2015 Nisan Anneleri

Canim hic mi yemiyor az mı yıyor? benimkide öyle bazen yiyor bazen 5 kasik anca bende zorlamiyorum

eline bişey ver yerken. bizmki genelde yiyor ama sureklı etraftakı seylerle ılgılenıyo. oynucak saldırcak sey arıyo.bende elıne bı cay kasıgı yada bı parca ekmek verıyorum. o zaman hemen yıyor. elındekı kasıgı bana uzatıyo ekmegı uzatıyo hadı sende bana mama ver dıyorum . oyle oyle yıyo ıste

Slm.canim bende senin gibiydim yemek yerken hayvan sesleri cikariyorum ben.yemek saati oldugunu belirtiyorum cok zorlandim ama ise yaradi hayvan sesi cikarmam.zaten benimki kedi kopek hastasi valla bazen kendimde kendi halime guluyorum doymasi icin yapmadigim sebeklik kalmiyor.allah yardimcin olsun seninde.

Canım ben de alışsın diye almamıştım ama hem üstü ıslanıyor hem az içiyor genzine kaçıyordu dun aventinkini aldım rahatça içiyor kendi istediği zaman hem de genzine kaçmıyor, ve içtiği miktarda artti memnun kaldım

Canım öğünler arasını uzat, mesela simdi 2 saatte bir emziriyorsan 2,5-3 saat bekle önce yemek ver sonra emzir yalniz mesafeyi çok açınca da mızildanıp yemiyor hemen emip doymak isteyebilir.
SiZinle beraber her zaman sofraya oturt, benim kızım tok bile olsa mama sandalyesinde yanımızda, aç değilse bile bizden görüp canı istiyor ve az da olsa yiyor.
Bir de hafif yatay konumda yediriyorum çorba tarzı şeyleri hem kolay içiyor dokulmeden, hem sağ solla ilgilenmiyor.
arkadaşlar dan biri de demiş kendi eliyle yemek istiyordur belki, benim kızım ben tutunca değil de kendi yediğinde daha isteyerek ve çok yiyor.
Ben de bi türlü yumurta yediremiyorum:KK43: önceden haşlama yiyordu simdi 2 lokma ancak yiyor, yarin pankek deneyecegim bizimki ekmeğe bayılıyor ekmek gibi eline alıp yer inşallah
( Bayağı uzun yazmışım : ) )
Çok teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için.dediğim gibi oğlum kahvaltıları yiyordu.yemek yemiyordu.yapmadığım şey kalmadı.3,5 saate kadar aç bıraktım belki yer diye yine yemedi.önüne mutfak malzemelerinden koyuyorum dikkatini çeksin diye oyun yapıyorum yine yemiyo ama haftasonu dışarıdaydık. 2 gün de yemeğini yedi çok şaşırdım.hem de çok aç olmamasına rağmen.etrafa bakarken ne verdiysem yedi Bitirdi çok Mutlu oldum.inşalllah hafta içi de devam eder.bir de biz ne kadar sağlıklı beslemeye çalışsak da herhalde bebişler nerde sağlıksız bişey var onu daha çok seviyorlar.kek yapmıştım biz yerken oğlum geldi dibimize ufak bi parça verdim çok sevdi sürekli istedi ben de verdim baya,daha erken belki böyle şeyler için ama ne yapayım çok sevdi:)

Kızlar merhaba, bebeğinize demir ilacı veriyor musunuz?
Ben veriyorum ama, bu aralar internette bazı sitelerde annelerin damlayı vermeyi kestiğini öğrendim, içinde paraben olduğu için vermiyorlarmış. bayadır benim de aklımı kurcalayan bir konuydu zaten, sizler veriyor musunuz? her gün hem veriyorum damlayı, hem de içirirken cocuuguma zarar mı veriyorum acaba diye üzülüyorum.

Ben veriyorum ama, bu aralar internette bazı sitelerde annelerin damlayı vermeyi kestiğini öğrendim, içinde paraben olduğu için vermiyorlarmış. bayadır benim de aklımı kurcalayan bir konuydu zaten, sizler veriyor musunuz? her gün hem veriyorum damlayı, hem de içirirken cocuuguma zarar mı veriyorum acaba diye üzülüyorum.
ben veriyorum canım öncesinde düzenli vermiyordum çocukta kansızlık çıkınca pişman oldum doktorumda kızdı. düzenli kullan hergün ver dedi şimdi hiç aksatmadan veriyorum

ilk denemede döküntü yaptı. 2. denemedede döküntü yaptı . sonra verdim kabızlık yaptı zaten cok gazlı bı bebektı. vermıyorum dogru duzgun hıc vermedık. kırmızı et haftada 3-4 kez kofte veya haslama seklınde verıyorum. ama hiç ölçtürmedim demirini. inşallah eksik çıkmaz

KIZLAR BNM KIZIMDA YÜRÜYOR ARTIK ŞÜKÜRLER OLSUN DARISI SİZİN MİNİKLERE :) AMA HALA DİŞİMİZ YOK :KK43:
ay maşalllah yaa. bizimki daha 2 haftadır emekliyor. alta2 üstede 4 dişi birden patlattı ama cok zor cıktı. uykusuz geceler çektik. su sıralar yurucek gıbı degıl.

ay maşalllah yaa. bizimki daha 2 haftadır emekliyor. alta2 üstede 4 dişi birden patlattı ama cok zor cıktı. uykusuz geceler çektik. su sıralar yurucek gıbı degıl.
BNM ZİLLİ EMEKLEMEDEN YÜRÜDÜ 1 AYDIR SIRALIYODU ZATEN ARTIK FRİ TAKILIYOR KORKUSUDA KALMADI KOŞTUR KOŞTUR GİDİYO :) MAŞALLAH SENİN KUZUYA SENİNKİ DİŞE AĞIRLIK VERDİ BNMKİ AYAĞA DEMEKKİ :):)

• Beğen
Reactions: nix
CNm başta öyle değildi , baktım beni emince daha huysuz bizde bıraktık demek doymuyormuş . Zaman'la alıştı , biraz zorluk çektik ama değdi .
Bu arada tatliskoya çok yakışmış tütü eteği maşallah kuzuna annesi bi sorum daha olacak aksam yatmadan neler yediriyorsunuz iyice doyması için gece uyanmadan sabah yapmak istiyorum

Benim yasadigim ulkede demir ilaci vermiyorlar. Ben dr a sormustum burada, gerekli herseyi besinlerden aliyor zaten demisti. Sadece d vitamini veriyorum, o da burada gunes pek olmadigi icin. Ben sekersiz pekmez veriyorum her sabah 1 cay kasigi ve yumurta, et her gun yediriyorum.

• Beğen
KIZLAR BNM KIZIMDA YÜRÜYOR ARTIK ŞÜKÜRLER OLSUN DARISI SİZİN MİNİKLERE :) AMA HALA DİŞİMİZ YOK :KK43:
Masallah bebisine canim Allah yolunu acik etsin ilk yuruyenimiz oldu heralde nekadarlik oldu canim suan benim oglumda 10.5 aylik oldu tutunup kalkip siraliyo siraliyarak heryeri geziyo ama bir eli hep tutmaca daha tay tay duramadi seninki taytay durup oylemi yurudu canim

• Beğen
Masallah bebisine canim Allah yolunu acik etsin ilk yuruyenimiz oldu heralde nekadarlik oldu canim suan benim oglumda 10.5 aylik oldu tutunup kalkip siraliyo siraliyarak heryeri geziyo ama bir eli hep tutmaca daha tay tay duramadi seninki taytay durup oylemi yurudu canim
23 MART DOĞUMLUYUZ YAKLAŞIK 2 AYDIR KANEPE KOLTUK KENARINDA GEZİYORDU BİR AYDI İKİ KANEPE ARASINDA GİDİP GELİYODU 1 HAFTADIR İSTEDİĞİ KADAR YÜRÜYOR KENDİSİ OTURMA ODASINDAYKEN BEN MUTFAKTAYSAM Bİ BAKIYORUM YANIMDA DİKELİYO GÜLÜYO :)

23 MART DOĞUMLUYUZ YAKLAŞIK 2 AYDIR KANEPE KOLTUK KENARINDA GEZİYORDU BİR AYDI İKİ KANEPE ARASINDA GİDİP GELİYODU 1 HAFTADIR İSTEDİĞİ KADAR YÜRÜYOR KENDİSİ OTURMA ODASINDAYKEN BEN MUTFAKTAYSAM Bİ BAKIYORUM YANIMDA DİKELİYO GÜLÜYO :)
Ay Allahim masallah hayal ettim de ne kadar tatlı:) bizimki anca bişeye tutunarak durabilir sıralama falan yok.geriden geriden geliyor bakalim:)

Canım maşallah gözünüz aydın benim oğlumda uzun zamandır koltuklara tutunarak geziyo dediiğin gibi iki koltık arasında da yürüyo 1-2 adım atıo ama hemen tutunuyo sonra bende heycanla bekliyorum çok ttatlıdr eminim o halide Allah nazarlardan kprusun

Bu arada tatliskoya çok yakışmış tütü eteği maşallah kuzuna annesi bi sorum daha olacak aksam yatmadan neler yediriyorsunuz iyice doyması için gece uyanmadan sabah yapmak istiyorum
Valla akşam yemeği etli olur , pilav gibi şeyler yer bir saat sonra çok yediyse 150 cc devam sütü içer uyur . Bazen akşam iyi yemezse muhallebi veriyorum meyveli.

Burda da ne Demir ilaçı nede d vitamini veriliyor . Valla adamlara bakıyorum Dalyan gibi boy poz . Sağlıklılarda . Ekmek hiç yemiyorlar beslenmeleri çok tabi ve yerinde belki ondandır .

X