Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim resmini atabilirmisin esime aldiriyim aventiCanım ben de alışsın diye almamıştım ama hem üstü ıslanıyor hem az içiyor genzine kaçıyordu dun aventinkini aldım rahatça içiyor kendi istediği zaman hem de genzine kaçmıyor, ve içtiği miktarda artti memnun kaldım
Canım öğünler arasını uzat, mesela simdi 2 saatte bir emziriyorsan 2,5-3 saat bekle önce yemek ver sonra emzir yalniz mesafeyi çok açınca da mızildanıp yemiyor hemen emip doymak isteyebilir.
SiZinle beraber her zaman sofraya oturt, benim kızım tok bile olsa mama sandalyesinde yanımızda, aç değilse bile bizden görüp canı istiyor ve az da olsa yiyor.
Bir de hafif yatay konumda yediriyorum çorba tarzı şeyleri hem kolay içiyor dokulmeden, hem sağ solla ilgilenmiyor.
arkadaşlar dan biri de demiş kendi eliyle yemek istiyordur belki, benim kızım ben tutunca değil de kendi yediğinde daha isteyerek ve çok yiyor.
Ben de bi türlü yumurta yediremiyorum önceden haşlama yiyordu simdi 2 lokma ancak yiyor, yarin pankek deneyecegim bizimki ekmeğe bayılıyor ekmek gibi eline alıp yer inşallah
( Bayağı uzun yazmışım : ) )
Bizim avent bu , oğlumdan kalma kızımda da kullanıyorum . Gayet rahat içiyor .Canim resmini atabilirmisin esime aldiriyim aventi
CNm benim bildiğim bu Yaşta çoçuklar gece beslenmesi olmadan uyumalılar. Akşam yatmadan önce güzelce doyur , belki uyanmaz . Bizim kız 9 gibi yayıp 6 civarı uyanıyor artık emmeden .mızmızlandı başta ama sonra elini tutup sakınleştirip uyutup alıştırdım .Kızlar gece emzirmeyen formül mama da vermeyen anneler napiyosunuz benim bebis gece uyaniyor pirinç unu muhallebisi ni sıvı formda yapıp yediren içiren var mi
Saol canim deniycemBizim avent bu , oğlumdan kalma kızımda da kullanıyorum . Gayet rahat içiyor .
Masallah ne kadar guzel. Oglum gece bir kere mutlaka uyaniyor. Eger vermezsem sakinlestirip tekrar uyuyabilecegini hic sanmiyorum.CNm benim bildiğim bu Yaşta çoçuklar gece beslenmesi olmadan uyumalılar. Akşam yatmadan önce güzelce doyur , belki uyanmaz . Bizim kız 9 gibi yayıp 6 civarı uyanıyor artık emmeden .mızmızlandı başta ama sonra elini tutup sakınleştirip uyutup alıştırdım .
Masallah masallah masallah masallah 41 degil 41 bin kere masallah canim benimki bazen 9 bucukta uyuyor ama o zamanda gece kesin uyanip oyun oynuyor ve gecede en az 3 kere kalkip sut iciyor cogu zaman sabaha karsi uykusuzluga dayanamayip yanima aliyorum memede uyuyor. Sen bunu nasil basardin yoksa bebisin dogdugundan beri boylemiydi yani bebisin fitrati mi buyduCNm benim bildiğim bu Yaşta çoçuklar gece beslenmesi olmadan uyumalılar. Akşam yatmadan önce güzelce doyur , belki uyanmaz . Bizim kız 9 gibi yayıp 6 civarı uyanıyor artık emmeden .mızmızlandı başta ama sonra elini tutup sakınleştirip uyutup alıştırdım .
CNm başta öyle değildi , baktım beni emince daha huysuz bizde bıraktık demek doymuyormuş . Zaman'la alıştı , biraz zorluk çektik ama değdi .Masallah masallah masallah masallah 41 degil 41 bin kere masallah canim benimki bazen 9 bucukta uyuyor ama o zamanda gece kesin uyanip oyun oynuyor ve gecede en az 3 kere kalkip sut iciyor cogu zaman sabaha karsi uykusuzluga dayanamayip yanima aliyorum memede uyuyor. Sen bunu nasil basardin yoksa bebisin dogdugundan beri boylemiydi yani bebisin fitrati mi buydu
Cevabın için teşekkür ederim canımEki Görüntüle 1772663 Eki Görüntüle 1772661 Kızlar kızımın minik kelebeğimin doğum günü için sipariş ettiğim kıyafet geldi . Facebook ta da paylaştım istedim ki sizlerde görün . Nasıl sizce güzel oldu mu kızım :)
Canim süt içiyor demişsin de emziriyor musun yoksa sulu süt hazırlayıp veriyor musunMasallah masallah masallah masallah 41 degil 41 bin kere masallah canim benimki bazen 9 bucukta uyuyor ama o zamanda gece kesin uyanip oyun oynuyor ve gecede en az 3 kere kalkip sut iciyor cogu zaman sabaha karsi uykusuzluga dayanamayip yanima aliyorum memede uyuyor. Sen bunu nasil basardin yoksa bebisin dogdugundan beri boylemiydi yani bebisin fitrati mi buydu
Emziriyorum canim normal sute tam olarak baslamadim omlette kullaniyorum sadece birde gecen muhallebisinde yari yariya kullandimC
Canim süt içiyor demişsin de emziriyor musun yoksa sulu süt hazırlayıp veriyor musun
Memeyi mi kestiniz biraktik derkenCNm başta öyle değildi , baktım beni emince daha huysuz bizde bıraktık demek doymuyormuş . Zaman'la alıştı , biraz zorluk çektik ama değdi .
Masallah cimcime çok güzel olmuşEki Görüntüle 1772663 Eki Görüntüle 1772661 Kızlar kızımın minik kelebeğimin doğum günü için sipariş ettiğim kıyafet geldi . Facebook ta da paylaştım istedim ki sizlerde görün . Nasıl sizce güzel oldu mu kızım :)
CNm benim bildiğim bu Yaşta çoçuklar gece beslenmesi olmadan uyumalılar. Akşam yatmadan önce güzelce doyur , belki uyanmaz . Bizim kız 9 gibi yayıp 6 civarı uyanıyor artık emmeden .mızmızlandı başta ama sonra elini tutup sakınleştirip uyutup alıştırdım .
masallah minik kelebege:) çok tatlı olmusEki Görüntüle 1772663 Eki Görüntüle 1772661 Kızlar kızımın minik kelebeğimin doğum günü için sipariş ettiğim kıyafet geldi . Facebook ta da paylaştım istedim ki sizlerde görün . Nasıl sizce güzel oldu mu kızım :)