Canim benimkide biberon almadi bende ilk zamanlar kasikla iciriyordum sonra cay bardagina gectim dedigin gibi ustune cok dokuyodu bende iki markaninda alistirma bardagini aldim onlara alisti ama cok genzine kaciriyordu gene buara cay bardagina dondum yudum yudum iciriyorum bundada gerci kaciriyor yada eliyle itip islatiyo ama ogrensin diye gene bunu deniyorum ilerde bardaktan icme aliskanligi kazansin diye bakalim bizimkinin zaten yemek yemesi su icmesi hepsi savas alani resmen her yemek sonrasi kiyafet degistirdigim icin alistim
Canım ben de alışsın diye almamıştım ama hem üstü ıslanıyor hem az içiyor genzine kaçıyordu dun aventinkini aldım rahatça içiyor kendi istediği zaman hem de genzine kaçmıyor, ve içtiği miktarda artti memnun kaldım
Kızlar ya yardım edin oğluma bi türlü yemek yediremiyorum.usandım artık.denemediğim şey kalmadı yemiyo resmen.hem yemiyo hem de verdiklerimi ağzından çıkarıp heryerine sürüyo.resmen sinir harbi gibi geçiyo yemekler.sonra sinirlenip bağırıyorum sonra da vicdan azabı yaşıyorum.ama Cidde'n bunaldım artık hiç besin alamıyo üzülüyorum.kahvaltı meyve yoğurt yiyo bir tek yemek yediremiyorum.napıcam bi tavsiye verin
Canım öğünler arasını uzat, mesela simdi 2 saatte bir emziriyorsan 2,5-3 saat bekle önce yemek ver sonra emzir yalniz mesafeyi çok açınca da mızildanıp yemiyor hemen emip doymak isteyebilir.
SiZinle beraber her zaman sofraya oturt, benim kızım tok bile olsa mama sandalyesinde yanımızda, aç değilse bile bizden görüp canı istiyor ve az da olsa yiyor.
Bir de hafif yatay konumda yediriyorum çorba tarzı şeyleri hem kolay içiyor dokulmeden, hem sağ solla ilgilenmiyor.
arkadaşlar dan biri de demiş kendi eliyle yemek istiyordur belki, benim kızım ben tutunca değil de kendi yediğinde daha isteyerek ve çok yiyor.
Ben de bi türlü yumurta yediremiyorum
önceden haşlama yiyordu simdi 2 lokma ancak yiyor, yarin pankek deneyecegim bizimki ekmeğe bayılıyor ekmek gibi eline alıp yer inşallah
( Bayağı uzun yazmışım : ) )