- 30 Eylül 2015
- 185
- 113
- 40
Canim hic mi yemiyor az mı yıyor? benimkide öyle bazen yiyor bazen 5 kasik anca bende zorlamiyorum
eline bişey ver yerken. bizmki genelde yiyor ama sureklı etraftakı seylerle ılgılenıyo. oynucak saldırcak sey arıyo.bende elıne bı cay kasıgı yada bı parca ekmek verıyorum. o zaman hemen yıyor. elındekı kasıgı bana uzatıyo ekmegı uzatıyo hadı sende bana mama ver dıyorum . oyle oyle yıyo ıste
Slm.canim bende senin gibiydim yemek yerken hayvan sesleri cikariyorum ben.yemek saati oldugunu belirtiyorum cok zorlandim ama ise yaradi hayvan sesi cikarmam.zaten benimki kedi kopek hastasi valla bazen kendimde kendi halime guluyorum doymasi icin yapmadigim sebeklik kalmiyor.allah yardimcin olsun seninde.
Çok teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için.dediğim gibi oğlum kahvaltıları yiyordu.yemek yemiyordu.yapmadığım şey kalmadı.3,5 saate kadar aç bıraktım belki yer diye yine yemedi.önüne mutfak malzemelerinden koyuyorum dikkatini çeksin diye oyun yapıyorum yine yemiyo ama haftasonu dışarıdaydık. 2 gün de yemeğini yedi çok şaşırdım.hem de çok aç olmamasına rağmen.etrafa bakarken ne verdiysem yedi Bitirdi çok Mutlu oldum.inşalllah hafta içi de devam eder.bir de biz ne kadar sağlıklı beslemeye çalışsak da herhalde bebişler nerde sağlıksız bişey var onu daha çok seviyorlar.kek yapmıştım biz yerken oğlum geldi dibimize ufak bi parça verdim çok sevdi sürekli istedi ben de verdim baya,daha erken belki böyle şeyler için ama ne yapayım çok sevdi:)Canım ben de alışsın diye almamıştım ama hem üstü ıslanıyor hem az içiyor genzine kaçıyordu dun aventinkini aldım rahatça içiyor kendi istediği zaman hem de genzine kaçmıyor, ve içtiği miktarda artti memnun kaldım
Canım öğünler arasını uzat, mesela simdi 2 saatte bir emziriyorsan 2,5-3 saat bekle önce yemek ver sonra emzir yalniz mesafeyi çok açınca da mızildanıp yemiyor hemen emip doymak isteyebilir.
SiZinle beraber her zaman sofraya oturt, benim kızım tok bile olsa mama sandalyesinde yanımızda, aç değilse bile bizden görüp canı istiyor ve az da olsa yiyor.
Bir de hafif yatay konumda yediriyorum çorba tarzı şeyleri hem kolay içiyor dokulmeden, hem sağ solla ilgilenmiyor.
arkadaşlar dan biri de demiş kendi eliyle yemek istiyordur belki, benim kızım ben tutunca değil de kendi yediğinde daha isteyerek ve çok yiyor.
Ben de bi türlü yumurta yediremiyorum önceden haşlama yiyordu simdi 2 lokma ancak yiyor, yarin pankek deneyecegim bizimki ekmeğe bayılıyor ekmek gibi eline alıp yer inşallah
( Bayağı uzun yazmışım : ) )