- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 43
Bu aralar oglumda beni fazlasiyla yoruyor. Uyumamak icin direniyor ciglik cigliga agliyor..gunduz uykularini azaltti. Istahi yok, olsa da sabit oturup yemek yemiyor ki gozu hep bi yerlerde, gidecek karistiracak. Iyice afacan oldu. Aksam olunca kollarimin agrisindan duramiyorum. Yemek yaparken yanima aliyorum firinin kapagini aciyor parmaklarimi sikistiracak diye korkuyorum. Salonda birakiyorum tutunup kalkiyor surekli bu sefer dusecek diye korkuyorum. Gun gectikce zorlasiyor, Allah kolaylik versin hepimize..bizim kızda dün aksamdan berı cok huysuz. azılarınımı cıkarıcak bılmıyorum. durmadan aglıyo cıglık atıyo. sinirlerim harab olmuş durumda. bazen kendımı tutamayıp bagırıyorum. dun 9 dan 12 ye kadar ugrastım uyutamadım cıglıkcıglıga agladı. en son arabyala dolastırdık arabada uyudu. haftasonu hep kucagımdaydı kollarım bıtık. annelık ne zormus. 17 gün sonra dogum gunumuz 1 yaşına girecek. ne cabuk gecıyor ama ne de zor. keske bu kadar zor olmasa tadını cıkarabılsek bu gunlerın
Asagi yukari hepimiz ayni durumdayiz galiba. Ben yemek yaparken dolap kapaklarindan birini aciyorum icinde plastik veya cay,un vs. Bidonlarinin oldugu dolabi o bosaltiyo dagitiyo tekrar yerine koyuyor. Evi temizledigim zaman en buyuk yardimcim ana kucagi icine oturtuyorum elinede pogaca ekmek yada meyve veriyorum o karnini doyuruyor ben is yapiyorum. Bizimki supurgeyi cok seviyor durmazsa dik supurgemi yere yatiriyorum bizimki icini sagi solunu kurcaliyo oyle geciriyoruz gunleriÖncelikle hasta bebişlere geçmiş olsun. Benim oğlum da bu aralar hiç yerinde durmaz oldu.artık hiç iş yapamıyorum.yemeği bile zor yapıyorum.ben neredeysem emekleyerek oraya geliyo sürekli ve her yeri kurcalıyor.oyuncaklarla da pek arası yok bu aralar.nasıl Zaman geçireceğimi şaşırır oldum.bir de bikaç haftadır kaçta yatarsa yatsın saati kurmuş gibi sabah 6 da uyanıyo ve tüm gün hiç durmuyor artık yorgunluk ve baş Ağrı'sından ölmek üzereyim.siz neler yapıyosunuz bebişlerinizle gün içerisinde ya da yemek/iş vs. Yaparken bebişleriniz neler yapıyo.
Geçmiş olsun canım.Çok geçmiş olsun bizde ana kız hastayız . Şu kış bir bitse artık ya
Ay nazar ettik meryosa bizimkide bizim yataga iyice yerlesti pek gitmeye niyeti yok :) bi babasina sirnasip yatiyo bi bana bizde dayanamiyoruz sarilip yatiyoruz dolayisiyla iyice mayisiyo. Istah sorunu bizdede olmustu yeme aliskanligini degistim onceden ina ozel salcasiz tuzsuz az yagli yapiyodum artik biz ne yersek oda onu yiyoBen ilk çoçuktan tecrübeliyim demek isterdim bu konuda ama malasefbu yaşlarda böyle oluyorlar kızlar . Dişleri tam çıkarıp bitiyor bu sefer 2 yaş sendromu başlıyor . Bu kısır döngü hep böyle devam edip gidiyor . Dolap açma kapama belli bir süre Sonra bitiyor oda . Şuan Meryem de aynı ve aynı kabusları yeniden yaşıyoruz . Benim ekstralarım var birde kızımı oğlumun kıskançlık hallerinden de korumak zorundayım . İştahsızlık ve huysuzluk bizde de hat Safa'da . Hani sabaha kadar uyuyor demiştim ya artık o gün bugün oda çok sık uyanır oldu . Ayaklarında sabahlıyoruz artık . Burda havalar bir ısınmadı gitti .
Canim acliktan degil son samanlarda benimkide oyle gece cok sik uyaniyor yatiriyorum 4 dk sonra kalkip oturuyor memeyi verince geri uyuyo besihe koyunca gene ayni olucem uyusuzluktan geceleri cok fena ama sanirim cogumuz boyle bir gecis buda heralde sabret canim ben yanima aldim genede yapti gene en sahliklisi besigine yatirmak ilerde zor olmasin ayirmak bide zaten oyle deli yatiuorki yanima alinca biyerlerim tutuluyor bu sabah sadece sabaha karsi yanima aldim hem cok ustunu aciyo hemde cok sik uaniyor diye kalktigimda boynum tutulmustuKızlar slm bebekleriniin günlük menusunu paylaşır misinuz çocuğum açlıktan mi kalkiyor acaba. Yediriyorum ama cok kalkiyor. Cok kalkiyor. Cok yoruldum.
Inek sutu veriyor musunuz
biberon tutmuyor ne zamandır. Su harici birseyde bardaktan içmiyor. Ne yapacgn ben lutfe. Yardım..psikolojim bitmek üzere.
ay bende kararsızlardayım nerden kalkıştım dıyorum su an ama baktım da hep sade olan en guzelı pınterestten fılan baktım. cok karısık bısey ıstemıyorum. masa arkası suslemesı ıcın 50 cm boyunda 1 rakamı yaptım beyaz tulle kapladım. gold simli eva süngerinden beliz yazıp kesicem. gold ve beyaz balon aldım onlarlada süslücem. şimdi bi yerden fiyat aldım fotograf cercevesi için 30 tl dedi .instagramda dogumgünüsüprizleri diye bi sayfa belki yaptırırım en ucuz o verdı fıyat. afiş banner filan yaptrımıcam. beyaz bı cerceveye fotograf koydum onu masaya koyucam . bak afişede 25 tl fiyat verdi istersen oraya bak.Geçmiş olsun canım.
kızlar çocuğun hastalığından doğum günü için birsey yapamadım daha.
melegim34 Canım bu senin paylaştığım dogumgunu için suslerinde banner için sadece kısıtlı harfler var onu nasıl düzenleyebilirim birde ani cercevesi de yok.
aslında banner yerine fotografli afis mi yaptirsam diyorum 50×70 40 tl. kendim yapmaya çalışsam baskıda fotoğraf olduğu için o fiyata yaklaşicak.
ya
yani arkada sadece fotolu afis ve balon yeterli olurmu sizce kızlar.masa süslemeleri falan. eşimde hiç yardimci olmuyor kendi kendime kuruyorum
Canim ben ya afis yaptircam ya da ani panosu fotoları önünde çekilmek icin:) dediğin gibi bende sadeliğe döndüm balon falan yeterli.ay bende kararsızlardayım nerden kalkıştım dıyorum su an ama baktım da hep sade olan en guzelı pınterestten fılan baktım. cok karısık bısey ıstemıyorum. masa arkası suslemesı ıcın 50 cm boyunda 1 rakamı yaptım beyaz tulle kapladım. gold simli eva süngerinden beliz yazıp kesicem. gold ve beyaz balon aldım onlarlada süslücem. şimdi bi yerden fiyat aldım fotograf cercevesi için 30 tl dedi .instagramda dogumgünüsüprizleri diye bi sayfa belki yaptırırım en ucuz o verdı fıyat. afiş banner filan yaptrımıcam. beyaz bı cerceveye fotograf koydum onu masaya koyucam . bak afişede 25 tl fiyat verdi istersen oraya bak.
Masallah canim evde çoraplar mi geziyordu ayakkabı mi kullanın.23 MART DOĞUMLUYUZ YAKLAŞIK 2 AYDIR KANEPE KOLTUK KENARINDA GEZİYORDU BİR AYDI İKİ KANEPE ARASINDA GİDİP GELİYODU 1 HAFTADIR İSTEDİĞİ KADAR YÜRÜYOR KENDİSİ OTURMA ODASINDAYKEN BEN MUTFAKTAYSAM Bİ BAKIYORUM YANIMDA DİKELİYO GÜLÜYO :)
50*70 resimli panoyu 30 a anlaştık nosunu verim watsaptan konuş birgül den aldım numarayı de. aynı fiyata yapsın. ismin neydi canım bana sorarsa kalmım oyle. nosu 5393705476Canim ben ya afis yaptircam ya da ani panosu fotoları önünde çekilmek icin:) dediğin gibi bende sadeliğe döndüm balon falan yeterli.
dediğin sayfayi bulamadım tam link atarmisin
ismim seher canim :)50*70 resimli panoyu 30 a anlaştık nosunu verim watsaptan konuş birgül den aldım numarayı de. aynı fiyata yapsın. ismin neydi canım bana sorarsa kalmım oyle. nosu 5393705476
https://www.instagram.com/dogumgunusurprizleri/
Canim resimli pano derken çıktı karton gibi kalın mı? Birde kargo dahil mi50*70 resimli panoyu 30 a anlaştık nosunu verim watsaptan konuş birgül den aldım numarayı de. aynı fiyata yapsın. ismin neydi canım bana sorarsa kalmım oyle. nosu 5393705476
https://www.instagram.com/dogumgunusurprizleri/
kargo harıc ankaradan gelecek ben ıstanbuldayım.en fazla 10 tl kadar tutuyormuş. evet kalın şöyle sonrada odasına asarım. adı ve dogum tarıhını yazdırcam . ıstedıgın tasarımı yaptırabılırsın. hıcbı alakam yok bu arada ınstagramdan en uygun fıyatı o verdıCanim resimli pano derken çıktı karton gibi kalın mı? Birde kargo dahil mi
bende görüştüm birisiyle simdi bakalım hangisi uygun olursa.teşekkür ederim canım valla çok yardımcı oldun:)kargo harıc ankaradan gelecek ben ıstanbuldayım.en fazla 10 tl kadar tutuyormuş. evet kalın şöyle sonrada odasına asarım. adı ve dogum tarıhını yazdırcam . ıstedıgın tasarımı yaptırabılırsın. hıcbı alakam yok bu arada ınstagramdan en uygun fıyatı o verdı
https://www.google.com.tr/search?q=dogumgunu+panosu&espv=2&biw=1280&bih=709&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2hOKhm7PLAhWDRBQKHYKqC44Q_AUIBigB#imgrc=aNwH6FrJu22PkM: