Saol canim benim rabbim gonlüne göre verir insYerimmmmmm ben bunu yaaaa masalllllah binkere.kiz bebegim olsunnnn istiyorum.
İnşallah bide pekmez deneyim bakalım umarım onu alırCanim iyi aksamlar bence ilac yerine pekmez ver bizde yaptirdik normal cikti hic kan ilaci vermedim heo pekmez veriyorum.hergun bi tatli kasigi.
Canim pekmezin icine at benimkide bu ara almiyordu sabah kahvaltida kaynamis 1 cay bardagi ilik suya 1 tatli kasigi pekmez koyuyorum icinede kandamlasi cay niyetine iciyor bide demir olan besinler yedir ben cogu zaman vermiyorum bile kan damlasini arada nadir cocugumun diskidinin rengi bile degisti onun yerine haftanin 3 gunu et yediriyorum 2 gunde bir hurma yesil mercimek sebze demir neyde varsa veriyorum dedigim gibi hergunde 1 tatli kasigi pekmezHanımlar kan sayımı yaptırdınızmı. Bizimki düşük çıktı 9 küsür doktor ilaç verdi ama oğlum imkanı yok almıyo zar zor verirsem ağzına hemen geri atıyo sonrada ağzını kitliyo meyve suyu falan denedim ama yok onla bile almıyo napcamı şaşırdım
Benimkide dogdugundam berri memede uyur baska turlu uyumayi bilmiyor bende kac yolu denedim ayakta kolda yok bananisin demedi buyuk 120 kiloya kadar olan ev bez salincaklardan aldim hamak gibi tavana caktim ikimiz biniyoz agzinada memeyi veriyorum beraber sallanarak uyuyoruz benim bile uykum geliyor bide iyi stres atiyoruz aradada gene ikimiz biniyoruz sallanip egleniyoruz cok seviyo simdilik boyle uyuyo bakalimKizlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz. Benim ki sadece emerek uyuyor. Yatir kaldir yontemini denedim bi ara ama mumkun degil. Somra omuzumda pispislayip uyutayim dedim basarili oldum ama bu seferde yatagina koyarken uyaniyo. 45 dk ugrastim uyutmak icin uyumadigi gibi uykusu acildi. Simdi eline uyku arkadasi olsun diye bi oyuncak verdim o debeleniyo bende hareketsiz izliyorum. Bakalim yorulup uyuyacak mi
Salincak cok iyiymis. Cok eglenceli olmali. Ben yine rafa kaldirdim ust dislerimiz patliyo yavas yavas ondan galiba hep benimle uyumak istiyo dislerden sonra tekrar denicem. Omuzumda uyusun istiyorum cok tatli oluyo oyleBenimkide dogdugundam berri memede uyur baska turlu uyumayi bilmiyor bende kac yolu denedim ayakta kolda yok bananisin demedi buyuk 120 kiloya kadar olan ev bez salincaklardan aldim hamak gibi tavana caktim ikimiz biniyoz agzinada memeyi veriyorum beraber sallanarak uyuyoruz benim bile uykum geliyor bide iyi stres atiyoruz aradada gene ikimiz biniyoruz sallanip egleniyoruz cok seviyo simdilik boyle uyuyo bakalim
renk tonları çok hoş canim:) Cok hosuma gittiEki Görüntüle 1767022 Eki Görüntüle 1767023 Eki Görüntüle 1767026 Eki Görüntüle 1767027 Eki Görüntüle 1767021
Doğum günü için kelebek teması düşünenler bunları ben yapmayı düşünüyorum sizlerlede paylaşırım dedim . Print almanız yada power point e atıp değişiklik yapıp kullanabilirsiniz .
yaptırmayı ıstıyorum kan ılacını vermedım cunku hıc. yaşını geçsin yaptırcam suan canı yansın ıstemıyorumHanımlar kan sayımı yaptırdınızmı. Bizimki düşük çıktı 9 küsür doktor ilaç verdi ama oğlum imkanı yok almıyo zar zor verirsem ağzına hemen geri atıyo sonrada ağzını kitliyo meyve suyu falan denedim ama yok onla bile almıyo napcamı şaşırdım
ayakta sallayarak oncelerı battanıye arasında kolda sallıyoduk cok zordu. şimdi ayakta nadiren cok huysuzlanırsa yıne battanıye arasında. bacaklarım kopuyo buyudukce zor oluyoKizlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz. Benim ki sadece emerek uyuyor. Yatir kaldir yontemini denedim bi ara ama mumkun degil. Somra omuzumda pispislayip uyutayim dedim basarili oldum ama bu seferde yatagina koyarken uyaniyo. 45 dk ugrastim uyutmak icin uyumadigi gibi uykusu acildi. Simdi eline uyku arkadasi olsun diye bi oyuncak verdim o debeleniyo bende hareketsiz izliyorum. Bakalim yorulup uyuyacak mi
Markette satılan pekmezlere pek güvenmiyorum işin açığı bu zamana kadar o yüzden vermedim bide dr verme demişti ama artık başka çarede yok gibi memleketten getiririm artık. Bide bizimki damla değil şurup damlayı yine alıyodu şurubu hiç almıyoCanim pekmezin icine at benimkide bu ara almiyordu sabah kahvaltida kaynamis 1 cay bardagi ilik suya 1 tatli kasigi pekmez koyuyorum icinede kandamlasi cay niyetine iciyor bide demir olan besinler yedir ben cogu zaman vermiyorum bile kan damlasini arada nadir cocugumun diskidinin rengi bile degisti onun yerine haftanin 3 gunu et yediriyorum 2 gunde bir hurma yesil mercimek sebze demir neyde varsa veriyorum dedigim gibi hergunde 1 tatli kasigi pekmez
Bende kan ilacını çok vermedim o yüzden düşük çıktı heralde ihmal etmeyin verin sonra düşük çıkarsa benim gibi pişman olmayınyaptırmayı ıstıyorum kan ılacını vermedım cunku hıc. yaşını geçsin yaptırcam suan canı yansın ıstemıyorum
Sizin bebektede kansizlik var galiba benim bebistede var ve ferritinimjz 5 cikti baya dusuk yani susurp verdi ne yaptiysam icmedi ictiginide kustu.bu yizden hemotoloji doktoru bizi tekrar damlaya gecirdi sabah 10 aksam 10 damla olarak sizde damlaya donun benceMarkette satılan pekmezlere pek güvenmiyorum işin açığı bu zamana kadar o yüzden vermedim bide dr verme demişti ama artık başka çarede yok gibi memleketten getiririm artık. Bide bizimki damla değil şurup damlayı yine alıyodu şurubu hiç almıyo
Hiç ciddiye bile almam canim herkes biliyor 2 yaşına kadar anne sütü verilmesi gerektigini, ama bazıları nedense çocuğu sütten kesmeye mama vermeye pek hevesli.Kizlar sizin de etrafinizda 'ay hala emziriyor musun, ne zaman keseceksin, disleri icin cok zararli, 1 yasindan sonra zaten hic faydasi yok vb.' sozlerle caninizi sıkanlar var mi?
Bugun hic samimi olmadigim biri pespese bunlari siraladi ve ben acayip sinir oldum. Bir kez daha boyle bir konusma olursa tepkimi ortaya koyucam, tersim de pistir ama haketmiyor mu sizce de?
Aynen aynen çocuğada hak veriyorum aslında tadı iğrenç şurubun. Bende dönüyüm damlayaSizin bebektede kansizlik var galiba benim bebistede var ve ferritinimjz 5 cikti baya dusuk yani susurp verdi ne yaptiysam icmedi ictiginide kustu.bu yizden hemotoloji doktoru bizi tekrar damlaya gecirdi sabah 10 aksam 10 damla olarak sizde damlaya donun bence
Benimki koyden geldi canim babaannem yapti 6. Ayindan berri yediriyorum 1 bidon bitince anneannemde gondercek tadibile baska hic hazir yedirmedim salca tarhana pekmez tereyag hep koy urunleri sende getirttir yedir canim hem pekmez oksruklerede iyi geliyoMarkette satılan pekmezlere pek güvenmiyorum işin açığı bu zamana kadar o yüzden vermedim bide dr verme demişti ama artık başka çarede yok gibi memleketten getiririm artık. Bide bizimki damla değil şurup damlayı yine alıyodu şurubu hiç almıyo
Ne komik asil emzirmiyomusun diye laf ederler genelde bu tam tersi kes diyo millet zaten herkes uzman secilmis bu yuzden degil ama ek gida konusunda cok kisiyi tersledim bir anneden daha iyi kimse yetistiremez evladini karisiyorlarya cok sinirleniyorum ya sizene sanane diyesim gelirKizlar sizin de etrafinizda 'ay hala emziriyor musun, ne zaman keseceksin, disleri icin cok zararli, 1 yasindan sonra zaten hic faydasi yok vb.' sozlerle caninizi sıkanlar var mi?
Bugun hic samimi olmadigim biri pespese bunlari siraladi ve ben acayip sinir oldum. Bir kez daha boyle bir konusma olursa tepkimi ortaya koyucam, tersim de pistir ama haketmiyor mu sizce de?