2015 Nisan Anneleri

Masallah canim evde çoraplar mi geziyordu ayakkabı mi kullanın.
Ozellikle corapli ayakkabili olsun diye dikkat etmedim rast geldigi gibi genelde ayakkabisiz yurudu :) ilk adim ayakkadisini yeni aldim simdi genelde ayakkabiyla yuruyor

Slm kizlar nasilsiniz? Biz hastanedeyiz mina cok hastalandi :110: ucgundur yatiyoruz bronsit oldu kulaginda ve kaninda enfeksiyon var devamli serum ve hava veriyorlar dua edin biran once iyilessin kuzum.

• Beğen
Reactions: nix
Slm kizlar nasilsiniz? Biz hastanedeyiz mina cok hastalandi :110: ucgundur yatiyoruz bronsit oldu kulaginda ve kaninda enfeksiyon var devamli serum ve hava veriyorlar dua edin biran once iyilessin kuzum.
aaa çok geçmiş olsun çarcabuk iyileşin dogumgunune az kaldı.

Ge
Geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcısı olsun küçük Minanin iyileşir kısa zamanda Allahın izniyle sen içini ferah tut.

Canim cok gecmis olsun. Melekler korusun minik minayi. Allah sizinde yardimciniz olsun canim. Acil sifalar diliyorum.

Çok geçmiş olsun , kıyamam ya kuzuma inş çabuk atlatır .

hasta bebeklere gecmis olsun benim oglumda hasta antibiuotik kullaniyor
7 nisanda dogum gunumuz var neredeyse 1 ay var.hic bir hazirlik yapmadim daha. kizlar benim oglum emmeyi birakti gi i bisey sagip biberonla veroyodum uzun zamandir sadece gece belki emiyordu o yuzden sutun bayagi azaldi.napabilirim arttirmak icin sabah ve aksam makinayla sagiyorum gunde 2 defa.iste boyle bi imkanim yok .bana fikir verirseniz sevinirim

Merhaba kızlar benim kızın doğum günüde 27 martta ama biz 9 nisanda memlekette gidip orda yapacağız.bsbannesi anneannesi dedeleri teyze amcasıyla kutlasın istiyoruz.internetten 12 kişilik Minnie mouse parti setini alacağız mikki mouselu bir pasta yaptıracagız birde kızımuz için klip hazırlıyoruz eşimle benim düğün resimlerimizden başlayıp hamilelik dönemim doğum yaptığım gün ve kuzunun 1 yıl boyunca farklı resimlerinden oluşan arkada güzel bir fon müziği olacak annemlerin salondaki plazma televizyonuna flash bellekten atacagız izleyeceğiz hep birlikte kıyafet olarak toz pembe simli gelinlik alacağı.ben tutu kıyafetlerini begenmiyorum.çiçekli tüllü bir gelinlik beğendik onu alacağız inşallah herşey güzel olur.bu resimdekine benzer bi kıyafet

Eklentiler

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 76
kizlar Allah hepimize yardim etsn.. cok zor annelik. Bende zamab zamab agkiyorun bagiriyorum kizima. Pisman oluyorim ama yememesi uyumamasi cok yoruyor. Gundu uykusunu resmen kucagimda tamamliyor. Yirmi dk uyiyor ardindan agliyor emzrip koyuyorum defalarca ama Yok degismiyor. Benim gibi olan var mi.
Birde bana suluk onerecek olan var mi. Bardaktan iciyor normalde

Merhaba kızlar benim kızın doğum günüde 27 martta ama biz 9 nisanda memlekette gidip orda yapacağız.bsbannesi anneannesi dedeleri teyze amcasıyla kutlasın istiyoruz.internetten 12 kişilik Minnie mouse parti setini alacağız mikki mouselu bir pasta yaptıracagız birde kızımuz için klip hazırlıyoruz eşimle benim düğün resimlerimizden başlayıp hamilelik dönemim doğum yaptığım gün ve kuzunun 1 yıl boyunca farklı resimlerinden oluşan arkada güzel bir fon müziği olacak annemlerin salondaki plazma televizyonuna flash bellekten atacagız izleyeceğiz hep birlikte kıyafet olarak toz pembe simli gelinlik alacağı.ben tutu kıyafetlerini begenmiyorum.çiçekli tüllü bir gelinlik beğendik onu alacağız inşallah herşey güzel olur.bu resimdekine benzer bi kıyafet
bizimde 2 hafta kaldı. heyecan dorukta valla. bende elbise tercih ettim. inşallah güzel geçer günlerimiz. genellde cocuklar dogumgunlerınde cok huysuz oluyolar. ınsallah sakin ve huzurlu olurlar

Herkes facebook a instagrama gitti; sosyal medya kullanmayanlar kaldi burada tek basina :mad:
nix nix
facebookta bende yokum . instagramda varım ama ordada herket yok buranın tadı başka. bizim kız gecen haftayı asırı asırı huysuzlukla kapadı. dogumgunumuze ıkı hafta kaldı . kosturmaca var. herkes soruyo ne alalım dıye wishlist yaptım resmen :KK70: bisiklet spor ayakkabı ve egitici kopegın kızkardesını aldı sagolsun teyzelerı ve benım amcam.sulalede tek bebek olunca kıymetlı oluyo

Bende burdayım kızlar çocuk hastaydi giremedim pek. nix nix canim afisin gel dimi senin yere siparis verecegim bende kıyafetin gelmesini bekliyorum foto çekip o fotoyu kullanicam

• Beğen
Reactions: nix
Bende burdayım kızlar çocuk hastaydi giremedim pek. nix nix canim afisin gel dimi senin yere siparis verecegim bende kıyafetin gelmesini bekliyorum foto çekip o fotoyu kullanicam
bugun kargoya verdıler. yarın gelır heralde. ben mevlutunden bı foto kullandım.güzel oldu yarın foto atarım gelirse

Selam kızlar bende giriyorum vakıyorum hiç ses yok sitede sorun var sandım :) geçen hafta ben çok hastalandım 39 derece ateşle yattım hep atllattık çok şükür dgünümüz yaklaştı daha hiç hazırlığa baslamadık bakalım nasıl olcak

X