- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
Büyümüş maşallah , saçlara bak sen hele artis ya .Eki Görüntüle 1768272 buda benim yaramaz. Meyve canavari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyümüş maşallah , saçlara bak sen hele artis ya .Eki Görüntüle 1768272 buda benim yaramaz. Meyve canavari
Ben çalışmadığım halde giriyoruz birbirimize , sen Nasıl dayanasın ki ! Biz anneler güçlüyüz eyvallah ama babalarda olsa ne iyi olur .Kizlar dun eşimle birbirimize girdik az kaldi kafayi yiyecem. Haftanin ,6 gunu calisiyorum bebegime Annem bakiyo, esim hicbir sekilde bana yardimci olmuyo, kizim asiri huysuz kucagimdan inmek istemiyo evler basini alip gidiyo aksam cok yorgun oluyorum 10-11 de ancak uyuyo o saatten sonra ne yapabilirsin beyimiz en fazla iki dk bakiyo durmuyo diye birakiyo hic kendini kasmiyo bir insan ancak bu kadar bencil olabilir bende aptallik bu adama cocuk yapiyorum seytan diyo cik isten otur ama oda cozum degil ne yapicam bilmiyorum
dayım değil canım erkek kardeşim 24 yaşında trafik kazası geçirdi. o öldükten sonra hamile kaldım nisanda 2 yıl olacak. linkleri atarsan incelerimBen oğlumdan biraz tecrübeliyim , herhangi bir ihtiyaç olursa söyle CNm Seve seve yaparım . Bu arada internetten çok araştırıyorum , yabancı sitelerde doğum günü için çok güzel fikirler var. Arzu ederseniz link verebilirim . Senin dayın şehit olmuştu dimi CNm , kızın oğlan olaydı adını koyucam demiştin galiba . İnş doğru hatırlamışımdır. Ne Zamandır kafamın içinde kusura bakma hatırlatıp üzdüysem .
ooo keyif zamanı. hala kızımla yalnız dışarı cıkma fobısı tasıyorum parka gıdıyoruzda boyle kapalı alanlara yalnız gıtmeye cekınıyorum ya aglarsa ya bas edemezsem diyeEki Görüntüle 1769551 Bir kafede müzik ve huzur . Meryoş uyuyor , bu halini çok seviyorum kuzum benim . Çayları kapın sizde gelin gayri , tabii Bıdıklar uyuyorsa yoksa vay vay :)
Canim hergün verme arada ver bitki çayı sonuçta vücutta birikim olabilirmerhaba anneler,
bebişlerinize ıhlamur veriyor musunuz? ben her gün kahvaltıda veriyorum sizce bir zararı olur mu?
9 aydan sonra alerji çıkar mı bu aya kadar her gün yoğurt yedi bişey yoktu şimdi yüzü kızarıyor pişik oluyor böyle bi durumlakarşılaşan var mı?
Canim link atarsan bende inceleyebilirimBen oğlumdan biraz tecrübeliyim , herhangi bir ihtiyaç olursa söyle CNm Seve seve yaparım . Bu arada internetten çok araştırıyorum , yabancı sitelerde doğum günü için çok güzel fikirler var. Arzu ederseniz link verebilirim . Senin dayın şehit olmuştu dimi CNm , kızın oğlan olaydı adını koyucam demiştin galiba . İnş doğru hatırlamışımdır. Ne Zamandır kafamın içinde kusura bakma hatırlatıp üzdüysem .
Ohhh valla süper :)Eki Görüntüle 1769551 Bir kafede müzik ve huzur . Meryoş uyuyor , bu halini çok seviyorum kuzum benim . Çayları kapın sizde gelin gayri , tabii Bıdıklar uyuyorsa yoksa vay vay :)
Masallah size ben o bizim "muzur" dogali "huzur" rafa kalkti. 9 aydir sadece 1 defa disarda esimle yemek yiyebildik. Oda alel aceleydi son lokmamizla birlikte bidik uyandi :)Eki Görüntüle 1769551 Bir kafede müzik ve huzur . Meryoş uyuyor , bu halini çok seviyorum kuzum benim . Çayları kapın sizde gelin gayri , tabii Bıdıklar uyuyorsa yoksa vay vay :)
Başınız sağolsun CNm , hatırlattığım için üzgünüm ben akşam inş bütün bulduğum linkleri buraya yazarım CNm .dayım değil canım erkek kardeşim 24 yaşında trafik kazası geçirdi. o öldükten sonra hamile kaldım nisanda 2 yıl olacak. linkleri atarsan incelerim
Ewet Can'ım duydum yararlanabiliyoruz galiba.ama benim için zor görünüyor maddi açıdan.maaşın yarı yarıya düşmesi çok farkeder bi de yine bakıcı bulmam gerekir.ben de düşündüm aslında en azından kreşe başlayana kadar ama maddi açılardan yapamam gibi gözüküyoE eylulnisan15 canım biz yarım gün Yarım ücretten yararlanılır muyuz ki yeni yasa çıktı ya bilgi. var mi
İlki güzel CNm ama bunları sende yapabilirsin . Para vermene gerek yok . İstediğin birşey olursa buluyum sana istersen .Kizlar gecen gun bi dukkana girdim parti malzemeleri uzerine urunleri vardi satici resimli istiyosaniz katalogdakilere bakabilirsiniz dedi bakmisken resimde cektim aslinda resimlimi olsa onada karar vermedim ama bi de siz bakin fiyatlarida yaziyo
Haklısın canım benim bakıcı sorunu olmadığı için düşünmüştüm en azindan sabah giderim oglen gelirim diye.bir araştırayim benEwet Can'ım duydum yararlanabiliyoruz galiba.ama benim için zor görünüyor maddi açıdan.maaşın yarı yarıya düşmesi çok farkeder bi de yine bakıcı bulmam gerekir.ben de düşündüm aslında en azından kreşe başlayana kadar ama maddi açılardan yapamam gibi gözüküyo
Tebrikler canim..kac kilo fazlan var?Kizlar ben de tatliyi ve unu kestim; onun disinda ogunlerimi duzenli yiyorum ve haftanin 4 gunu spora basladim sonunda.
Yorucu oluyor benim icin hem ev isi, hem cocuk, hem de antreman ama mecburum artik bir seyler yapmaya. Ben sabahlari gidiyorum, esim ilgileniyor kizimla saolsun. Bakalim eski kiloma donebilecekmiyim.
Tsk ederim canim.Tebrikler canim..kac kilo fazlan var?