2015 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaşlar oğlumu dün doktora götürdum kansizlik varmı diye test yapıldı en son 6. Ayda yapılmıştı
MCV 64.9 çıktı düşük dedi Akdeniz anemisi taşıyıcısı olabilir hematoloji ye gösterin dedi dünden beri ölü gibi geziyoruz kafayı yicem olmayabilir dedi taşıyıcı çok insan var önemli bir şey değil dedi ama ben rahat olamıyorum yarın goturucem doktora sizlerin nasıldı sonuçlar benim doktor biraz detayci sanirim

Merhaba arkadaşlar oğlumu dün doktora götürdum kansizlik varmı diye test yapıldı en son 6. Ayda yapılmıştı
MCV 64.9 çıktı düşük dedi Akdeniz anemisi taşıyıcısı olabilir hematoloji ye gösterin dedi dünden beri ölü gibi geziyoruz kafayı yicem olmayabilir dedi taşıyıcı çok insan var önemli bir şey değil dedi ama ben rahat olamıyorum yarın goturucem doktora sizlerin nasıldı sonuçlar benim doktor biraz detayci sanirim
Ben daha hic yaptirmadim canim insallah biseyi yoktur sonuclar iyi cikar rahat edersin

Ben sutun icine cicibebe katip ekmek dogruyom yediriyom ama yari su yari sut yap bir yasina kadar bir yasindan sonra komple sut ve bal ekmek katar yedirirsin kahvaltiya gelince ben ilk 7 aylikkenpekmezle yumurtayi labneyle yumurtayi karistitip veriyordum ama artik alisti tadina tek yiyo nasil seviyosa oyle yedir canim cok zotlama onlar artik doyduklarini biliyorlar bide uyanir uyanmaz hemen verme ben bi yarim saat kadar oynatiyorum istahi gelsin diye oyle oturtuyorum ve sen ve babasida sofraya beraber oturun ona tabak yap kendin yerken o size bakip ister ozaman ver yada yiyomus gibi agzini sapirdat gorsun imrendir ayy ne guzelmis bu yumurta yada peynir felan benimkide yemiyordu ne saklabanliklar yapiyorum suan dislrrinden pilav yemek istemez daha yumusak seyler ver yada pilavi yogurtla yada yemegin suyuyla islat yumusasin oyle dene kuru bisey istemiyorlar dis doneminde bide artik onlar doymayi ve acligi biliyo canim benimkide diyorumya gun icinde yemek vermesem aglamaz yemek icin bide ogun aralarini 3 3.5 saate ayarla cok sik verme aciksin ben mesela 9.5 da kahvalti yapiyo oylen 2 de yemek yediriyorum 5 de yogurt yada meyva bide 8 de yediriyorum gece yatmadan oncede dedigim sutlu ekmegi yapiyorum yada muhallebi yada corba dun tarhana icti yatti mesela
Sagol arkadasim tavsiyelerin için. Denemeye calistim zaten uc ogun zor yiyo sık vermiyorum. Ama kusuyo bu aralar fazlalasti agzini aciyo diye verihorum corba mesela bi böooo yapiyo kusuyo. Ne barda gidiyo. Dayanmak bu duruma yipratici zaten zor yiyo. Ben sana yazayim benimki 11 gibi Daliyo 9,5-10 da uyaniyo. Sut sagmissam once onu vermeye çalışıyorum yoksa. sonra icmiyo. Sonra yumurta karisimi.1 de uyuyo 2-2,5 gibi kalkiyo çorba veririm su vermeye calısıyorum 5,5 gibi tekrar uykusu geliyo 7 de kalkinca ya muhallebi meyvrli yogurt çorba gibi. Yetersiz besleniyomu bilmiyorum. Kati yemiyo. Onerin varsa yine sevinirim. Bu arada aralarda emziriyomusun sen.

Kızlar kalmadı kimse herhalde,herkes face yada instagramda üzüldüm şimdi,zaten oğluşum yine hasta üst diş mi değil mi anlamadım onlarda alt dişler gibi sivilve gibi mi duruyor nasıl çıkıyor şu üst dişler görsel aradım bulamadım da çıldırcam artık.

Kızlar kalmadı kimse herhalde,herkes face yada instagramda üzüldüm şimdi,zaten oğluşum yine hasta üst diş mi değil mi anlamadım onlarda alt dişler gibi sivilve gibi mi duruyor nasıl çıkıyor şu üst dişler görsel aradım bulamadım da çıldırcam artık.
Canım evet onlar da sivilce gibi görünüyo sonra uçları çıkıyor. Bizim de alt yanlar çıkacak galiba bi de grip gibi hiç uyumuyor ya

Canım evet onlar da sivilce gibi görünüyo sonra uçları çıkıyor. Bizim de alt yanlar çıkacak galiba bi de grip gibi hiç uyumuyor ya
Bizimde alt yan mi üst yan mi biri çıkacak heralde uyku durak yok. birde bu aralar uyaniyor emziriyorum yatiriyorum 5 dk sonra uyaniyor gidiyorum yanına beni görüyor devam uykuya arada bakıyor başında bekliyormuyum diye devam ediyor uykuya :)

Bizimde alt yan mi üst yan mi biri çıkacak heralde uyku durak yok. birde bu aralar uyaniyor emziriyorum yatiriyorum 5 dk sonra uyaniyor gidiyorum yanına beni görüyor devam uykuya arada bakıyor başında bekliyormuyum diye devam ediyor uykuya :)
O da ilginçmiş:) bizimki hiç uyumak istemiyor çok direniyor. En son 17.00 da uyanmıştı şimdi uyudu daha. Saat başı da kalkar tabi. Bu da bi süreç diyorum geçecek diye kendimi avutuyorum. Allah yardımcımız olsun

canım merak etme bizede öyle dediler başka testler yaptırdık herşey normal dedi içini ferah tut sen

Üst dişler altlardan çok daha zor oldu bizde. Altlar iğne gibi patladı sivri geldi ama üstler bütün bi yarık gibi çıktı. Zaten görselde de öyle üstler daha iri.

X