2015 Nisan Anneleri

amanınnn.. senin zaten 2 taneydi dimi? allah hakkında hayrılısını versin olursada yapcak bişey yok. bende çok istiyorum aslında 2. ama belizimi ihmal ederim diye korkuyorum. şuan 30 yaşındayım. inşallah 5 sene sonra istiyorum. ama plansızda olursa hiç şikayet etmem. üzülme bize haber ver

Kızlar kafama takılan bir konu var.doğum gününde gelen misafirlere hediye vericez ya sadece bayanlara mı verilir acaba her aileye bi tane olacak şekilde yoksa her gelene tek tek vermek mi lazım?..

Kızlar kafama takılan bir konu var.doğum gününde gelen misafirlere hediye vericez ya sadece bayanlara mı verilir acaba her aileye bi tane olacak şekilde yoksa her gelene tek tek vermek mi lazım?..
Benim hedefim çoçuklar CNm , gelenlerin çoğu çoçuklu ama olmayanlar için mimik birşey düşünülebilir . Ben minik kelebekli Demir kova buldum onun içine çikolata koyup vericem . Güzel poşetleyip hazırladığım yapışkanlı etiket yapıştırıp dağıtırım .
Her aileye bir tane kafi CNm .

ben her aileye 1 tane vermiştim mevlütde ve doğum odasındaki mağnetleri. diş buğdayında anahtarlık almıştım herkese vermiştim. ama dogum gününde hiçbişey dağıtmıcam aman bıktım ya bu bizim günümüz bize hediye alıp gelsinler zaten çocukta yok hepsi büyük

Son düzenleme:
Yok canim bitane oglum.var.hayirlisi bakalim.ben tek buyutuyorum kimsenin yardimi yok zor oluyor.o yuzden diyorum insallah yoktur diye.

bizde herşey tamam gibi ikramlıklar hazırlanacak süsler asılacak pastamızın siparişini verdik bir şeklinde , işallah kuzum huysuz olmaz keyifli bi gün olur

Reactions: nix
bizimde süslerimiz hazır kıyafetlerimiz hazır.herkesi davet ettim bugün. pastayı sipariş ettim. mekanda küçük dediğim yere 1-2 masa eklicez dün gidip keşif yaptım o da hazır. 27 mart sabahı kuzumu ananesıne gonderıp suslemeye gıderız ben hazırlanırım kuzumu susler partıye akarız. allahın ıznıyle ınsallah hersey gonlumuzden gecen gıbı olur.

Kizlar burada devletin actigi oyun klupleri var her yastan cocuklar icin. Ucretsiz oluyor. Ben dun ilk defa gittim kizimla ve 10 aydir kizimi goturmedigim icin cok pisman oldum!

Tr'de de boyle bir sey duymus annem bir yakinimizdan. Sizler de isterseniz bir arastirin belediyelerinizin actigi bu tarz bir yer var mi diye.

İns canim dedigin gibi Elif okula baslayinca artik arkadaslariyla yapariz partisini.. İlk dogum gunumuzde cekirdek aileyiz.

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

allah yardımcın olsun kardeşim

Allah yardimciniz olsun, Safi ismiyle sifalar versin evladiniza.

Kızlar bende artık çok masraf olcak diye napcam diye düşünüyodum dgünü için herkeste sözleşmiş gibi dgününü soruyodu oğlumun evimizde ufak oldugu için nasıl olcak derken sanırım gönlüme göre olcak.sitemizin bahçesinde havuz basında küçük bir cafe var yazın açılıo yönetime soralım dedik açarlarsa orda yapalım uygun fiyata meğerse tanıdığımız bir abininmiş işletmesi duyunca hemen anahtarı alın istedinizi yapın dedi çok sewindim salı günü bir bakıcaz içine küçük bir temizlik yapıp haızrlıklara baslıcaz en azından yakınları çağırcam 25 kişi fln oluruz ufak tefek süsleemeler fln baslıcaz hazırlığa 30 mart oğlumn dgünü ama ben 16 nisan yapmayı düşünüyorum hem hava daha ii olur hemde ancak hazırlanırım diye.herkes tam gaz hazırlıkta gönlünüze göre olsun inş hepimizin

bedne aynı durumdaydım herkes benıde cagır dıyodu. ev kucuk bahce ıcın hava soguk. esımın arkdasının kucuk bı lokantası vardı. anahtarı verım ıstedıgınızı yapın dedı. bnde rahatladım cok sukur. gonlumuze gore olsun hersey ınsallah bızım persembe gunu dogum gunumuz ama pazar gunu kutlucaz.

Oh ii olmuş inş gönlümüze göre olur mutlu yıllar belize ilk parti onun olcak sanırım :)

Çok iyi olmuş umarım herşey gönlünüzce olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…