Benimki de hic biberon almadi canim, o yuzden ilk basta kasikla veriyordum doke saca, sonra alistirma bardagina gectik, yine biraz dokuluyor tabi ama boyle boyle ogrencekler ins.Arkadaşlar minikleriniz suyu neyle içiyor, benim kızım biberon hic almadı, cay bardagiyla su vs içiyor ama ister istemez üstü ıslanabiliyor, alıştırma bardağı tarzında kullanan var mı, daha rahat içmesi için almayı düşünüyorum bi de size soriim dedim
Canım aventin alıstırma bardağını kullanıyoruz hiç dökülmüyo tavsiye ederim oğlumunda bardaktan içmek hosuna giidiyo arada kapağını açıp bardaktan içiriyorumArkadaşlar minikleriniz suyu neyle içiyor, benim kızım biberon hic almadı, cay bardagiyla su vs içiyor ama ister istemez üstü ıslanabiliyor, alıştırma bardağı tarzında kullanan var mı, daha rahat içmesi için almayı düşünüyorum bi de size soriim dedim
kızlar siz devlet memurumusunuz? onlara çıktı bu yasa.E eylulnisan15 canım biz yarım gün Yarım ücretten yararlanılır muyuz ki yeni yasa çıktı ya bilgi. var mi
çok para canım ya ben bunların hepsini kendim yaptım pecete su sargılarını a4 e bastırdım ısyerınde kurdanlıkta bastırdım kurdana yapıstırdım tabı renklı yazıcınız varsa cok kolay cok para tutar boyle sonra hepsı cope gıdecek zaten bak bu sıteye her konsept var http://keyfekedersaatlerim.kadinlarkulubu.com.tr/search/label/Kızlar İçin Yaşgünü Parti Setleri?updated-max=2012-05-31T14Kizlar gecen gun bi dukkana girdim parti malzemeleri uzerine urunleri vardi satici resimli istiyosaniz katalogdakilere bakabilirsiniz dedi bakmisken resimde cektim aslinda resimlimi olsa onada karar vermedim ama bi de siz bakin fiyatlarida yaziyo
Evet Can'ım zaten memur olmasaydım muhtemelen bikaç yıl çalışmazdım gibime geliyokızlar siz devlet memurumusunuz? onlara çıktı bu yasa.
ben aldım 2-3 ay oldu alalı alıstırma bardagı suan markasını hatırlayamadım. bızımkı su delısı canı sıkıldıkca su ıcıyo hıc sızdırmıyo akıtmıyo cok memnun. taaaki dişleri çıkıp suluğu yiyene kadarArkadaşlar minikleriniz suyu neyle içiyor, benim kızım biberon hic almadı, cay bardagiyla su vs içiyor ama ister istemez üstü ıslanabiliyor, alıştırma bardağı tarzında kullanan var mı, daha rahat içmesi için almayı düşünüyorum bi de size soriim dedim
Evet Can'ım zaten memur olmasaydım muhtemelen bikaç yıl çalışmazdım gibime geliyo
hangi kağıda bastırdınız, karton gibi kalın mı normal a4 e mi , bende bastırıcam acaba fotoğraf kağıtlarına mı bastırsam?çok para canım ya ben bunların hepsini kendim yaptım pecete su sargılarını a4 e bastırdım ısyerınde kurdanlıkta bastırdım kurdana yapıstırdım tabı renklı yazıcınız varsa cok kolay cok para tutar boyle sonra hepsı cope gıdecek zaten bak bu sıteye her konsept var http://keyfekedersaatlerim.kadinlarkulubu.com.tr/search/label/Kızlar İçin Yaşgünü Parti Setleri?updated-max=2012-05-31T1400+03:00&max-results=20&start=32&by-date=false
buda benım yaptıgım dıs bugdayındki süsler kürdanlar banner bayrak şapka pecete ve ıcecek sargıları. mısır kutuları ve renklı pecetelerı bı sıteden cok ucuza aldım Eki Görüntüle 1770350 r
A4 e bastır canim ben öyle yaptım hiç belli olmuyor kalın ince olduğu. sayfası 50 krs :)hangi kağıda bastırdınız, karton gibi kalın mı normal a4 e mi , bende bastırıcam acaba fotoğraf kağıtlarına mı bastırsam?
ben normal a 4 e bastırdım işte resimde goruldugu gıbı oldu zaten pecete su sargısı yumusak olması lazım.belkı sadece bayrak banner fotograf kagıdı olabılır ama goruldugu gbı a4 de gayet guzel duruyorhangi kağıda bastırdınız, karton gibi kalın mı normal a4 e mi , bende bastırıcam acaba fotoğraf kağıtlarına mı bastırsam?
sağol canım,bide ayşe beliz masadaki yazı kendin mi yaptın hazır mı aldınben normal a 4 e bastırdım işte resimde goruldugu gıbı oldu zaten pecete su sargısı yumusak olması lazım.belkı sadece bayrak banner fotograf kagıdı olabılır ama goruldugu gbı a4 de gayet guzel duruyor
avent cok pahalı diğer markalarıda deneyebilirsin.Cevaplarınız için tesekkurler arkadaşlar, bugün dışarı çıkıp avent alacagim inşallah kizim sever
o kapı süsünün altı. kuzenim onu instagramda satış yapan ahşap dekor diye biyer var ordan hediye almıştı tamamı şöylesağol canım,bide ayşe beliz masadaki yazı kendin mi yaptın hazır mı aldın
Aynen Can'ım ya dediğin şartlardan dolayı memurluk daha avantajlı.özel sektörde çoğu arkadaşım 16 haftalık doğum izni sonunda başladılar mecburen.benim de süt izni temmuza kadar Can'ım.sizden 3 ay fazla.ama dediğin gibi o bile kardır.ahh şu maddi sıkıntılar olmasa herkes doya doya bebeğinin yanında kalıp ona bakabilse keşke.bizim de biraz annane babaanne biraz bakıcı.dediğin gibi 2 yaşından sonra da kreş.bende memur olsam bıkac sene calısmam dıyorum cunku ısıne gerı donme garantısı var . ucretsız ızın surenız daha fazla. bızım 6 ay ve adama yalvarıyosun almak ıcın. süt izni süreniz bizden daha fazla benimki 1 yasında bıtecek o kadar guzel oluyodukı erken cıkmak . sımdı yarım gun yasasıda cıktı. yanı ozel sektor annelerınden daha sanslısınız cocuk hasta olunca bıle laf ısıtıyosun patronundan. ama tabi tek maas yetmıyorsa bu ımkanların hepsı cope gıdıyo. bı sekılde yola gırıcek mınıklerımız 2 yasına bı gırsın hele krese yollarız hem eglenır hem ogrenırler
Can'ım benimki chicco hiç akıtmıyor çok memnunum.aventten biraz daha uygun fiyatı.bi bak istersenCevaplarınız için tesekkurler arkadaşlar, bugün dışarı çıkıp avent alacagim inşallah kizim sever
Desene ayni durumdayiz. Bu 6 kilo o kadar canimi sıkıyor ki bi turlu zayiflayamadim. Umarim kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin canim..Tsk ederim canim.
6 kilo fazlam var ama hedefim 10 kg.
Bir ara cok iyi vermistim, dogumdan sonra 3 kg kalmisti hem de sadece tatliyi kesmistim ama sonra yine aldim.
İns yine veririm yoksa bunalima gircem, yaz geliyor.
Canım ben çok memnunum aventten biz 6. Aydan beri kullanıyoruz ama ucu silikondu oğlum onu ısırarark kopardı akıtıyodu 1 yaş için olan uçlardan aldım aventin sert plastik gibi bu daha ii oldu istediği kadar ısırıoCevaplarınız için tesekkurler arkadaşlar, bugün dışarı çıkıp avent alacagim inşallah kizim sever