2015 Nisan Anneleri

Eki Görüntüle 1754135 Eki Görüntüle 1754137

Kızlar fena olmamış degilmi :) ilk defa yaptım kızımda durmadı ondan acele yaptım biraz teşekkür ederim yardımlarınız için.

Canım kilo konusunda kk da diyet grubuna katıldım ben 4. takimda yim.gayet aç kalmadan sadece ekmek tatlı vb. şeylere dikkat ederek yaklaşık 3 ayda 8 kilo verdim.60 kiloyum şu an.2 kilom kaldı tavsiye ederim.
Canim cok guzel olmus, ellerine saglik, bence goruntusu de on numara, eminim tadi da oyledir :nazar:

Kızlar fena olmamış degilmi :) ilk defa yaptım kızımda durmadı ondan acele yaptım biraz teşekkür ederim yardımlarınız için.

Canım kilo konusunda kk da diyet grubuna katıldım ben 4. takimda yim.gayet aç kalmadan sadece ekmek tatlı vb. şeylere dikkat ederek yaklaşık 3 ayda 8 kilo verdim.60 kiloyum şu an.2 kilom kaldı tavsiye ederim.
Canim ya benimde 3 kilo fazlam var ama takili kaldim veremiyorum.2 ogun yiyorum 7 sonra yemek yemiyorum tatliyla zaten aram yok.cok az yiyorum hergun jimnastik yapiyorum ama hala su 3 kiloyu veremedim.neler yapiyorsun sen paylasirsan sevinirim.cunku baya vermissin sende.

Canim ya benimde 3 kilo fazlam var ama takili kaldim veremiyorum.2 ogun yiyorum 7 sonra yemek yemiyorum tatliyla zaten aram yok.cok az yiyorum hergun jimnastik yapiyorum ama hala su 3 kiloyu veremedim.neler yapiyorsun sen paylasirsan sevinirim.cunku baya vermissin sende.
Aslında önceleri günde yarım saat yürüyüş yapıyordum ama bu 1 aydır yapamıyorum.
canım ben ekmek hamur isi tatlı tüketimini kestim daha protein ağırlıklı et süt yumurta yiyorum bol bol her hafta 300 500 gr gidiyor.ben daha önce 58 in üstüne hıc çıkmamistim belki ondan hizlicaverdim.
senin vücut kitlik psikolojisi ne girmis olabilir canim.2 öğün çok az.
Bütün öğünlerde pilav ekmek vb. şeyler hariç d oyuncuya kadar ye.aralarda acikinca süt iç yoğurt ye. emziriyormusun bilmiyorum

Kızlar bende nisan annesiyim. Sizi takip ediyordum ama üye olmak şimdiye kismetmis. 28 nisan doğumlu kizim kg evdeline göre 10 kg civarı. Boyunu bilemiyorm 1 şubatta kontrol var. Iki disimizvar yeni yeni uzuyor. Sorum olacaktı.
gün icinde kaç defa emziriyorsunuz.

Tereyağ ve pekmez iyi geliyor diyorlar bir dene istersen CNm . Ihlamurda iyi olur . Çok geçmiş olsun inş ilerlemeden atlatırsınız .
saol tatlım aynen burda arkadaşın biri yazmış tereyağ ve pekmezi hafif kaynattıp sulandırdım içirdim öksürüğü yok şükür ama hafif burnunda galiba hırıltı var

çok güzel olmuşş nasıl yaptın malzemeleri nerden aldın bende çok istiyorum yapmayı ama bizim hala dişimizyokk :KK43:

Kızlar bende nisan annesiyim. Sizi takip ediyordum ama üye olmak şimdiye kismetmis. 28 nisan doğumlu kizim kg evdeline göre 10 kg civarı. Boyunu bilemiyorm 1 şubatta kontrol var. Iki disimizvar yeni yeni uzuyor. Sorum olacaktı.
gün icinde kaç defa emziriyorsunuz.
Canim sabah kalkar kalkmaz emziriyorum sonra kahvaltı yapıyor. öğlene doğru emip uyuyor kalkınca meyve ceviz yoğurt o tarz bişey veriyorum.akşam yemeğine kadar 1 yada 2 kere daha emiyor sonra aksam yemegi.akşam yemeğinden sonra meyve falan yiyor daha sonrada ya 1 kere geç yatarsa 2 kere emiyor (muhallebi mama vermiyorum yatarken) gecede kalktikca emiyor:)

çok güzel olmuşş nasıl yaptın malzemeleri nerden aldın bende çok istiyorum yapmayı ama bizim hala dişimizyokk :KK43:
canım malzemeleri hammadde.com dan aldım 2.gün geldi piyasadan bir tık daha ucuz.tarifini sağolsun mryevr mryevr arkadasimdan aldım tadı gayet güzel. burdaki arkadaslara sordum bir iki video izledim çok zevkli tavsiye ederim:)

Kızlar biz yine diş çıkarıyoz dün gece hiç yatmadık agzımız şiş öksürüyoruz hatta uykudan kalkıyor öksürünce bidaha dalamıyor üst dişler çok zor diyolar.dr götürmicem basıyolar antibiyotiği öksürüğün nedenine bile bakmadan.ikinci diştede hırıltılı öksürüyodu galiba çok temiziz salyamızı hiç akıtmadık şimdiye kadar yiyoruz onu da ki en fenası yuttukça öksürüyor ,boğazda tahriş oluyo kusmuyoda,simdilik ateş yok okullar açılmadan düzelseydik iyi olurdu.çok üzülüyom kuzuma hemencecik çıkar incileri inş.

Aslında önceleri günde yarım saat yürüyüş yapıyordum ama bu 1 aydır yapamıyorum.
canım ben ekmek hamur isi tatlı tüketimini kestim daha protein ağırlıklı et süt yumurta yiyorum bol bol her hafta 300 500 gr gidiyor.ben daha önce 58 in üstüne hıc çıkmamistim belki ondan hizlicaverdim.
Bütün öğünlerde pilav ekmek vb. şeyler hariç d oyuncuya kadar ye.aralarda acikinca süt iç yoğurt ye. emziriyormusun bilmiyorum
Canim emziriyorum.bende evlendigimde ve evlenmeden once hep 54 kiloydum.tatliyla aram yok zaten cok yemek yiyen biri degilim.benim yurume sansim yok canim.disari cikamiyorum bulundugum yerdr kopek dolu ciktigim an saldiriyorlar korkuyorum evde jimnastik filan yapiyorum.dedigin gibi benim vucudum kitlik piskolojisine girdi heralde.offff ya nisana kadar vermeliyim bu 3 kiloyu.

Bide canim senin kan gurubun ne axaba benim kan gurubum brht cok zor kilo veriyormus.

Jkuzlar psikolojim bozulck artk. Kızım iki gündüz uykusu yapiyo. 15-20 dk ya kalkiyo. EmziriyRm. Daldı diye koyuyorum kalkkiyo moralim bozuluyor.

Kızlar tam dokuz ay oldu sezaryan sonrası hala adet görmedim dr gitmeli miyim sezaryan olan varsa sizler ne alemdesiniz

Muhtemelen benim oğlan gibi o da diş çıkarıyodur
Ay cok sormuş.bir iş yapamiyorum. Allah yardn etsn. Çıktı ama uzamafi daha onun açısı midir yeniler mi geliyordur
Kızlar tam dokuz ay oldu sezaryan sonrası hala adet görmedim dr gitmeli miyim sezaryan olan varsa sizler ne alemdesiniz[/QUOTE
Ben normal doğum yaptım. Ama bende hala olmadım.Merak içindeyim. Kilo verememe sebebimi adet olmamaya görüyorum. Normalde kolay verirdim

Kızlar tam dokuz ay oldu sezaryan sonrası hala adet görmedim dr gitmeli miyim sezaryan olan varsa sizler ne alemdesiniz
Mrb canım bende doğumdan sonra iki kez oldum Dr a gittim emzirdiğim için normal dedi bana adet söktürücü verdi duohaston ve tarlusal. Ama tarlusalu emziren kadınların kullanması sakıncalı olduğu için kullanmadım bende akışına bıraktım çünkü wmziriyorum ilaç kullanmayayım dedim

X