Ozellikle corapli ayakkabili olsun diye dikkat etmedim rast geldigi gibi genelde ayakkabisiz yurudu :) ilk adim ayakkadisini yeni aldim simdi genelde ayakkabiyla yuruyorMasallah canim evde çoraplar mi geziyordu ayakkabı mi kullanın.
Bunlari ne kadara yapiyorlar cnm, guzelmis ben afis ve cerceveleri siparis ettim ama buda degisikmis50*70 resimli panoyu 30 a anlaştık nosunu verim watsaptan konuş birgül den aldım numarayı de. aynı fiyata yapsın. ismin neydi canım bana sorarsa kalmım oyle. nosu 5393705476
https://www.instagram.com/dogumgunusurprizleri/
aaa çok geçmiş olsun çarcabuk iyileşin dogumgunune az kaldı.Slm kizlar nasilsiniz? Biz hastanedeyiz mina cok hastalandiucgundur yatiyoruz bronsit oldu kulaginda ve kaninda enfeksiyon var devamli serum ve hava veriyorlar dua edin biran once iyilessin kuzum.
bende sadece bu panodan yaptırıyorum. 50*70 cm boyunda 30 tl kalın.Bunlari ne kadara yapiyorlar cnm, guzelmis ben afis ve cerceveleri siparis ettim ama buda degisikmis
Geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcısı olsun küçük Minanin iyileşir kısa zamanda Allahın izniyle sen içini ferah tut.Slm kizlar nasilsiniz? Biz hastanedeyiz mina cok hastalandiucgundur yatiyoruz bronsit oldu kulaginda ve kaninda enfeksiyon var devamli serum ve hava veriyorlar dua edin biran once iyilessin kuzum.
Cok gecmis olsun canim. Allah tez zamanda sifa versin..Slm kizlar nasilsiniz? Biz hastanedeyiz mina cok hastalandiucgundur yatiyoruz bronsit oldu kulaginda ve kaninda enfeksiyon var devamli serum ve hava veriyorlar dua edin biran once iyilessin kuzum.
Cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin.Slm kizlar nasilsiniz? Biz hastanedeyiz mina cok hastalandiucgundur yatiyoruz bronsit oldu kulaginda ve kaninda enfeksiyon var devamli serum ve hava veriyorlar dua edin biran once iyilessin kuzum.
Canim cok gecmis olsun. Melekler korusun minik minayi. Allah sizinde yardimciniz olsun canim. Acil sifalar diliyorum.Slm kizlar nasilsiniz? Biz hastanedeyiz mina cok hastalandiucgundur yatiyoruz bronsit oldu kulaginda ve kaninda enfeksiyon var devamli serum ve hava veriyorlar dua edin biran once iyilessin kuzum.
Çok geçmiş olsun , kıyamam ya kuzuma inş çabuk atlatır .Slm kizlar nasilsiniz? Biz hastanedeyiz mina cok hastalandiucgundur yatiyoruz bronsit oldu kulaginda ve kaninda enfeksiyon var devamli serum ve hava veriyorlar dua edin biran once iyilessin kuzum.
bizimde 2 hafta kaldı. heyecan dorukta valla. bende elbise tercih ettim. inşallah güzel geçer günlerimiz. genellde cocuklar dogumgunlerınde cok huysuz oluyolar. ınsallah sakin ve huzurlu olurlarMerhaba kızlar benim kızın doğum günüde 27 martta ama biz 9 nisanda memlekette gidip orda yapacağız.bsbannesi anneannesi dedeleri teyze amcasıyla kutlasın istiyoruz.internetten 12 kişilik Minnie mouse parti setini alacağız mikki mouselu bir pasta yaptıracagız birde kızımuz için klip hazırlıyoruz eşimle benim düğün resimlerimizden başlayıp hamilelik dönemim doğum yaptığım gün ve kuzunun 1 yıl boyunca farklı resimlerinden oluşan arkada güzel bir fon müziği olacak annemlerin salondaki plazma televizyonuna flash bellekten atacagız izleyeceğiz hep birlikte kıyafet olarak toz pembe simli gelinlik alacağı.ben tutu kıyafetlerini begenmiyorum.çiçekli tüllü bir gelinlik beğendik onu alacağız inşallah herşey güzel olur.bu resimdekine benzer bi kıyafet
facebookta bende yokum . instagramda varım ama ordada herket yok buranın tadı başka. bizim kız gecen haftayı asırı asırı huysuzlukla kapadı. dogumgunumuze ıkı hafta kaldı . kosturmaca var. herkes soruyo ne alalım dıye wishlist yaptım resmen
bugun kargoya verdıler. yarın gelır heralde. ben mevlutunden bı foto kullandım.güzel oldu yarın foto atarım gelirseBende burdayım kızlar çocuk hastaydi giremedim pek.nix canim afisin gel dimi senin yere siparis verecegim bende kıyafetin gelmesini bekliyorum foto çekip o fotoyu kullanicam