2015 Nisan Anneleri

Herkese merhaba. Bilmiyorum beni hamilelikten hatırlayan var mı. Doğumdan sonra burda hiç aktif olamadım. Rahime melegim34 melegim34 buraya devam ettiğini bilmiyordum :) Tanıdık gelen ve facede olmadığını bildiğim bikaç isim gördüm @mryevr ve ddm_grhn ddm_grhn iyi olmanıza sevindim. Karacanur,nix ve sayamadıklarım sizi de hatırlıyorum ama facede var mısınız emin olamadım :oops:
Evt CNm Burdayım aynı Zaman'da , seviyorum nisan annelerini . Ayrıca Facebook adresi olmayanları da bırakamadım . Seni de aramızda sık sık görmek isteriz CNm. Bu arada adımı zikretmişsin . Herkesle yeniden tanıştığıma memnun oldum :KK66:

kızımın doğumgünü elbisesini aldım beyaz tüllü üstünde dore rengi puantiyeler var. ayrıca fotograf cekimi yapıcam pasta parcalarken onun içinde tütü yaptım. çok güzel oldu yaa. gelsin 24 mart
Resim istiyoruz , çok merak ettim yahu :KK66:

Evt CNm Burdayım aynı Zaman'da , seviyorum nisan annelerini . Ayrıca Facebook adresi olmayanları da bırakamadım . Seni de aramızda sık sık görmek isteriz CNm. Bu arada adımı zikretmişsin . Herkesle yeniden tanıştığıma memnun oldum :KK66:
Elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım. Orda da söylemiştim buradaki sıcaklığı özlüyorum... İsmini yazarak umarım kırmamışımdır seni, bi sakıncası yoktur umarım. Öyle büyük şehirde köylüsünü görmüş gibi oldum seni görünce :KK22:

Elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım. Orda da söylemiştim buradaki sıcaklığı özlüyorum... İsmini yazarak umarım kırmamışımdır seni, bi sakıncası yoktur umarım. Öyle büyük şehirde köylüsünü görmüş gibi oldum seni görünce :KK22:
Çok tatlısın ya :KK66: sorun yok cm'n , rahat ol . Son cümlene bayıldım . :KK200::KK19:

Canim ne güzel herseyini ayarlamışsin ben moda giremedim bir turlu.tema ya bile karar veremedim.senin tema ne olacak?
herşey değil aslında yaa kafamda o kadar cok sey varki ben temasız yapmaya karar verdim.yani iki renk belirlicem sanırım buda elbsemizden dolayı beyaz ve gold olacak. masayı ona göre hazırlıcam beyaz gold pasta sekerler süsler vesaire. elbiseye göre tema bulamadım çünkü. bide temalı dogumgunu gormekten sıkıldım. kırmızı baslıklı kız dusunuyordum ama daha ılerıkı yaslara artık.

Herkese merhaba. Bilmiyorum beni hamilelikten hatırlayan var mı. Doğumdan sonra burda hiç aktif olamadım. Rahime melegim34 melegim34 buraya devam ettiğini bilmiyordum :) Tanıdık gelen ve facede olmadığını bildiğim bikaç isim gördüm @mryevr ve ddm_grhn ddm_grhn iyi olmanıza sevindim. Karacanur,nix ve sayamadıklarım sizi de hatırlıyorum ama facede var mısınız emin olamadım :oops:
hatırladım tabıkı senı.facem yok canım ama burda cok aktıfım. calıstıgım ıcın gunduzlerı rahatca yazabılıyorum

BENDE SENİ GÖRDÜĞÜMÜ SEVİNDİM CNM :) EWET FACE KULLANICISI DEĞİLİM, ÇOK ŞÜKÜR BİZLERDE İYİYİZ KOŞTURMACA MİNİKLE DEVAM :) SENİN MİNİK NASIL SEN NASILSIN?

image.jpeg İyiyiz çok şükür cnm. ddm_grhn ddm_grhn büyütmeye çalışıyorum kızımı. Bu da kızım Zeynep Masal

Canim zaman zaman her anne senin durumunda olabiliyor. Bu donem hic zorlama bence, ne yiyorsa ondan ver. Meyve, yogurt, corba gibi..zorlarsan dedigin gibi kusar ve devaminda istahsizlik daha da artar. Daha sonra zamanla diger besinlere gecersin. Zayif olmasi problem degil, saglikli olsun yeter ki..her gun pekmez ceviz,ruseym vermeye calis. Ceviz ve ruseymi meyvesine katabilirsin. Corbalarini yumurtayla terbiyele mesela..En azindan bagisiklik sistemi kuvvetlenir. Biliyorum elinde degil ama kendini cok da uzmemeye calis, bunu bir surec olarak dusun gececek insallah..Allah kolaylik ve de sabir versin canim..

diş dönemi iştahsız oluyo bebekler. bizimde dişleri çıkacagı vakit yemiyor agzına yemek gırdıkce aglıyor. üstten 4 diş birden çıkarı kolaymı onlar için dişleri acıyordur ondan yemiyordur üzülme. kendimizi yıpratıyoruz ancak.az yiyorsa mutlaka cok faydalı seyler yedırmeye calıs buyumede en etkılı proteın. et kıyma balık yedir az da olsa. yedirirken eline bi kaşık ver hadı sende bana yedir filan de. onla ılgılenırken hop acar agzını ınsallah. allah yardımcın olsun

Canim uzulme diycem ama olmuycak insan ister istemez takiyoo benum oglanda 3.5 ayda sadece 1 kilo aldi bende cok uzuluyorum hatta doktora goturucem neden diye benimkide dis zamani yemiyo normal zamandada cok istahli bir bebek degil ama zorla yiyen de degil normal bir istahta yani benimki cok hareketli bir dk yerinde durmuyor hep heycanli hep bir kosturmaca dur oglum az otur sakin ol yok heycanli stresli bir bebek cokta sinirli istedigi olmazsa bagirarak agliyor bide yapiyla alakalidir diyorum canim her insan nasil ayni kiloda ayni boyda degilse bebekler icinde gecerli kimi daha hareketli kimi daha istahli oyuzden kendini suclama sen onjn annesisin en iyi sen bakarsin ona emin ol zamanla oda alisacak dis donemii sonucta iyice cikinca cignemek kolaylasinca oda yer suan ne istiyorsa ver biberon almiyorsa bardakla icir dun ben inek sutunu yari sut yari su ilittim bikac cici bebe attim bardaga koydum cunku benimkide hic biberon almadi son bir aydir inek sutuyle muhallebi yapiyordum sulandirarak dun oyle bir deneyim sute alistitiyim dedim istemedi bardakla bende eskiden annemin bize yaptigi gibi icine ekmegin icini dogradim kasikla yedirdim cok sevdi sende sutu boyle ver sever belki hem dis doneminde cignemek zor geliyor onlara sert seyler istemiyolar boyle yumusak oluyor ben artik boyle vercem burdakilerede fikir olsun hem doyurucuda hem boyle kiloda alir gece yatmadan icir yatir 1 yasindan sonrada bal atarsin icine

Hepinize fikirlerinizi paylaştığınız icin tesekkur ederim kizlar. Dediklerinizi uygulayacagim InsaAllah. Sütü tatlandirip mi ekmek dograyayim. Birde pilav gibi kati seylerin tadına bakmazsa yemez mi ilerde. Tek tek kahvalti yapmiyo yumurta labne eziyorum anca biraz öyle. Ben yedirmeye kalkmasam aciktigino belli etmiyo aglamiyo aciktim diye vermesem butun gün istemicek sanki.

Hepinize fikirlerinizi paylaştığınız icin tesekkur ederim kizlar. Dediklerinizi uygulayacagim InsaAllah. Sütü tatlandirip mi ekmek dograyayim. Birde pilav gibi kati seylerin tadına bakmazsa yemez mi ilerde. Tek tek kahvalti yapmiyo yumurta labne eziyorum anca biraz öyle. Ben yedirmeye kalkmasam aciktigino belli etmiyo aglamiyo aciktim diye vermesem butun gün istemicek sanki.
Ben sutun icine cicibebe katip ekmek dogruyom yediriyom ama yari su yari sut yap bir yasina kadar bir yasindan sonra komple sut ve bal ekmek katar yedirirsin kahvaltiya gelince ben ilk 7 aylikkenpekmezle yumurtayi labneyle yumurtayi karistitip veriyordum ama artik alisti tadina tek yiyo nasil seviyosa oyle yedir canim cok zotlama onlar artik doyduklarini biliyorlar bide uyanir uyanmaz hemen verme ben bi yarim saat kadar oynatiyorum istahi gelsin diye oyle oturtuyorum ve sen ve babasida sofraya beraber oturun ona tabak yap kendin yerken o size bakip ister ozaman ver yada yiyomus gibi agzini sapirdat gorsun imrendir ayy ne guzelmis bu yumurta yada peynir felan benimkide yemiyordu ne saklabanliklar yapiyorum suan dislrrinden pilav yemek istemez daha yumusak seyler ver yada pilavi yogurtla yada yemegin suyuyla islat yumusasin oyle dene kuru bisey istemiyorlar dis doneminde bide artik onlar doymayi ve acligi biliyo canim benimkide diyorumya gun icinde yemek vermesem aglamaz yemek icin bide ogun aralarini 3 3.5 saate ayarla cok sik verme aciksin ben mesela 9.5 da kahvalti yapiyo oylen 2 de yemek yediriyorum 5 de yogurt yada meyva bide 8 de yediriyorum gece yatmadan oncede dedigim sutlu ekmegi yapiyorum yada muhallebi yada corba dun tarhana icti yatti mesela

Hatirladik tabi canim hatirlamazmiyiz okadar zaman gecirdik burda bende facede yokum canim burda takiliyoruz iste bebisleri dogurduk simdi dogum gunu hazirliklarindayiz yillar cok cabuk geciyor gecen sene karnimizdaydilar nezaman olcak nasil olcak simdi yaramazliklarini konusuyoruz az kisi kaldik zaten cogu birakti canim insallah onlarda geri gelir

Hatirladik tabi canim hatirlamazmiyiz okadar zaman gecirdik burda bende facede yokum canim burda takiliyoruz iste bebisleri dogurduk simdi dogum gunu hazirliklarindayiz yillar cok cabuk geciyor gecen sene karnimizdaydilar nezaman olcak nasil olcak simdi yaramazliklarini konusuyoruz az kisi kaldik zaten cogu birakti canim insallah onlarda geri gelir
:KK68: Cnm çoğumuz face E girmek kolay olduğundan Oray'a alıştık galiba. Belki katılırlar...

X