2015 Nisan Anneleri

Ben çalışmadığım halde giriyoruz birbirimize , sen Nasıl dayanasın ki ! Biz anneler güçlüyüz eyvallah ama babalarda olsa ne iyi olur .

Kizlar ben de tatliyi ve unu kestim; onun disinda ogunlerimi duzenli yiyorum ve haftanin 4 gunu spora basladim sonunda.

Yorucu oluyor benim icin hem ev isi, hem cocuk, hem de antreman ama mecburum artik bir seyler yapmaya. Ben sabahlari gidiyorum, esim ilgileniyor kizimla saolsun. Bakalim eski kiloma donebilecekmiyim.

dayım değil canım erkek kardeşim 24 yaşında trafik kazası geçirdi. o öldükten sonra hamile kaldım nisanda 2 yıl olacak. linkleri atarsan incelerim

Eki Görüntüle 1769551 Bir kafede müzik ve huzur . Meryoş uyuyor , bu halini çok seviyorum kuzum benim . Çayları kapın sizde gelin gayri , tabii Bıdıklar uyuyorsa yoksa vay vay :)
ooo keyif zamanı. hala kızımla yalnız dışarı cıkma fobısı tasıyorum parka gıdıyoruzda boyle kapalı alanlara yalnız gıtmeye cekınıyorum ya aglarsa ya bas edemezsem diye

Canim hergün verme arada ver bitki çayı sonuçta vücutta birikim olabilir
Canim link atarsan bende inceleyebilirim

Eki Görüntüle 1769551 Bir kafede müzik ve huzur . Meryoş uyuyor , bu halini çok seviyorum kuzum benim . Çayları kapın sizde gelin gayri , tabii Bıdıklar uyuyorsa yoksa vay vay :)
Ohhh valla süper :)

Masallah size ben o bizim "muzur" dogali "huzur" rafa kalkti. 9 aydir sadece 1 defa disarda esimle yemek yiyebildik. Oda alel aceleydi son lokmamizla birlikte bidik uyandi :)

dayım değil canım erkek kardeşim 24 yaşında trafik kazası geçirdi. o öldükten sonra hamile kaldım nisanda 2 yıl olacak. linkleri atarsan incelerim
Başınız sağolsun CNm , hatırlattığım için üzgünüm ben akşam inş bütün bulduğum linkleri buraya yazarım CNm .

Kizlar gecen gun bi dukkana girdim parti malzemeleri uzerine urunleri vardi satici resimli istiyosaniz katalogdakilere bakabilirsiniz dedi bakmisken resimde cektim aslinda resimlimi olsa onada karar vermedim ama bi de siz bakin fiyatlarida yaziyo

Eklentiler

• 20160207_152713.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 116
  • 20160207_152700.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 138
  • 20160207_152640.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 140
E eylulnisan15 canım biz yarım gün Yarım ücretten yararlanılır muyuz ki yeni yasa çıktı ya bilgi. var mi
Ewet Can'ım duydum yararlanabiliyoruz galiba.ama benim için zor görünüyor maddi açıdan.maaşın yarı yarıya düşmesi çok farkeder bi de yine bakıcı bulmam gerekir.ben de düşündüm aslında en azından kreşe başlayana kadar ama maddi açılardan yapamam gibi gözüküyo

Kizlar gecen gun bi dukkana girdim parti malzemeleri uzerine urunleri vardi satici resimli istiyosaniz katalogdakilere bakabilirsiniz dedi bakmisken resimde cektim aslinda resimlimi olsa onada karar vermedim ama bi de siz bakin fiyatlarida yaziyo
İlki güzel CNm ama bunları sende yapabilirsin . Para vermene gerek yok . İstediğin birşey olursa buluyum sana istersen .

Haklısın canım benim bakıcı sorunu olmadığı için düşünmüştüm en azindan sabah giderim oglen gelirim diye.bir araştırayim ben

Tebrikler canim..kac kilo fazlan var?

Arkadaşlar minikleriniz suyu neyle içiyor, benim kızım biberon hic almadı, cay bardagiyla su vs içiyor ama ister istemez üstü ıslanabiliyor, alıştırma bardağı tarzında kullanan var mı, daha rahat içmesi için almayı düşünüyorum bi de size soriim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…