2015 Nisan Anneleri

nix nix in vardı dogumgunu galiba.
bende pasta da kararsiz kaldim seker hamuru pastalar çok pahalı.diğer kremali yi 45 tl dediler.
Evet pahalı oluyo annem sağolsun yaptırcak bizim pastamızıda 15 kişilik 150 ye yaptırcaz bir tanıdıgımız yapıo ona rağmen en fazla bu kadar indirim yaptı normalde bu modeli yapana sordum 260 tl fiyat verdi bizimde temamı aslan olcak pAstamızda böyle

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 77
Bende bunlardan birini düşünüyorum , bir şeklinde olucak olan çikolatalı diğeri böğürtlenli .. Hangisi güzel sizce . Hadi fikirlerimizi bekliyorum kızlar çok kararsızım ..

Eklentiler

• image.png
    image.png
    227,2 KB · Görüntüleme: 69
  • image.png
    image.png
    189,9 KB · Görüntüleme: 67
Bende bunlardan birini düşünüyorum , bir şeklinde olucak olan çikolatalı diğeri böğürtlenli .. Hangisi güzel sizce . Hadi fikirlerimizi bekliyorum kızlar çok kararsızım ..
İkiside çok hoş ama kelebek sanki daha hoş geldi bana cnm

Kelebeklinin böğürtlenli olması beni biraz geri adım attırdı ama haklısın galiba :KK66:
Hmm içeriği değiştirilebilse zewkine göre ii olurmuş ama bana 1 şeklinde pasta ya da mesela diş buğdayında diş şeklinde pasta klasik gelio biraz farklı olsun diye düşünüyorum hep ondan sanırım kelebeği sewdim:)

Kızlar burdaysanız bana yardımcı olurmusunuz karar veremedim yine :KK43:
Bu şekerleri poşetle mi veriyim yoksa poşetsiz mi ? Poşet olmazsa kovaya yapiştırcam etiketi .

arkadaşlar günaydın
Ben de nisan annesiyim sizler gibi. Kızım neredeyse yaşına girecek ben hala hastalanmadım, doktora (kadın doğumcuya) gitmem gerekiyor mu, yoksa daha beklesem mi, sanki bir arkadaş buraya şöyle yazmıştı diye hatırlıyorum : o da uzun süre hastalanmamış, doktora gittim adet söktürücü verdi diyordu. ama o arkadaş gittiğinde bebeği benimki gibi yaşında değildi, daha küçüktü tabi.
sizce doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha beklesem mi, olur muyum acaba?
ben yedinci ayda olmuştum öncesinde gitmiştim süt baskılaması değil hormonal bozukluktan olmuyosun demişti

cok yorucu 3 gün geçirdik . pazar dogumgunumuz vardı. dun 1 yaş asıları vardı 2 kol 1 bacak ası olduk. ıse gıtmedım dun belızle ılgılendım. bı sekılde atlattık herseyı artık dınlenmek ıstıyorummm

DSCF0876.JPG
bunlarda resimlerimiz . güzel bi kutlama oldu sevdiklerimizle. hep beraberdık. cok yorucuydu. beliz iyice buyuyp anlayana ladar bu kdr buyuk bısey yapmam daha. pano harıc herseyı ben yaptım pasta 1 rakamı susler. 1 aydır ugrasıyorum. strese gırmıstım. olduda bıttı sıra sızde
DSCF0977.JPG
DSCF0802.JPG
DSCF0883.JPG
DSCF0801.JPG

Eki Görüntüle 1804632 bunlarda resimlerimiz . güzel bi kutlama oldu sevdiklerimizle. hep beraberdık. cok yorucuydu. beliz iyice buyuyp anlayana ladar bu kdr buyuk bısey yapmam daha. pano harıc herseyı ben yaptım pasta 1 rakamı susler. 1 aydır ugrasıyorum. strese gırmıstım. olduda bıttı sıra sızde
Eki Görüntüle 1804601 Eki Görüntüle 1804603 Eki Görüntüle 1804617 Eki Görüntüle 1804600
Coook guzel olmus canim hersey bizde atlatiriz insallah.ellerine saglik.yoruldun evet ama guzel bi hatira kalacak ileride bakarsin resimlerine.

• Beğen
Reactions: nix
bizimde bu saatlerden dolayi uyku duzenimiz bozuldu bakalım eski düzeni yakalayabilecekmiyiz
e bebekte her 150 tlye 50 tl hediye çeki var.oto koltuğu almayi düşünüyoruz ama hangi markalar kullanıyorsunuz kızlar?

cok yorucu 3 gün geçirdik . pazar dogumgunumuz vardı. dun 1 yaş asıları vardı 2 kol 1 bacak ası olduk. ıse gıtmedım dun belızle ılgılendım. bı sekılde atlattık herseyı artık dınlenmek ıstıyorummm
Canım çok güzel olmuş herşey eline sağllk darısı basımıza bizde bugün 1 yaş asılarını olduk 3 üde bacaktan oldu kuzumu şimdi uyuttum gözlerinden akan yaslara kıyamam :KK43:

• Beğen
Reactions: nix
X