Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah..merhaba kızlar bende nisan annesiyim inş
12 nisanda sezeryanım var inş
bir an duygulandım sizleri görünce
Yaa.cok tesekur ederim desteginiz icin cok zor sy annelik. Evet ozleyecegz cok haklisin. Allah hepimize sabir versn. Saglik versn insallaH. AzilaRSS iyice zorluyordur. Alt iki tane var bizde sadece iki ay oldu ustler cikmak ne bilmedi. Uzun Surdu Danni insallah kolaylikla cikar disleri evlatlarimizindonem donem bızımkıde oyle ah bı senmı oylesın sanıyorsun. bızımkıde 1 gun ıyı uyuyorsa 1 gun sabaha kadar mızmız. bızımde azı gelıcek galıba hep uyku arasında aglıyor benım tek avantajım emmedıgı ıcın pıspıslayarak uyuyor. emmeyı bıraktıgından berı uykuya dalması daha kolay oluyor.sabır canım ınan aynı seyler bızdede var 2 gun haftasonu pert edıyo benı. allah sana guc versın sabır gecıcek bu gunler ve cok ozleyecegız
ustler bızım 4 u bırden cıktı cookkk zor cıktı 15 gun fılan uyku nedır bılmedık o kdr gerılmıstımkı bende cok ıyı anlıyorum. dıslerımı sıkmaktan cenem agrıyo bazen ama nankorluk edıyoruz valla llah bıze mıs gıbı saglıklı evlatlar vermiş. ama bızde ınsanız taşıyo bazen suna cok emın ol ki yalnız degılsınYaa.cok tesekur ederim desteginiz icin cok zor sy annelik. Evet ozleyecegz cok haklisin. Allah hepimize sabir versn. Saglik versn insallaH. AzilaRSS iyice zorluyordur. Alt iki tane var bizde sadece iki ay oldu ustler cikmak ne bilmedi. Uzun Surdu Danni insallah kolaylikla cikar disleri evlatlarimizin
Sadece emzirip koydgumda yards Neyse inan raziyim. Ama emziriyorum bir o tarafa bir butarafa donuyor dalamiyor.Yine emziriyorum Yine yatmiyo. Yoksa emzir koy yatsn gocunmamda. 40 dk ya bir aynisi olunca ve Bazrn saatlerce kucakta olunca yoruluyorum artk buyuduler. 3 kg iken sorun degolde on kilo oldu artk. Minik kuzular yaa.seninki kac kez kalkiyor acaba.Canim uzme kendini cogumuz ayni durumdayiz. Bende emzirmeden uyutmak icin cok direndim ama olmadi. Akisina biraktim artik. Sende takma kafana emzir uyusun 1 yil daha sabir emmeyi birakinca illaki duzelecekler.
Ayrica disinde cok etkisi var bizimkinim dis agrilari olunca gece yanimda yatmak istiyor. Ama agrisi olmazsa besigine koyuyorum. Uyandiginda emzirip birakiyorum hoc ruhu duymuyor.
Ayy o kadar iyi. Anliyorum ki. Alllah sabir versn cok zormus. Haklisin Allah. Evlat verDi saglikli Eli ayagi duzgun hamdolsun. Sukredilcek cok sey var. En iyisi Boyle dusunmek. Bugublerde gecer insallah. Yalniz oldugumu bilmemek iyi hissettirdi. Cunku cevremde kuzu gibi sessiz sedasiz dis cikaran hop diye agzina konani yiyen cocuklar olunca. Allahim bir yerde Hata yapiyorum diyordim:)ustler bızım 4 u bırden cıktı cookkk zor cıktı 15 gun fılan uyku nedır bılmedık o kdr gerılmıstımkı bende cok ıyı anlıyorum. dıslerımı sıkmaktan cenem agrıyo bazen ama nankorluk edıyoruz valla llah bıze mıs gıbı saglıklı evlatlar vermiş. ama bızde ınsanız taşıyo bazen suna cok emın ol ki yalnız degılsın
Hayirla saglikla kucagina al insallah.merhaba kızlar bende nisan annesiyim inş
12 nisanda sezeryanım var inş
bir an duygulandım sizleri görünce
biz 27 nisan dogumluyuz bundan 1 ay once kadar gece 4 5 kere uyaniyordu sonra yanimizda yatmaya basladi yanimizda daha uzun uyuyordu zaten uyandigimdada ayni yatak oldugu icin hic hatirlamiyodum bile :) birkac gundur yatagina dondu simdi gec uyursa (23:00) gecede 3 erken uyursa (21:30-22:00) yine 4 5 kere uyaniyor sabah 6dan sonrada yanimda yatiyor gunduzde 2 uyku yapiyor min. 30 dk saatleri degisiyor ama mumkun oldugunca 5den sonra uyutmamaya calisiyorum. Iste durumumuz boyleSadece emzirip koydgumda yards Neyse inan raziyim. Ama emziriyorum bir o tarafa bir butarafa donuyor dalamiyor.Yine emziriyorum Yine yatmiyo. Yoksa emzir koy yatsn gocunmamda. 40 dk ya bir aynisi olunca ve Bazrn saatlerce kucakta olunca yoruluyorum artk buyuduler. 3 kg iken sorun degolde on kilo oldu artk. Minik kuzular yaa.seninki kac kez kalkiyor acaba.
Bizimde öyle sayılır ama ben Artık çevremde kim varsa çağırıyorum . Church hall tuttuk . 50 kişi rahat alır . Biz o kadar olmayız ama idare eder . Oğlum ile kızımın doğum günleri çok yakın bu yüzden aynı gün yani 9 nisanda yapıcaz . Oğlumun okuldan arkadaşlarını çağırdım . Çoçuk çoluk eğlensinler . İki ayrı tema var . Oğlumunki de spider man . Her biri için balon ve Barner olucak . Çok kalabalık olsun istemiyorum . Birkaç şey oldu bitti . İlerde Elif' okula başlar ve böylece sizinde çevreniz olur Zaman'la . O zaman kalabalık olur doğum günlerimiz CNm .Kizlar ben dogum gunu icin hcbsy yapmadim.
Burada kimsemiz yok, zaten yurtdisindayiz biliyorsunuz!
Babanne-dede, anane-dede gelicek; bir de esim, ben, kizim.
Minik bir pasta yaptircam ve elbise alicam, o gun studyoda cekim de yaptircam. İlerde hatira kalir o fotograf, ilk dogum gunummus diye bakar.
Keske Tr'de olsaydik biz de, orada kuzenler, arkadaslar cok guzel olabilirdi ama kismet artik.
Sizlerin hazirliklar cok guzel valla, ins hersey yolunda gider o gun sizler icin de.
Çok hoş olmuş , resimde çok tatlı seçim olmuş .panomuz geldi kızlar.tek fıyat odedım ama aynısından 2 tane yollamışlar. biri daha sert ayaklı yerde kullanılabılır bırı daha yumusak duvara asmak için.Eki Görüntüle 1795919
Canim cok haklisin hepimiz bir sekilde ayni zamanlari yasiyoruz. Allah kolayliklar versin hepimize . Kuzularin bazi zamanlari cok zor ama o kadar tatlilar ki cok sukur. Artik bu kadari da olur deyip gecicez canim napalim. Allah butun bebeklere saglikli,mutlu ve guzel bir omur versin.Slm hanimlar. Nasilsiniz. Ben hic iyi degilim. Artk uyku sorunu Canima tak.etti. bir Ben boyleyim gibi geliyor. Gece Gunduz Dogru duzgun uyku yok. Cok yorulDM. Ters biri oldum ciktim. Ust disleri cikmak bilmedi. Cocugu da anliyorum ama cok yoruluyorum. Gurbette tek bakiyorum. Cok zormus. Iki saattir uyutmaYa calistim. Emzirdim koydum yatmadi yatmadi agladi sustu dalacak Yine agladI. Emzirmemek icin cabaladm ama yok yine emerek sakinlesti daldi. Disten midair yoksa bagimlilik mi Bu. Cok yorgunum artk
Aminn .Dogru diyoraunuz oyle Boyle buyuyorlar. Keyif almak lazm bir sekilde. Allahim yokluklarino gosterMesin insallahCanim cok haklisin hepimiz bir sekilde ayni zamanlari yasiyoruz. Allah kolayliklar versin hepimize . Kuzularin bazi zamanlari cok zor ama o kadar tatlilar ki cok sukur. Artik bu kadari da olur deyip gecicez canim napalim. Allah butun bebeklere saglikli,mutlu ve guzel bir omur versin.
bizde 28 Nisan dogumluyuz. 3merek uyuyor aunen. Ama ben yatagima almaya korkuyorum zarar veriesem diye. Ama Bu hafta bir huy edindi gecicidir diyorum insallah yani:) ustumde yatiyor. Koydukca kalkiyordu. Bir gun Boyle denedm kirk dk dayandm kalkmadi. Yanima koycagim zaman agladi kalkti. Bende gunduz ve sabah kalkmasina yakin Boyle yatiriyorum. Su an boyle yatitor mesela:)Boyle istiyorsa boyle olsun bir sure diyorum. Biziimki de iki uyku yapiyor genelde saatli uyuyor. Ama uyudugu sure cok kesik cok kalkiyor. Aksam 8 veya 9-6 mesai basliyir benim. Saymiyorum artk kac kez kalktiginibiz 27 nisan dogumluyuz bundan 1 ay once kadar gece 4 5 kere uyaniyordu sonra yanimizda yatmaya basladi yanimizda daha uzun uyuyordu zaten uyandigimdada ayni yatak oldugu icin hic hatirlamiyodum bile :) birkac gundur yatagina dondu simdi gec uyursa (23:00) gecede 3 erken uyursa (21:30-22:00) yine 4 5 kere uyaniyor sabah 6dan sonrada yanimda yatiyor gunduzde 2 uyku yapiyor min. 30 dk saatleri degisiyor ama mumkun oldugunca 5den sonra uyutmamaya calisiyorum. Iste durumumuz boyle
bende biyer tutatyım dedim ama 1000-1500 tl en az xdeliler e bide bunun masrafı var 2-3 bine çıkar diye vazgeçtim. sanki düğün yapıyoruz çocuga. hava guzel olursa bahcede olmazsa esımın arkadasının kucuk bı ev yemeklerı lokantrası var orda yapıcaz bıraz tıkıs tıkıs olcak ama napalım. bızımde 40-50 kısı olur gibi.Bizimde öyle sayılır ama ben Artık çevremde kim varsa çağırıyorum . Church hall tuttuk . 50 kişi rahat alır . Biz o kadar olmayız ama idare eder . Oğlum ile kızımın doğum günleri çok yakın bu yüzden aynı gün yani 9 nisanda yapıcaz . Oğlumun okuldan arkadaşlarını çağırdım . Çoçuk çoluk eğlensinler . İki ayrı tema var . Oğlumunki de spider man . Her biri için balon ve Barner olucak . Çok kalabalık olsun istemiyorum . Birkaç şey oldu bitti . İlerde Elif' okula başlar ve böylece sizinde çevreniz olur Zaman'la . O zaman kalabalık olur doğum günlerimiz CNm .
bende biyer tutatyım dedim ama 1000-1500 tl en az xdeliler e bide bunun masrafı var 2-3 bine çıkar diye vazgeçtim. sanki düğün yapıyoruz çocuga. hava guzel olursa bahcede olmazsa esımın arkadasının kucuk bı ev yemeklerı lokantrası var orda yapıcaz bıraz tıkıs tıkıs olcak ama napalım. bızımde 40-50 kısı olur gibi.
Kızlar masallah size :)) kalabalık kutlama yapiyorsunuz:)) benim gözüm kesmedi hiç max 15-20 kişi bizimki evde olacakBizimde öyle sayılır ama ben Artık çevremde kim varsa çağırıyorum . Church hall tuttuk . 50 kişi rahat alır . Biz o kadar olmayız ama idare eder . Oğlum ile kızımın doğum günleri çok yakın bu yüzden aynı gün yani 9 nisanda yapıcaz . Oğlumun okuldan arkadaşlarını çağırdım . Çoçuk çoluk eğlensinler . İki ayrı tema var . Oğlumunki de spider man . Her biri için balon ve Barner olucak . Çok kalabalık olsun istemiyorum . Birkaç şey oldu bitti . İlerde Elif' okula başlar ve böylece sizinde çevreniz olur Zaman'la . O zaman kalabalık olur doğum günlerimiz CNm .
bende yabancı hiçkimse yok düşün. bizde 1 aile zaten 6-7 kişi kalabalık bi sülaleyiz. çağırmasamda gelicek kişiler bunlar. taa ne zamandan belizin dogum gunu olucak dıye heveslenıp hedıye dusunen kısiler.yemekelrede el attılar iş bölümü yaptık herkes bısey yapıcak ben sadece suslemeyle ılgılenıcem. sagolsunlarKızlar masallah size :)) kalabalık kutlama yapiyorsunuz:)) benim gözüm kesmedi hiç max 15-20 kişi bizimki evde olacak
ilk başta çok hevesliydim oda olsun buda olsun diye şimdi bir şakinlik çöktü bana:) neden bilmiyorum:)
masallah canım hep kısmetli bir çocuk olur ins.bende yabancı hiçkimse yok düşün. bizde 1 aile zaten 6-7 kişi kalabalık bi sülaleyiz. çağırmasamda gelicek kişiler bunlar. taa ne zamandan belizin dogum gunu olucak dıye heveslenıp hedıye dusunen kısiler.yemekelrede el attılar iş bölümü yaptık herkes bısey yapıcak ben sadece suslemeyle ılgılenıcem. sagolsunlar