2015 Nisan Anneleri

Kızlar gece emzirmeyen formül mama da vermeyen anneler napiyosunuz benim bebis gece uyaniyor pirinç unu muhallebisi ni sıvı formda yapıp yediren içiren var mi

Canim resmini atabilirmisin esime aldiriyim aventi

Kızlar gece emzirmeyen formül mama da vermeyen anneler napiyosunuz benim bebis gece uyaniyor pirinç unu muhallebisi ni sıvı formda yapıp yediren içiren var mi
CNm benim bildiğim bu Yaşta çoçuklar gece beslenmesi olmadan uyumalılar. Akşam yatmadan önce güzelce doyur , belki uyanmaz . Bizim kız 9 gibi yayıp 6 civarı uyanıyor artık emmeden .mızmızlandı başta ama sonra elini tutup sakınleştirip uyutup alıştırdım .

Masallah ne kadar guzel. Oglum gece bir kere mutlaka uyaniyor. Eger vermezsem sakinlestirip tekrar uyuyabilecegini hic sanmiyorum.

Masallah masallah masallah masallah 41 degil 41 bin kere masallah canim benimki bazen 9 bucukta uyuyor ama o zamanda gece kesin uyanip oyun oynuyor ve gecede en az 3 kere kalkip sut iciyor cogu zaman sabaha karsi uykusuzluga dayanamayip yanima aliyorum memede uyuyor. Sen bunu nasil basardin yoksa bebisin dogdugundan beri boylemiydi yani bebisin fitrati mi buydu

CNm başta öyle değildi , baktım beni emince daha huysuz bizde bıraktık demek doymuyormuş . Zaman'la alıştı , biraz zorluk çektik ama değdi .

Merhaba kızlar uzun zamandr yoktum hastalık atlattık,üst dişimiz hala çıkmadı damağımız mor mor duruyor,hala emekleyemiyoz,ssdece sürünüyoruz,bende nihayet dokuz buçuk ay sonra adet oldum,benimki hala çok mız mız tek söylediği kelime gak.gece delirmiş gibi emiyoruz.

C
Canim süt içiyor demişsin de emziriyor musun yoksa sulu süt hazırlayıp veriyor musun

Selam arkadaslar; kizim son 2 gundur agzinda yemek tutmaya basladi, babasi da tutarmis kucukken, ona cekti anlasilan. O sekilde yemek yedirmek sahiden zor oluyor. Sizler napiyorsunuz?

masallah minik kelebege:) çok tatlı olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…