2015 Nisan Anneleri

Yaa.cok tesekur ederim desteginiz icin cok zor sy annelik. Evet ozleyecegz cok haklisin. Allah hepimize sabir versn. Saglik versn insallaH. AzilaRSS iyice zorluyordur. Alt iki tane var bizde sadece iki ay oldu ustler cikmak ne bilmedi. Uzun Surdu Danni insallah kolaylikla cikar disleri evlatlarimizin

ustler bızım 4 u bırden cıktı cookkk zor cıktı 15 gun fılan uyku nedır bılmedık o kdr gerılmıstımkı bende cok ıyı anlıyorum. dıslerımı sıkmaktan cenem agrıyo bazen ama nankorluk edıyoruz valla llah bıze mıs gıbı saglıklı evlatlar vermiş. ama bızde ınsanız taşıyo bazen suna cok emın ol ki yalnız degılsın

Sadece emzirip koydgumda yards Neyse inan raziyim. Ama emziriyorum bir o tarafa bir butarafa donuyor dalamiyor.Yine emziriyorum Yine yatmiyo. Yoksa emzir koy yatsn gocunmamda. 40 dk ya bir aynisi olunca ve Bazrn saatlerce kucakta olunca yoruluyorum artk buyuduler. 3 kg iken sorun degolde on kilo oldu artk. Minik kuzular yaa.seninki kac kez kalkiyor acaba.

A
Ayy o kadar iyi. Anliyorum ki. Alllah sabir versn cok zormus. Haklisin Allah. Evlat verDi saglikli Eli ayagi duzgun hamdolsun. Sukredilcek cok sey var. En iyisi Boyle dusunmek. Bugublerde gecer insallah. Yalniz oldugumu bilmemek iyi hissettirdi. Cunku cevremde kuzu gibi sessiz sedasiz dis cikaran hop diye agzina konani yiyen cocuklar olunca. Allahim bir yerde Hata yapiyorum diyordim:)

Reactions: nix
biz 27 nisan dogumluyuz bundan 1 ay once kadar gece 4 5 kere uyaniyordu sonra yanimizda yatmaya basladi yanimizda daha uzun uyuyordu zaten uyandigimdada ayni yatak oldugu icin hic hatirlamiyodum bile :) birkac gundur yatagina dondu simdi gec uyursa (23:00) gecede 3 erken uyursa (21:30-22:00) yine 4 5 kere uyaniyor sabah 6dan sonrada yanimda yatiyor gunduzde 2 uyku yapiyor min. 30 dk saatleri degisiyor ama mumkun oldugunca 5den sonra uyutmamaya calisiyorum. Iste durumumuz boyle

Bizimde öyle sayılır ama ben Artık çevremde kim varsa çağırıyorum . Church hall tuttuk . 50 kişi rahat alır . Biz o kadar olmayız ama idare eder . Oğlum ile kızımın doğum günleri çok yakın bu yüzden aynı gün yani 9 nisanda yapıcaz . Oğlumun okuldan arkadaşlarını çağırdım . Çoçuk çoluk eğlensinler . İki ayrı tema var . Oğlumunki de spider man . Her biri için balon ve Barner olucak . Çok kalabalık olsun istemiyorum . Birkaç şey oldu bitti . İlerde Elif' okula başlar ve böylece sizinde çevreniz olur Zaman'la . O zaman kalabalık olur doğum günlerimiz CNm .

Canim cok haklisin hepimiz bir sekilde ayni zamanlari yasiyoruz. Allah kolayliklar versin hepimize . Kuzularin bazi zamanlari cok zor ama o kadar tatlilar ki cok sukur. Artik bu kadari da olur deyip gecicez canim napalim. Allah butun bebeklere saglikli,mutlu ve guzel bir omur versin.

Aminn .Dogru diyoraunuz oyle Boyle buyuyorlar. Keyif almak lazm bir sekilde. Allahim yokluklarino gosterMesin insallah

Kizlar bebisleriniz neler diyebiliyor. Bizimki manasiz bir dolu birsey diyor da bilincli ve biz dediktrn sonra tekrarladigi cok Birsey yok. Cani isterse Anne baba dede nene cee diyor. Nisan sonu dogum tarihi. 10.6 kg guncel kilosu. Boyu 75 ti 9 aylikken.. tutunup kalkmiyor ama siraliyor koltuk kenari duvar falan her yer yerde. Elimi birakmaya cesarrti yok. Ayakta durmasi icin kizim birakicam seni 1 2 3 diyorum ilkinde birkac saniye duruyor. Tekrarlamak istedigimde totosunu hemen indiriyor. Cani isterse al ver yapabiliyor. Baba nerde diyince hemen kapiya bakiyor. IstediginI anlatiyor artk. Ve tutturma huyu basladi. Keyif Aldigi birseyi biraktirirsak ayaklarini yere vurur gibi kendini komik komik sarsiyor. Yandm sanirimmm. Ve bana cok duskun. Cani birseyden yandi mI hemen kucagima gelmek istiyor babasinda bile teselli bulmuyor.

bizde 28 Nisan dogumluyuz. 3merek uyuyor aunen. Ama ben yatagima almaya korkuyorum zarar veriesem diye. Ama Bu hafta bir huy edindi gecicidir diyorum insallah yani:) ustumde yatiyor. Koydukca kalkiyordu. Bir gun Boyle denedm kirk dk dayandm kalkmadi. Yanima koycagim zaman agladi kalkti. Bende gunduz ve sabah kalkmasina yakin Boyle yatiriyorum. Su an boyle yatitor mesela:)Boyle istiyorsa boyle olsun bir sure diyorum. Biziimki de iki uyku yapiyor genelde saatli uyuyor. Ama uyudugu sure cok kesik cok kalkiyor. Aksam 8 veya 9-6 mesai basliyir benim. Saymiyorum artk kac kez kalktigini

bende biyer tutatyım dedim ama 1000-1500 tl en az xdeliler e bide bunun masrafı var 2-3 bine çıkar diye vazgeçtim. sanki düğün yapıyoruz çocuga. hava guzel olursa bahcede olmazsa esımın arkadasının kucuk bı ev yemeklerı lokantrası var orda yapıcaz bıraz tıkıs tıkıs olcak ama napalım. bızımde 40-50 kısı olur gibi.

Kızlar masallah size :)) kalabalık kutlama yapiyorsunuz:)) benim gözüm kesmedi hiç max 15-20 kişi bizimki evde olacak
ilk başta çok hevesliydim oda olsun buda olsun diye şimdi bir şakinlik çöktü bana:) neden bilmiyorum:)

bende yabancı hiçkimse yok düşün. bizde 1 aile zaten 6-7 kişi kalabalık bi sülaleyiz. çağırmasamda gelicek kişiler bunlar. taa ne zamandan belizin dogum gunu olucak dıye heveslenıp hedıye dusunen kısiler.yemekelrede el attılar iş bölümü yaptık herkes bısey yapıcak ben sadece suslemeyle ılgılenıcem. sagolsunlar

masallah canım hep kısmetli bir çocuk olur ins.
kizlar bu arada a101 e ilk arabam tarzı oyuncak gelmiş almak isteyenlere duyurulur.

Kizlar herkese slm.k.bakmayin yazamiyorum hic.ama takip ediyorum hepinizi.kafami kasayacak vaktim yok digum gunu hazirliklariniz baslamis hepiniz temalarina ayri ayri bayildim.buranin anlami cok farkli bende birakamiyorum.bu arada moralim cok bozuk adetim gecikti korkuyorum insallah hamile degilimdir.gozlerimi kaldiramiyorum.bi kac gun daha olmazsam test yapicam insallah negatif cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…