha pul pul sadece bacak ve kolda

Banyoya çözüm bulamadım arkadaşlar kızım saçlarını yıkarken burnuna su kaçıyor diye korkuyor, son zamanlarda ben de sırılsıklam oluyorum babası zor tutuyor, duşakabine alsam yine aynısını yapar ne yapacağım bilemedim :/

Banyoya çözüm bulamadım arkadaşlar kızım saçlarını yıkarken burnuna su kaçıyor diye korkuyor, son zamanlarda ben de sırılsıklam oluyorum babası zor tutuyor, duşakabine alsam yine aynısını yapar ne yapacağım bilemedim :/
aynı durum cok sevıyordu. son zamanlarda banyo yaprken sacını yıkarken aglayıp kacıyo hop kucagıma. duş başlıgındanda korkuyo su fıskırdıgı için. once vucudunu yıkıyorum sonra babası ellerının uzerıne yatırıyo yuzustu oyle yıkayıp cıkarıyorum. alışıcaklar napalım

Canim benim oglumda korkuyordu dusa kabine inunla birlikte giriyorum kaymamasi icin ayaginin.altina havlu seriyorum fiskiyeyi onun eline veriyorum kendinj islatiyor o oynayana kadar ben vucudunu yikiyorum kafasinida oturdup hemen yikiyorum biraz agliyor ama hemen susuyor Sonra tekrar vucudunu yikiyip cikartiyorum.

kızlar yaz ttaili planlarınız neler. gecen sene tatıle gıtmedık bız.
her sene 2 ser gun kalır 4-5 yer gezerdık bu sene 2 yer belırlıcem 5 er gun kalmak ıcın ınsallah. ama napıcam bılemıyorum. cok cok luks bı yere gıdemem. orta hallı hersey dahıl otellere guvenmıyorum yemek konusunda sonucta cocuk var. aslında otele kapansın da ıstemıyorum. dogayla ıc ıce hemen denız kıyısında agaclı bıyer olsun ıstıyorum. aslında daha once oyle gıttıgımız yerler var mesela olimposta teyze aksam yemegını kendı yapardı mıs gıbı hergun tzaecık yemekler. ama denıze uzak. bide marmaris te orhanıyede kaldıgımız bı yer vardı orasıda cok guzel ama orasıda hastaneye uzak korkuyorum bısey olurda hastane uzagımızda kalır dıye. cunku en son hamıleyken tatıle gıttıgımızde kanamam olmustu ve hastane 30 km uzaktaydı . siz neler düşünüyosunuz

Canım ben ya da babası dusakabine oğlumla beraber giriyoruz önce ben ya da babası yıkanıyoruz sora diğerimiz oğlumu veriyoruz beraber oturuyoruz yıkanıyoruz oğlum çok seviyo elinede öten bir oyuncak yada küçük şanpuan kutusu fln veriyoruz şarkıla eşkiğinde yıkanıyoruz :)

her sene 2 ser gun kalır 4-5 yer gezerdık bu sene 2 yer belırlıcem 5 er gun kalmak ıcın ınsallah. ama napıcam bılemıyorum. cok cok luks bı yere gıdemem. orta hallı hersey dahıl otellere guvenmıyorum yemek konusunda sonucta cocuk var. aslında otele kapansın da ıstemıyorum. dogayla ıc ıce hemen denız kıyısında agaclı bıyer olsun ıstıyorum. aslında daha once oyle gıttıgımız yerler var mesela olimposta teyze aksam yemegını kendı yapardı mıs gıbı hergun tzaecık yemekler. ama denıze uzak. bide marmaris te orhanıyede kaldıgımız bı yer vardı orasıda cok guzel ama orasıda hastaneye uzak korkuyorum bısey olurda hastane uzagımızda kalır dıye. cunku en son hamıleyken tatıle gıttıgımızde kanamam olmustu ve hastane 30 km uzaktaydı . siz neler düşünüyosunuz
Ya bende cok istiyorum tatile gitmeyi hatta oglum digdugundan beri esimle planlar yapiyorduk yasini doldurunca gidecektik.ama gidemiyoruz yine cunku ikinci bebegim olacak zor eger gidersen benim yerimede dinlen:KK43:(((((

• Beğen
Reactions: nix
Biz Belek'te herşey dahil bi otele rezervasyon yaptırmıştık ama bu gidişle eşimin işinden dolayı gidemeyeceğiz.o yuzdn moralim bozuk biraz oğlum Deniz yüzü görmeden yaz geçecek.en iyi ihtimalle eylülde tatile gidebileceğiz.benim düşünceme göre çocukla herşey dahil oteller daha mantıklı Can'ım.deniz havuz yemek her turlu seçenek var.fiyatlar da bence küçük yerlere gitsen de yeme içmeyle falan kafa kafaya geliyo. ben evlenmeden önce 6 sene marmariste yaşadım.orda da gidecek çok güzel ve temiz yerler var Can'ım

Canım ben ya da babası dusakabine oğlumla beraber giriyoruz önce ben ya da babası yıkanıyoruz sora diğerimiz oğlumu veriyoruz beraber oturuyoruz yıkanıyoruz oğlum çok seviyo elinede öten bir oyuncak yada küçük şanpuan kutusu fln veriyoruz şarkıla eşkiğinde yıkanıyoruz :)
Eline biseyler veriyorum vücudunu yıkarken hiçbişey yok gaYet memnun köpüklerle oynuyor ama kafasına su değince direk benim kucağıma atlıyor, babası kollarına aliyor zor tutuyor sağa sola kaçıyor küçük hanım :) çoğumuz ayni durumdayız demekki senin gibi şanslılar hariç :)

Biz Belek'te herşey dahil bi otele rezervasyon yaptırmıştık ama bu gidişle eşimin işinden dolayı gidemeyeceğiz.o yuzdn moralim bozuk biraz oğlum Deniz yüzü görmeden yaz geçecek.en iyi ihtimalle eylülde tatile gidebileceğiz.benim düşünceme göre çocukla herşey dahil oteller daha mantıklı Can'ım.deniz havuz yemek her turlu seçenek var.fiyatlar da bence küçük yerlere gitsen de yeme içmeyle falan kafa kafaya geliyo. ben evlenmeden önce 6 sene marmariste yaşadım.orda da gidecek çok güzel ve temiz yerler var Can'ım
Hersey dahil olan otellerbdedigin gibi cok daha mantikli.onerebilecegin bi otel varmi canim.esimi ikna edebilirsem cok gitmek istiyorum.

bizde agustos sonu eylül başı gideceğiz çünkü benim iznim o zaman. o zaman kadar da kilyos riva şile ye arada götürüp denize sokmak istiyorum. 5 yıldızlı otel hiç bana göre değil ya ben cok sıkılıyorum aynı yerde 2 gunden fazla kalmadık hiç. aslında mantıklı rahat ederım ama cok sıkılırım. bilmiyorum hala arastırıyorum.

X