2015 Nisan Anneleri

Kizlar hamileyim.ben ne yapcam cok kotuyum.
:S:S:S:S:S: canımmmmm üzülme evet çok zor biliyorum.keşke daha tedbirli olsaydınız. olan olmuş artık allah kolaylıgını verir bak hiç düşünme 2. çocuklar cok uslu oluyomuş. ne düşünüyosun napıcaksın? doğurucaksın değilmi?

Aaa niye uzuluyorsn Allah yardim eder hic uzulme. Olmayan bircok insan var. Aralarinin Az olmasi daha iyi ikiSu bir buyuyp gider. Bende tek bakiyori evet evet cok zor ama Allah yardim eder. Zorlukla birlikte kolaylik vardir. Bence keyfini cikar. Yeni bebisine adapte ol. Ilk bebegini nasil sevgiyle heyecanla beklediysen onada oyle ol. O da senin Canin kanin. Belkide cennet vesilen olacak.:KK66: Ben tebrik ederim hayirli ugurlu olsun. Sag salon kucagina al insallah

aslında anlıyorum seni biraz su an bende hamıle olmaya hazırlıklı degılım zor yorucu gunler gecırdık hala bedenımız ve zıhnımız yorgun. ve aynı seylerı bastan yasamak korkutucu. ama olan olmuş. üzme kendini. allah kolaylıgını verıcek hıc aglamayn ve uyuyan bı bebegın olacak ınsallah

zor evet ama aralarında yas farkı az olan çocuk sahibi anne babalar hep aynı şeyi diyorlar canim büyüyüp gidiyorlar bir şekilde.tebrik ederim ben.

nix nix cim hafta sonuymus dogumgununuz hadi bakalım.bızımkıne yaklaşık 3 hafta var.uyusuk ben daha sadece kostumumuz hazır.:) süslemeleri siparis etmedim daha. Bugün karar vericem 50×70 afis 10 adet magnet isimli banner 10 balon 50 tl buldum ınstagramdan istediğimiz tasarımı yapıyorlar.nasıl sizce geriye bana sadece ikramlar kaliyor

CNm benim kızın olsun çok istiyordun belki güzeller güzeli bir kızın olur . Rabbim herşeyin en güzeli verir inş . Yaş aralığı yakın olması iyi tam kıskanmayı bilmeden birlikte büyüyecekler inş . Sakın üzülme bir can geliyor inş hayırlısı ile gelir inş . Seni tebrik ederim .

zor evet ama aralarında yas farkı az olan çocuk sahibi anne babalar hep aynı şeyi diyorlar canim büyüyüp gidiyorlar bir şekilde.tebrik ederim ben.

nix nix cim hafta sonuymus dogumgununuz hadi bakalım.bızımkıne yaklaşık 3 hafta var.uyusuk ben daha sadece kostumumuz hazır.:) süslemeleri siparis etmedim daha. Bugün karar vericem 50×70 afis 10 adet magnet isimli banner 10 balon 50 tl buldum ınstagramdan istediğimiz tasarımı yapıyorlar.nasıl sizce geriye bana sadece ikramlar kaliyor
fiyat çok iyi iki afiş kürdanlık peçetelik 45 e bastırdım ve kendim yaptım ben

fiyat çok iyi iki afiş kürdanlık peçetelik 45 e bastırdım ve kendim yaptım ben
banada iyi geldi canim.birsey soracağım afisi fotoğraf kağıdına mi bastırdınız? yoksa branda şeklinde mi? bu bahsettigim yer branda basıyor mus? daha detaylari konuşmadım hangisi daha iyi olur

Herseyden once cok tebrik ederim. Bir can bir nese bir soluk bir bereket daha geliyor evinize.
Belki zor gunler gecireceksin ama bir iki yil disini siktiktan sonra cok rahat olacak ben ve ablam arasindada 1 bucuk yas var ve annem nasil buyudunuz hic anlamadim der. Ablamla Birlikte oyun oynardik. Birlikte uyurduk yemekler birliktw yendigi icin daha az yemek secer daha buyuk porsiyonlar yerdik vs.vs. her anlamda iyi olacak insallah sadece birazcik disini sikicaksin o kadar.

ben beliz şu anda başka cocuklarla bı araya geldıgınde nası guzel oynadıgını gordukce kardes boyle bısey demek dıyorum. yanında bı cocuk olunca hıc mızmızlık etmıyo onunla oynuyo bıseyler yapıyo. kardeşşart valla. bende çok istiyorum ama zaten beliz tüp bebek . allah nasip ederse belki hemen belki yıllar sonra ama istiyorum

:S:S:S:S:S: canımmmmm üzülme evet çok zor biliyorum.keşke daha tedbirli olsaydınız. olan olmuş artık allah kolaylıgını verir bak hiç düşünme 2. çocuklar cok uslu oluyomuş. ne düşünüyosun napıcaksın? doğurucaksın değilmi?
Bilmiyorum hic birsey dusunemiyorum.aldim tetbirimi ama anlamadim nasil oldu.

aslında anlıyorum seni biraz su an bende hamıle olmaya hazırlıklı degılım zor yorucu gunler gecırdık hala bedenımız ve zıhnımız yorgun. ve aynı seylerı bastan yasamak korkutucu. ama olan olmuş. üzme kendini. allah kolaylıgını verıcek hıc aglamayn ve uyuyan bı bebegın olacak ınsallah
Tskr edrrim. İnsallah.inan beynim durmus gibi sanki saka yapiyor birisi bana.bakalim.doktora gidicem onumuzdeki hafta.

ben beliz şu anda başka cocuklarla bı araya geldıgınde nası guzel oynadıgını gordukce kardes boyle bısey demek dıyorum. yanında bı cocuk olunca hıc mızmızlık etmıyo onunla oynuyo bıseyler yapıyo. kardeşşart valla. bende çok istiyorum ama zaten beliz tüp bebek . allah nasip ederse belki hemen belki yıllar sonra ama istiyorum
Canim mutlu yillar rabbim uzunnnn uzunnnn omur versin.hep yuzu glsun findigimizin.nice yillara.darisi basimiza

X