offfff fiyatlara bak,canım internetten indir kes yapıştır üzerinde deüişikşik yapabiliyosun,resimde ekleyebiliyosun ama onlar sonra çöpe gitcek diye oğlumun resmi çöpte fikrinden dolayı ben koymadım,ismini yazdım,sadece poster 60 tl netten kendin bastırıp 5 liraya halledersinKizlar gecen gun bi dukkana girdim parti malzemeleri uzerine urunleri vardi satici resimli istiyosaniz katalogdakilere bakabilirsiniz dedi bakmisken resimde cektim aslinda resimlimi olsa onada karar vermedim ama bi de siz bakin fiyatlarida yaziyo
Canim bende netten indirp yapmak istiyorum renkli çiktimi almak gerekiyr orjinal duruyormu peki. Sonucta ilk yas hatira kalacak hersey cok guzel olsun istiyorum.offfff fiyatlara bak,canım internetten indir kes yapıştır üzerinde deüişikşik yapabiliyosun,resimde ekleyebiliyosun ama onlar sonra çöpe gitcek diye oğlumun resmi çöpte fikrinden dolayı ben koymadım,ismini yazdım,sadece poster 60 tl netten kendin bastırıp 5 liraya halledersin
ben de ilk defa yapıcam renkli çıktı alıcam ya kartona yada daha parlak kağıtlara fiyat alıp ona göre karar vericemC
Canim bende netten indirp yapmak istiyorum renkli çiktimi almak gerekiyr orjinal duruyormu peki. Sonucta ilk yas hatira kalacak hersey cok guzel olsun istiyorum.
Canim ben cok abur cubur severim, su an calismadigim icin devamli evde olunca iyice yemeye basladim. Hersey beyinde bitiyor, yemicem dersen yemiyorsun. Su an gayet kararliyim, ins boyle gider.Desene ayni durumdayiz. Bu 6 kilo o kadar canimi sıkıyor ki bi turlu zayiflayamadim. Umarim kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin canim..
Canim pankek degilde omlet yapiyorum ben onceden yogurt suyuyla yapiyordum yogurt suyunuda ayran yaptiktan sonra bekleyince ustte cikan suyu koyuyordum ama 3-4 defadir sutle yapiyorum. Baska turlu olmuyo malesef. Yumurtayi cirpip Icinede ceviz ezip koyurum bazen kestane, kasar, cokelek, maydanoz koyuyorum. Un olarakda tam bugday unu bazende misir unu kullaniyorum.Kızlar geçen pankek tarifi sormuştum arada kaynadı galiba.yapanlarınız vardı aranızda bana tarif verebilirmisiniz.internetten baktım hep sütle yapılıyor tarifler.nasıl yapayım bilemedim
artık süt kullanabılırsın bence dr lar anne sutunun yerını almadıgı surece az mıktarda kullanılabılıyor. ben sutlaç muhallebı gibi seyler verıyorum kızıma. gecenlerde pankekte yaptım benım kızım 10.5 aylık oldu. ama kullanmka ıstemezsen yogurt suyu kullanabılırsın. pankek tarıfı cok basıt 1 yumurta, ıcıne ıstedııgın meyve veya sebzeyı ez, yogurt suyu veya süt, biraz beyaz un veya tam bugday unu, fındık ceviz, tarçın, istediğin malzemeyi koyup kek hamuru kıvamında bı hamur elde et . yanmaz tavada yagsız kucuk yuvarlaklar halınde pişir.Kızlar geçen pankek tarifi sormuştum arada kaynadı galiba.yapanlarınız vardı aranızda bana tarif verebilirmisiniz.internetten baktım hep sütle yapılıyor tarifler.nasıl yapayım bilemedim
Bende 10 gundur yari sut yari su muhallebi yapiyorum canim ondan once aptamil veriyordum ben bile sevmedim halbuki sutlu pirincunlu yapiyorum off miss bayila bayila yiyo benimki tadini ben bile cok seviyorum resmen bilindik tat yani ama yakinda bende sade sute gecicem cok sukur alerji olmadi artik yasinada girecek alistiriyorum inek sutuneBen de artık süt kullanıyorum bikaç gün suyla karıştırdım sora suyu da koymuyor um artık. Muhallebi yapıyorum yatmadan
Canim benimkide biberon almadi bende ilk zamanlar kasikla iciriyordum sonra cay bardagina gectim dedigin gibi ustune cok dokuyodu bende iki markaninda alistirma bardagini aldim onlara alisti ama cok genzine kaciriyordu gene buara cay bardagina dondum yudum yudum iciriyorum bundada gerci kaciriyor yada eliyle itip islatiyo ama ogrensin diye gene bunu deniyorum ilerde bardaktan icme aliskanligi kazansin diye bakalim bizimkinin zaten yemek yemesi su icmesi hepsi savas alani resmen her yemek sonrasi kiyafet degistirdigim icin alistimArkadaşlar minikleriniz suyu neyle içiyor, benim kızım biberon hic almadı, cay bardagiyla su vs içiyor ama ister istemez üstü ıslanabiliyor, alıştırma bardağı tarzında kullanan var mı, daha rahat içmesi için almayı düşünüyorum bi de size soriim dedim
Canim renkli cikti biraz pahalli olmazmi bunlarla ayni fiyata gelir diye dusunuyrmben de ilk defa yapıcam renkli çıktı alıcam ya kartona yada daha parlak kağıtlara fiyat alıp ona göre karar vericem
Canim hic mi yemiyor az mı yıyor? benimkide öyle bazen yiyor bazen 5 kasik anca bende zorlamiyorumKızlar ya yardım edin oğluma bi türlü yemek yediremiyorum.usandım artık.denemediğim şey kalmadı yemiyo resmen.hem yemiyo hem de verdiklerimi ağzından çıkarıp heryerine sürüyo.resmen sinir harbi gibi geçiyo yemekler.sonra sinirlenip bağırıyorum sonra da vicdan azabı yaşıyorum.ama Cidde'n bunaldım artık hiç besin alamıyo üzülüyorum.kahvaltı meyve yoğurt yiyo bir tek yemek yediremiyorum.napıcam bi tavsiye verin
eline bişey ver yerken. bizmki genelde yiyor ama sureklı etraftakı seylerle ılgılenıyo. oynucak saldırcak sey arıyo.bende elıne bı cay kasıgı yada bı parca ekmek verıyorum. o zaman hemen yıyor. elındekı kasıgı bana uzatıyo ekmegı uzatıyo hadı sende bana mama ver dıyorum . oyle oyle yıyo ısteKızlar ya yardım edin oğluma bi türlü yemek yediremiyorum.usandım artık.denemediğim şey kalmadı yemiyo resmen.hem yemiyo hem de verdiklerimi ağzından çıkarıp heryerine sürüyo.resmen sinir harbi gibi geçiyo yemekler.sonra sinirlenip bağırıyorum sonra da vicdan azabı yaşıyorum.ama Cidde'n bunaldım artık hiç besin alamıyo üzülüyorum.kahvaltı meyve yoğurt yiyo bir tek yemek yediremiyorum.napıcam bi tavsiye verin
Slm.canim bende senin gibiydim yemek yerken hayvan sesleri cikariyorum ben.yemek saati oldugunu belirtiyorum cok zorlandim ama ise yaradi hayvan sesi cikarmam.zaten benimki kedi kopek hastasi valla bazen kendimde kendi halime guluyorum doymasi icin yapmadigim sebeklik kalmiyor.allah yardimcin olsun seninde.Kızlar ya yardım edin oğluma bi türlü yemek yediremiyorum.usandım artık.denemediğim şey kalmadı yemiyo resmen.hem yemiyo hem de verdiklerimi ağzından çıkarıp heryerine sürüyo.resmen sinir harbi gibi geçiyo yemekler.sonra sinirlenip bağırıyorum sonra da vicdan azabı yaşıyorum.ama Cidde'n bunaldım artık hiç besin alamıyo üzülüyorum.kahvaltı meyve yoğurt yiyo bir tek yemek yediremiyorum.napıcam bi tavsiye verin
Aa çok güzelmiş , CNm aklıma doğum günü için baykuş seçme fikri geldi . Çok güzel figürler var nette . Çok sevimli olur . Hatta bu kapı süsü ile bütün olur . Süper fikir gibi geldi bana . Sen galiba Prenses mi düşündüğünü söylemiştin?Eki Görüntüle 1770679
o kapı süsünün altı. kuzenim onu instagramda satış yapan ahşap dekor diye biyer var ordan hediye almıştı tamamı şöyle
renksizde çok kötü olur ama renkli de çok ğahalı değil sanırımCanim renkli cikti biraz pahalli olmazmi bunlarla ayni fiyata gelir diye dusunuyrm
Canım ben de alışsın diye almamıştım ama hem üstü ıslanıyor hem az içiyor genzine kaçıyordu dun aventinkini aldım rahatça içiyor kendi istediği zaman hem de genzine kaçmıyor, ve içtiği miktarda artti memnun kaldımCanim benimkide biberon almadi bende ilk zamanlar kasikla iciriyordum sonra cay bardagina gectim dedigin gibi ustune cok dokuyodu bende iki markaninda alistirma bardagini aldim onlara alisti ama cok genzine kaciriyordu gene buara cay bardagina dondum yudum yudum iciriyorum bundada gerci kaciriyor yada eliyle itip islatiyo ama ogrensin diye gene bunu deniyorum ilerde bardaktan icme aliskanligi kazansin diye bakalim bizimkinin zaten yemek yemesi su icmesi hepsi savas alani resmen her yemek sonrasi kiyafet degistirdigim icin alistim
Canım öğünler arasını uzat, mesela simdi 2 saatte bir emziriyorsan 2,5-3 saat bekle önce yemek ver sonra emzir yalniz mesafeyi çok açınca da mızildanıp yemiyor hemen emip doymak isteyebilir.Kızlar ya yardım edin oğluma bi türlü yemek yediremiyorum.usandım artık.denemediğim şey kalmadı yemiyo resmen.hem yemiyo hem de verdiklerimi ağzından çıkarıp heryerine sürüyo.resmen sinir harbi gibi geçiyo yemekler.sonra sinirlenip bağırıyorum sonra da vicdan azabı yaşıyorum.ama Cidde'n bunaldım artık hiç besin alamıyo üzülüyorum.kahvaltı meyve yoğurt yiyo bir tek yemek yediremiyorum.napıcam bi tavsiye verin