2015 Nisan Anneleri

Kizlar ben dogum gunu icin hcbsy yapmadim.
Burada kimsemiz yok, zaten yurtdisindayiz biliyorsunuz!

Babanne-dede, anane-dede gelicek; bir de esim, ben, kizim.

Minik bir pasta yaptircam ve elbise alicam, o gun studyoda cekim de yaptircam. İlerde hatira kalir o fotograf, ilk dogum gunummus diye bakar.

Keske Tr'de olsaydik biz de, orada kuzenler, arkadaslar cok guzel olabilirdi ama kismet artik.

Sizlerin hazirliklar cok guzel valla, ins hersey yolunda gider o gun sizler icin de.

Gecmis olsun canim.

çooookkkk şanslısınnn maşallah eğitici köpek nasıl bişey

Doğum günü konusunda aynıyız kızlar.az kaldı ama daha hiçbir hazırlık yapmadım bi de herşeyi kendim yapıcam Nasıl yetişecek bilmiyorum.bizim de aileler burda yok sadece arkadaşlar gelicek 10-15 kişi anca oluruz herhalde.ama yine de ilk doğum günü olduğu için herşeyin çok güzel ve özel olmasını istiyorum.inşallah sorunsuz halledebiliriz.
Bu arada kızlar kahvaltıda içecek olarak bebişlerinize neler veriyorsunuz.ben genelde ıhlamur veriyorum.haftada 2-3 gün de portakal suyu.ama portakal suyu poposunda kızarıklık yapıyo galiba.ıhlamurdan da bıktık artık.farklı önerileri olan var mı

çooookkkk şanslısınnn maşallah eğitici köpek nasıl bişey
fisher price in şarkılar harfler ve vucudun bolumlerını fılan ogretıyo gobegıme dokun kulagıma dokun fılan dıyo. bunun gıbı seyler bakalım hedıyemızı alınca ıyıce ıncelıcez. cok sukur ya yavrum 10 seneden sonra geldi ama cok kısmetlı.

olsun . önemli olan sağlıklı olarak bize gelmiş olmaları. bende zaten ilk diye yapıyorum. sonrakilerde en azından kendı arkadas cevresı olusana kadar buyuk bısey yapmam sanırım. cok yorucu cunku

Canım portakal suyu veriyosan sıkar sıkmaz verme içindeki şeker açığa çıkıyor biraz beklet de öyle ver.ben ılık suya pekmez katıp veriyorum,bazen ıhlamur

panomuz geldi kızlar.tek fıyat odedım ama aynısından 2 tane yollamışlar. biri daha sert ayaklı yerde kullanılabılır bırı daha yumusak duvara asmak için.Eki Görüntüle 1795919
Güle güle kullanın canim:)
sen ayaklı pano olarak mı siparis etmiştin?ayak aparati da var mi?pano duvara asilabilir mi?birde büyüklüğü nasıl duvarda küçük kalır mı? ben pek süsleme yapmayı düşünmüyorum çünkü pano ve iki tarafina balon.100×70 de 40 tl dediler fena fiyat değil bence.

Reactions: nix
Slm hanimlar. Nasilsiniz. Ben hic iyi degilim. Artk uyku sorunu Canima tak.etti. bir Ben boyleyim gibi geliyor. Gece Gunduz Dogru duzgun uyku yok. Cok yorulDM. Ters biri oldum ciktim. Ust disleri cikmak bilmedi. Cocugu da anliyorum ama cok yoruluyorum. Gurbette tek bakiyorum. Cok zormus. Iki saattir uyutmaYa calistim. Emzirdim koydum yatmadi yatmadi agladi sustu dalacak Yine agladI. Emzirmemek icin cabaladm ama yok yine emerek sakinlesti daldi. Disten midair yoksa bagimlilik mi Bu. Cok yorgunum artk

50*70 aldım ben baya buyuk duvar ıcın uygun kucuk kalmaz. bana ıkı tane yollamıslar bırı yumusak duvara asmak ıcın kancasını da koymus . bırı sert ayagını ayrı koydurdum ben gerekırse yapıstırırım dıye. sonuc olarak ben yumusak olanı duvara asıcam onun renklerı daha parlak. sert olanı kullanmıcam sanırım . cunku ben 1 yaptım kocaman ordan gelen ayagı ona yapıstırdım

bayanlar pastanızı nasıl yaptıracaksınız
parti masası ıcın maket gıbı bı pasta yapıcam seker hamurundan tek yuvarlak suslucem o yenmicek .
yemek ıcınde 1 seklınde kocaman beyaz kremalı meyveli beyaz kekli pasta yaptırcam.

donem donem bızımkıde oyle ah bı senmı oylesın sanıyorsun. bızımkıde 1 gun ıyı uyuyorsa 1 gun sabaha kadar mızmız. bızımde azı gelıcek galıba hep uyku arasında aglıyor benım tek avantajım emmedıgı ıcın pıspıslayarak uyuyor. emmeyı bıraktıgından berı uykuya dalması daha kolay oluyor.sabır canım ınan aynı seyler bızdede var 2 gun haftasonu pert edıyo benı. allah sana guc versın sabır gecıcek bu gunler ve cok ozleyecegız

şu anda tüm zorluklara rağmen ilk doğduğu güne dönebilirim tek ilgim onda olmasına rağmen sanki doyamıyorum hiçbişeyine. herşeyi tekrar tekrar yaşamak istiyorum

Canim uzme kendini cogumuz ayni durumdayiz. Bende emzirmeden uyutmak icin cok direndim ama olmadi. Akisina biraktim artik. Sende takma kafana emzir uyusun 1 yil daha sabir emmeyi birakinca illaki duzelecekler.
Ayrica disinde cok etkisi var bizimkinim dis agrilari olunca gece yanimda yatmak istiyor. Ama agrisi olmazsa besigine koyuyorum. Uyandiginda emzirip birakiyorum hoc ruhu duymuyor.

Reactions: nix
şu anda tüm zorluklara rağmen ilk doğduğu güne dönebilirim tek ilgim onda olmasına rağmen sanki doyamıyorum hiçbişeyine. herşeyi tekrar tekrar yaşamak istiyorum
Ilk dogdugu degilde 3 4 ay oncesine donebilirim. Bizimki kolikti ve disariyi yadirgiyordu cok kotu zamanlardi. Ama 3 4 aydir beni cok iyi taniyo sariliyo opuyo heleki simdi en sevimli zamanlari galiba. Tum olumsuzluklara ragmen gercekten cok tatlilar.

anladım canım peki kargo dahil kaç tl oldu

kesinlikle aynı şey bu aralar benimde aklıma geliyor

anladım canım peki kargo dahil kaç tl oldu

kesinlikle aynı şey bu aralar benimde aklıma geliyor
50*70 panoyu 30 tl ye yaptı kargoyu ben calıstıgım sırektın hesabından ups ıle ıstettım 4-5 tl tutmustur fatura gelmedı daha. ama diğer türlü 10 tl cıvarı tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…