Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
coresatin pembe hemen geçiriyor bizde de aynı sorun var üzerine yoğurt yerken değiyor kıp kırmızı oluyor.kızlar benim kızımın yanakları öpmekten sivilce oldu hep. öpmim diyorum ama dayanamıyorum babam ve eşimde öpüyor tabi sakallar filan. ne yapsam bayadır var ama geçmiyor. küçük küçük pütür oldu. büyük yaralı sivilce gibi değil
BNM KIZINDA AYNI OLUYOR EN UFAK BİŞEYDEN HEMEN KIZARIYO KABARIYO ZATEN ÇOK ALERJİK Bİ CİLFİ VAR DAHA ÖNCE NE ÇEKTİK YOĞURTTAN HEMEN KABARIYO AĞIZ ÇEVRESİkızlar benim kızımın yanakları öpmekten sivilce oldu hep. öpmim diyorum ama dayanamıyorum babam ve eşimde öpüyor tabi sakallar filan. ne yapsam bayadır var ama geçmiyor. küçük küçük pütür oldu. büyük yaralı sivilce gibi değil
Tamam canim buydu, cok tesekkurler..crescentee cnm buydu sanırım tarif 180 derecede 20-25 dkpişio
Canim zaman zaman her anne senin durumunda olabiliyor. Bu donem hic zorlama bence, ne yiyorsa ondan ver. Meyve, yogurt, corba gibi..zorlarsan dedigin gibi kusar ve devaminda istahsizlik daha da artar. Daha sonra zamanla diger besinlere gecersin. Zayif olmasi problem degil, saglikli olsun yeter ki..her gun pekmez ceviz,ruseym vermeye calis. Ceviz ve ruseymi meyvesine katabilirsin. Corbalarini yumurtayla terbiyele mesela..En azindan bagisiklik sistemi kuvvetlenir. Biliyorum elinde degil ama kendini cok da uzmemeye calis, bunu bir surec olarak dusun gececek insallah..Allah kolaylik ve de sabir versin canim..Kizlar hepinize hayirli aksamlar diliyorum. Uzun zamandir giremedim bazı problemlerden dolayi. Hepinizi çok ozledim. Gecmisi az da olsa okumaya calistim kuzucuklar büyüyor MaşaAllah. Bizim bugün 10.ay bitti. 8,5 aylikken 6. Hastakik geçirdik 3 gece ates sonrasi dokuntu sürdü gecti şükür. 8.ayin sonunda alttan iki dış çıktı yine. 9. Ayin sonunda kont.uc ayda 1.200 gr almis 8.200 cikti giyinik. Belki hatırlarsınız 4. Aydan beri sagiyorum gunduz emmedigi icin ve gunfuz uykularinda verdim almadı biberonu. Son uc aydir gunduzde aliyodu biberonu. Yemek yemwdiyse biberon mamasi veya sutumu veriyodum. Cunku yemek ywmeye puturluye zor alisti oyle pilav kofte falanda yemiyo daha.corba mwyve yogurt. Yemekleri sevdiyse eziyorum anca öyle. Ve su iciremiyorum gunde iki enfazla uc yari dolucisli bez oluyo oyle popoya kadar dolu olmuyo.su icse sagmakla veya biberon alsin diyw ugrasmicam sivi alamiyo yemek airasina kasikla 4-5 tatli kasigi su veriyorum veya meyve suyu.3-4 gundur yatinca burunda hirilti var genzi dolu gibi ama burnu acik rahat nefed aliyo. Ustten dis cikti dün. Biberonda almiyo artik biraz zorlayinca kusuyo agzina tatsin diye bisey veriyorum kusuveriyo. Icmedigi icin cis az. Cildirmak uzereyim oturup agliyorum sinirlerim vok yiprandi uzulmekten. Zayif kendide. Bi cikis yolu bulamiyorum çocuğu Besleyemiyorum arkadaslar. Yardim edin fikir verin nolur
diş dönemi iştahsız oluyo bebekler. bizimde dişleri çıkacagı vakit yemiyor agzına yemek gırdıkce aglıyor. üstten 4 diş birden çıkarı kolaymı onlar için dişleri acıyordur ondan yemiyordur üzülme. kendimizi yıpratıyoruz ancak.az yiyorsa mutlaka cok faydalı seyler yedırmeye calıs buyumede en etkılı proteın. et kıyma balık yedir az da olsa. yedirirken eline bi kaşık ver hadı sende bana yedir filan de. onla ılgılenırken hop acar agzını ınsallah. allah yardımcın olsunKizlar hepinize hayirli aksamlar diliyorum. Uzun zamandir giremedim bazı problemlerden dolayi. Hepinizi çok ozledim. Gecmisi az da olsa okumaya calistim kuzucuklar büyüyor MaşaAllah. Bizim bugün 10.ay bitti. 8,5 aylikken 6. Hastakik geçirdik 3 gece ates sonrasi dokuntu sürdü gecti şükür. 8.ayin sonunda alttan iki dış çıktı yine. 9. Ayin sonunda kont.uc ayda 1.200 gr almis 8.200 cikti giyinik. Belki hatırlarsınız 4. Aydan beri sagiyorum gunduz emmedigi icin ve gunfuz uykularinda verdim almadı biberonu. Son uc aydir gunduzde aliyodu biberonu. Yemek yemwdiyse biberon mamasi veya sutumu veriyodum. Cunku yemek ywmeye puturluye zor alisti oyle pilav kofte falanda yemiyo daha.corba mwyve yogurt. Yemekleri sevdiyse eziyorum anca öyle. Ve su iciremiyorum gunde iki enfazla uc yari dolucisli bez oluyo oyle popoya kadar dolu olmuyo.su icse sagmakla veya biberon alsin diyw ugrasmicam sivi alamiyo yemek airasina kasikla 4-5 tatli kasigi su veriyorum veya meyve suyu.3-4 gundur yatinca burunda hirilti var genzi dolu gibi ama burnu acik rahat nefed aliyo. Ustten dis cikti dün. Biberonda almiyo artik biraz zorlayinca kusuyo agzina tatsin diye bisey veriyorum kusuveriyo. Icmedigi icin cis az. Cildirmak uzereyim oturup agliyorum sinirlerim vok yiprandi uzulmekten. Zayif kendide. Bi cikis yolu bulamiyorum çocuğu Besleyemiyorum arkadaslar. Yardim edin fikir verin nolur
bebek için ayrı pasta mı yapacaksınız, ben yapmayı düşünüyorum elleriyle yesin diye nette tarif bulamadım pek, siz nasıl yapacaksınızkızımın doğumgünü elbisesini aldım beyaz tüllü üstünde dore rengi puantiyeler var. ayrıca fotograf cekimi yapıcam pasta parcalarken onun içinde tütü yaptım. çok güzel oldu yaa. gelsin 24 mart
Coresatin pembe ben dogdugundan berri kullaniyorum bir defa surmek bile cok iyi geliyor benimkinin cildide cok hassas ve kuruydu cok iyi geldi bizekızlar benim kızımın yanakları öpmekten sivilce oldu hep. öpmim diyorum ama dayanamıyorum babam ve eşimde öpüyor tabi sakallar filan. ne yapsam bayadır var ama geçmiyor. küçük küçük pütür oldu. büyük yaralı sivilce gibi değil
Canim uzulme diycem ama olmuycak insan ister istemez takiyoo benum oglanda 3.5 ayda sadece 1 kilo aldi bende cok uzuluyorum hatta doktora goturucem neden diye benimkide dis zamani yemiyo normal zamandada cok istahli bir bebek degil ama zorla yiyen de degil normal bir istahta yani benimki cok hareketli bir dk yerinde durmuyor hep heycanli hep bir kosturmaca dur oglum az otur sakin ol yok heycanli stresli bir bebek cokta sinirli istedigi olmazsa bagirarak agliyor bide yapiyla alakalidir diyorum canim her insan nasil ayni kiloda ayni boyda degilse bebekler icinde gecerli kimi daha hareketli kimi daha istahli oyuzden kendini suclama sen onjn annesisin en iyi sen bakarsin ona emin ol zamanla oda alisacak dis donemii sonucta iyice cikinca cignemek kolaylasinca oda yer suan ne istiyorsa ver biberon almiyorsa bardakla icir dun ben inek sutunu yari sut yari su ilittim bikac cici bebe attim bardaga koydum cunku benimkide hic biberon almadi son bir aydir inek sutuyle muhallebi yapiyordum sulandirarak dun oyle bir deneyim sute alistitiyim dedim istemedi bardakla bende eskiden annemin bize yaptigi gibi icine ekmegin icini dogradim kasikla yedirdim cok sevdi sende sutu boyle ver sever belki hem dis doneminde cignemek zor geliyor onlara sert seyler istemiyolar boyle yumusak oluyor ben artik boyle vercem burdakilerede fikir olsun hem doyurucuda hem boyle kiloda alir gece yatmadan icir yatir 1 yasindan sonrada bal atarsin icineKizlar hepinize hayirli aksamlar diliyorum. Uzun zamandir giremedim bazı problemlerden dolayi. Hepinizi çok ozledim. Gecmisi az da olsa okumaya calistim kuzucuklar büyüyor MaşaAllah. Bizim bugün 10.ay bitti. 8,5 aylikken 6. Hastakik geçirdik 3 gece ates sonrasi dokuntu sürdü gecti şükür. 8.ayin sonunda alttan iki dış çıktı yine. 9. Ayin sonunda kont.uc ayda 1.200 gr almis 8.200 cikti giyinik. Belki hatırlarsınız 4. Aydan beri sagiyorum gunduz emmedigi icin ve gunfuz uykularinda verdim almadı biberonu. Son uc aydir gunduzde aliyodu biberonu. Yemek yemwdiyse biberon mamasi veya sutumu veriyodum. Cunku yemek ywmeye puturluye zor alisti oyle pilav kofte falanda yemiyo daha.corba mwyve yogurt. Yemekleri sevdiyse eziyorum anca öyle. Ve su iciremiyorum gunde iki enfazla uc yari dolucisli bez oluyo oyle popoya kadar dolu olmuyo.su icse sagmakla veya biberon alsin diyw ugrasmicam sivi alamiyo yemek airasina kasikla 4-5 tatli kasigi su veriyorum veya meyve suyu.3-4 gundur yatinca burunda hirilti var genzi dolu gibi ama burnu acik rahat nefed aliyo. Ustten dis cikti dün. Biberonda almiyo artik biraz zorlayinca kusuyo agzina tatsin diye bisey veriyorum kusuveriyo. Icmedigi icin cis az. Cildirmak uzereyim oturup agliyorum sinirlerim vok yiprandi uzulmekten. Zayif kendide. Bi cikis yolu bulamiyorum çocuğu Besleyemiyorum arkadaslar. Yardim edin fikir verin nolur
pasta parcalama cakesmash amerikan ozentısı bi durum aslında. bende tek cocuk zaten zar zor tup bebekle yaptım herseye heveslenıyorum ıste. bu cakesmash ı dogumgununden 1 hafta once yapmayı planlıyorum allah kısmet ederse. evde duz yuvarlak bı kek yapıcam dışını yogurtla kaplayıp meyveyle susleyebılırım. yada kremaylada yapabılırım . zaten cogunu yemıcek mıncıklamayı tercıh edıcektır.bebek için ayrı pasta mı yapacaksınız, ben yapmayı düşünüyorum elleriyle yesin diye nette tarif bulamadım pek, siz nasıl yapacaksınız
Canim ne güzel herseyini ayarlamışsin ben moda giremedim bir turlu.tema ya bile karar veremedim.senin tema ne olacak?kızımın doğumgünü elbisesini aldım beyaz tüllü üstünde dore rengi puantiyeler var. ayrıca fotograf cekimi yapıcam pasta parcalarken onun içinde tütü yaptım. çok güzel oldu yaa. gelsin 24 mart
Ohhhh burda da gördüm ki seni minişşşEki Görüntüle 1772663 Eki Görüntüle 1772661 Kızlar kızımın minik kelebeğimin doğum günü için sipariş ettiğim kıyafet geldi . Facebook ta da paylaştım istedim ki sizlerde görün . Nasıl sizce güzel oldu mu kızım :)