- 13 Nisan 2011
- 87
- 58
En çok ta bebeginizin doğmasına su kadar kaldı yazısını ozledimburdayımmm canımm benimd e çook uzun zaman olmuştu girmeyeli iyi olduu valla özlemşim buranın havasınıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En çok ta bebeginizin doğmasına su kadar kaldı yazısını ozledimburdayımmm canımm benimd e çook uzun zaman olmuştu girmeyeli iyi olduu valla özlemşim buranın havasınıı
Galiba ayakta durmayı öğrenene kadat bende oyle yapmaya baslayacagm. Cok sağol cnmKucagimda yikiyorum canim ben
En çok ta bebeginizin doğmasına su kadar kaldı yazısını ozledim
Bende geldim kizlar arada bakiyorum ama vallahi zor oluyor burdan takip ama ozlemisim ozellikle bebwginizin dogmasina kac gun kaldi yazilari cok iyi oluyordu birde yeni hamile arkadaslarimi bak kadinlar klubunde soyle gruplar oluyor mutlaka katil diye anlatiyorum basta anlayamiyorlar ama insan baslayinca birakamiyorburdayımmm canımm benimd e çook uzun zaman olmuştu girmeyeli iyi olduu valla özlemşim buranın havasınıı
Bende geldim kizlar arada bakiyorum ama vallahi zor oluyor burdan takip ama ozlemisim ozellikle bebwginizin dogmasina kac gun kaldi yazilari cok iyi oluyordu birde yeni hamile arkadaslarimi bak kadinlar klubunde soyle gruplar oluyor mutlaka katil diye anlatiyorum basta anlayamiyorlar ama insan baslayinca birakamiyor
Hoşgeldin canimBende geldim kizlar arada bakiyorum ama vallahi zor oluyor burdan takip ama ozlemisim ozellikle bebwginizin dogmasina kac gun kaldi yazilari cok iyi oluyordu birde yeni hamile arkadaslarimi bak kadinlar klubunde soyle gruplar oluyor mutlaka katil diye anlatiyorum basta anlayamiyorlar ama insan baslayinca birakamiyor
her hafta kesiyorum zar zor . uzadıgı anda yuzum yara bere ıcınde kalıyor kedı gıbı tırmalıyoKızlar slm. bebislerin tırnaklarini nasil kesiyorsunuz. Durmuyor zar zor kesiyorum. Eşim cok dipte. kesiyor diye bu iş bana kalıyor. Uyanıkken zar zor kesiyorum el tırnaklari diz oldu bu zararlı mi. Törpu yapamadm daha hic
küvette hala ama bazen kalkıp ıslak ıslak hoppp kucagıma zıplıyo bende sırılsıklam.Birde nasil yikiyorsunuz artk küvette su her yere sıçrar oldu:)
Aynen bende her hafta hatta on günde iki kes kesiyorum zar zor. O yuzden düz düz kalıyor bazen.her hafta kesiyorum zar zor . uzadıgı anda yuzum yara bere ıcınde kalıyor kedı gıbı tırmalıyo
ah beliz ah.. ayni benim kiz gibi. Bazen bir cirpiyor ayakları bende yıkanmış kadar oluyorm her seferinde. Cok guzel zamablari. Baktıkça sukrum sevgm artıyor. Allahım yokluklarini gostermesinküvette hala ama bazen kalkıp ıslak ıslak hoppp kucagıma zıplıyo bende sırılsıklam.
Rüzgar da teyzelerini ve arkadaşlarıni kocaman öpüyor ☺ elif gülce doğum günün kutlu olsun. Bizim dogum tarihimize daha var 13 nisan
Canim öncelikle gözün aydın hiç üzülme Allah o ruhu uflediyse dermanı da verir o gücü de bilgiyi de sevgiyide koyar senin bedenine emin ol isteyen ve yıllarca sahip olamayan var hem söyle düşün oğlun 1 bucuk yaşında hatta 20 aylık olcak ve bu yıl içinde kucağına alacaksın uzun bi dönem gibi gelmeyecek oğlun 2 yaşında olduğunda o 4 aylık olacak ve kendini kurtarmış olacak sonrasında gider spiralini taktirirsin doğum kontrol hapı nida düzenli kullanırsin hem genç bir anne olacaksın 2 çocuk birlikte büyüyüp gidecek kardes derdinden de kurtulmuş olacaksın mükemmel bir deneyim bunu yaşayan arkadaşlarim var ve suan iyiki böyle olmuş diyorlar hem oglus sana yardımcı da olacak sende daha tecrubelisin şimdi üzülmeyı bırak ve keyfini çıkarCanim.benim.oglum huysuz bide butun ilgim onda.tek basima buyutuyorum ben suan hamileligi kabul etmiyorum.edemiyorum.Hayirlisi ogluma kiyamiyorum.