- 26 Temmuz 2013
- 1.114
- 1.007
Olursun sanırım. Mail adresini yazarsan eklemeye çalışayım ya da face kullanıcı adın. Davet göndereyim .Kapalı herhalde Can'ım aradım bulamadım.üye olamayacak mıyız yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olursun sanırım. Mail adresini yazarsan eklemeye çalışayım ya da face kullanıcı adın. Davet göndereyim .Kapalı herhalde Can'ım aradım bulamadım.üye olamayacak mıyız yani
Facebook sayfasini mi sordun canim gizli grup goremezsin ancak birinin eklemesi gerekiyor ortak arkadasin varsaKapalı herhalde Can'ım aradım bulamadım.üye olamayacak mıyız yani
Cnm hatırladık tabiki seni bende facete yokum kızın çok tatlı masallahh gördüğüme sewindim seniEki Görüntüle 1776543 İyiyiz çok şükür cnm. @ddm_grhn büyütmeye çalışıyorum kızımı. Bu da kızım Zeynep Masal
PınarYasin Çolak kullanıcı adım canımOlursun sanırım. Mail adresini yazarsan eklemeye çalışayım ya da face kullanıcı adın. Davet göndereyim .
Can'ım ben istek gönderdim PınarYasin Çolak kullanıcı adımKızlar instagram hesabı olanlar varmı ordan da takipleşelim mryevr benim ordada ismim
İstek gönderdim cnm. Yoktu az önce hesap açtımKızlar instagram hesabı olanlar varmı ordan da takipleşelim mryevr benim ordada ismim
Sağol cnm teşekkürler. Ben de oğlunu instagramda gördüm. Buradaki konuşmalardan hatırladığım kadarıyla adı Uras olacaktı galiba. MaşallahCnm hatırladık tabiki seni bende facete yokum kızın çok tatlı masallahh gördüğüme sewindim seni
Uraz ismi canım saolasın .maşalah tüm kuzularımızaSağol cnm teşekkürler. Ben de oğlunu instagramda gördüm. Buradaki konuşmalardan hatırladığım kadarıyla adı Uras olacaktı galiba. Maşallah
sarışın eşiyle resmi olanmı canım birgulm_Can'ım ben istek gönderdim PınarYasin Çolak kullanıcı adım
istek attım canım birgulm_Kızlar instagram hesabı olanlar varmı ordan da takipleşelim mryevr benim ordada ismim
aynen canım nix birgulm_ benim.Nix canım birgülm sensin de mi ? Selinsfk kimdi :)
Aynen canım ya bende karıştırıyorum :)aynen canım nix birgulm_ benim.
ya senin ne güzel burdakiyle aynı kullanıcı adın şimdi kim kim karışcak
Evet Can'ım ben istek yolladım sana senin de eşinle resmin var sanırımsarışın eşiyle resmi olanmı canım birgulm_