- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 34
Ben 3)4 aydir normal deterjanla yikiyorum.Kızlar günaydın.bebişlerinizin çamaşırlarını Nasıl yıkıyorsunuz.ben sabun tozu ya da sıvı Bebek deterjanı kullanıyorum.ama lekeler çıkmıyo maalesef.özellikle meyve lekeleri.sizde durumlar nasıl
Bende dalin granullu kullaniyorum bide be&me nin leke cikarici ama hicbir turlu cikmiyor lekeler ozellikle beyazlarin onu meyva yemek lekesi artik doncem bende buyuzden normal detarcanaKızlar günaydın.bebişlerinizin çamaşırlarını Nasıl yıkıyorsunuz.ben sabun tozu ya da sıvı Bebek deterjanı kullanıyorum.ama lekeler çıkmıyo maalesef.özellikle meyve lekeleri.sizde durumlar nasıl
Canım ben beyazları önce çamaşır suyuyla yıkıyorum sonra da sabun tozu kulkanıyorum kokusu falan kalmıyo. Başka türlü meyve lekeleri çıkmazBende dalin granullu kullaniyorum bide be&me nin leke cikarici ama hicbir turlu cikmiyor lekeler ozellikle beyazlarin onu meyva yemek lekesi artik doncem bende buyuzden normal detarcana
Emzirerek malesef. Beni gördüğü zaman enne emme diye dikiliyo başımaKizlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz. Benim ki sadece emerek uyuyor. Yatir kaldir yontemini denedim bi ara ama mumkun degil. Somra omuzumda pispislayip uyutayim dedim basarili oldum ama bu seferde yatagina koyarken uyaniyo. 45 dk ugrastim uyutmak icin uyumadigi gibi uykusu acildi. Simdi eline uyku arkadasi olsun diye bi oyuncak verdim o debeleniyo bende hareketsiz izliyorum. Bakalim yorulup uyuyacak mi
suya karistir ver istersn cnm. Bizim12.8 cikti.Birisinin tadini sevmiyordu. Onu icirirken önce su iccen mi diye kabdirirdim bardagi götürürken onu koyardım hemen. Zor valllahiHanımlar kan sayımı yaptırdınızmı. Bizimki düşük çıktı 9 küsür doktor ilaç verdi ama oğlum imkanı yok almıyo zar zor verirsem ağzına hemen geri atıyo sonrada ağzını kitliyo meyve suyu falan denedim ama yok onla bile almıyo napcamı şaşırdım
emerek uyuyor. Inşallah ise yarar. bende artk farklı şekilde uyutmak istiyorum ama zamanımı bilmiyor. dis çıkartıyor. Kucakta pispislayayin dedim aranıyor. Gündüz Yatağında bazen pispisliyorum oyun sanıyor gülüyor izliyor falan uykusu açılıyor. Gece bazen pispislayinca ise yarıyor.Kizlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz. Benim ki sadece emerek uyuyor. Yatir kaldir yontemini denedim bi ara ama mumkun degil. Somra omuzumda pispislayip uyutayim dedim basarili oldum ama bu seferde yatagina koyarken uyaniyo. 45 dk ugrastim uyutmak icin uyumadigi gibi uykusu acildi. Simdi eline uyku arkadasi olsun diye bi oyuncak verdim o debeleniyo bende hareketsiz izliyorum. Bakalim yorulup uyuyacak mi
Ise yaramadi sonunda o emerken birlikte uyuya kaldik :) ya kv dem geliyor emmeden uyumaya alissa bari o yanimdayken uyutur bende acikogretime devam etmek istiyorum lisans tamamlama icin ders calisirimemerek uyuyor. Inşallah ise yarar. bende artk farklı şekilde uyutmak istiyorum ama zamanımı bilmiyor. dis çıkartıyor. Kucakta pispislayayin dedim aranıyor. Gündüz Yatağında bazen pispisliyorum oyun sanıyor gülüyor izliyor falan uykusu açılıyor. Gece bazen pispislayinca ise yarıyor.
Benimkide emerek uyuyo şimdilik işime geliyo öyle uyuması da ileride zor olacakKizlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz. Benim ki sadece emerek uyuyor. Yatir kaldir yontemini denedim bi ara ama mumkun degil. Somra omuzumda pispislayip uyutayim dedim basarili oldum ama bu seferde yatagina koyarken uyaniyo. 45 dk ugrastim uyutmak icin uyumadigi gibi uykusu acildi. Simdi eline uyku arkadasi olsun diye bi oyuncak verdim o debeleniyo bende hareketsiz izliyorum. Bakalim yorulup uyuyacak mi
Merhaba canim, ben kizim dogdugundan beri omonun bebek deterjanini kullaniyorum. Cok lekeler olursa sivi deterjani lekenin ustune biraz suruyorsun oyle yikiyorsun hemen cikiyor. Simdiye kadar bir tek elma lekesi hafif kaldi. Yani ben deterjanimdan cok memnunum herkese oneririm. Umarim sende istedigin gibi bir deterjan bulursun. :)Kızlar günaydın.bebişlerinizin çamaşırlarını Nasıl yıkıyorsunuz.ben sabun tozu ya da sıvı Bebek deterjanı kullanıyorum.ama lekeler çıkmıyo maalesef.özellikle meyve lekeleri.sizde durumlar nasıl
Kan sayımını nerde yaptınız,bide normal kan mı alıyolar bizim de yapmamız gerekiyor ama cesaret edemedim.Hanımlar kan sayımı yaptırdınızmı. Bizimki düşük çıktı 9 küsür doktor ilaç verdi ama oğlum imkanı yok almıyo zar zor verirsem ağzına hemen geri atıyo sonrada ağzını kitliyo meyve suyu falan denedim ama yok onla bile almıyo napcamı şaşırdım
Maşallah sana öykü , çok tatlısın çokSlm teyzeleri buda benim kizim öykü
Yatıyorsa ne mutlu sana canım bizimki yüzüstü uyuduğu için yastık kullanamıyoruz
bir sıkıntı olurmu diye sormuştum kızlar sagolun:) çok pinpirikli oldumben:)Besiginde yastikla uyuyor ama gunduz yatagimin uzerinde veya gece yanimda yatarken yastiksiz yatiyor
Canim ben Bingo nun bebek deterjanı ni kullanıyorum ama çıkarmıyor çok lekeli olanlara normal deterjan koyuyorumKızlar günaydın.bebişlerinizin çamaşırlarını Nasıl yıkıyorsunuz.ben sabun tozu ya da sıvı Bebek deterjanı kullanıyorum.ama lekeler çıkmıyo maalesef.özellikle meyve lekeleri.sizde durumlar nasıl
bir dene istersen canım en azından burnu tikanmiyor:)))Sehercim ne mutlu senin adına uykusunu olumlu etkilediyse incecrk yastiktan zarar gelmez herhalde. Ayrıca banada iyi fikir oldu. Uyku konusunda cok dertliyim. Belki bizede çare olur. Inşallah olursa duacin olurim
emerek uyuyor canımKizlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz. Benim ki sadece emerek uyuyor. Yatir kaldir yontemini denedim bi ara ama mumkun degil. Somra omuzumda pispislayip uyutayim dedim basarili oldum ama bu seferde yatagina koyarken uyaniyo. 45 dk ugrastim uyutmak icin uyumadigi gibi uykusu acildi. Simdi eline uyku arkadasi olsun diye bi oyuncak verdim o debeleniyo bende hareketsiz izliyorum. Bakalim yorulup uyuyacak mi
Evet damardan kan alıyolar. Normalde sağlık ocağında yapıyolarmış ama sağlık ocağındaki hemşire bulamadı damarı devlet hastanesinin polikliniğinde yaptırdık. Çoğu hastanede yapıyolarmış ama tıp merkezlerinde falanKan sayımını nerde yaptınız,bide normal kan mı alıyolar bizim de yapmamız gerekiyor ama cesaret edemedim.
Canim iyi aksamlar bence ilac yerine pekmez ver bizde yaptirdik normal cikti hic kan ilaci vermedim heo pekmez veriyorum.hergun bi tatli kasigi.Hanımlar kan sayımı yaptırdınızmı. Bizimki düşük çıktı 9 küsür doktor ilaç verdi ama oğlum imkanı yok almıyo zar zor verirsem ağzına hemen geri atıyo sonrada ağzını kitliyo meyve suyu falan denedim ama yok onla bile almıyo napcamı şaşırdım
Yerimmmmmm ben bunu yaaaa masalllllah binkere.Slm teyzeleri buda benim kizim öykü