2015 Nisan Anneleri

Canim cok gecmis olsun.uzulme duse kalka buyuyecekler.biz cicuklugumuzd duvarlardan dustuk taklalar attik.bak sapa saglamiz o kadar sakinma kendinide bunaltma.gozlem altinda tutarak en dogrusunu yapiyorsun yaramaz bunlar simdi basliyor anneligimiz
Ben zaten biraz pipirikliyimdir canim, ozellikle bu dusme konusunda cok hassasimdir. İste sakinan goze cop batti. Gercekten de asil simdi basliyor annelik maratonu. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Cok gecmis olsun bende 2 kez kanepeden dusurdum.çok hareketliler.Allah korusun hepsini

Ben zaten biraz pipirikliyimdir canim, ozellikle bu dusme konusunda com hassasimdir. İste sakinan goze cop batti. Gercekten de asil simdi basliyor annelik maratonu. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Tatlim bende başta aynı senin gibiydim , oğlum ilk 7 aylık iken düştü . İnan aklım çıkmıştı . Rabbime emanetler . Sonra mama sandelyesinden kafa üstü düştü bir yaşını geçmişti . Yataktan düşüşlerin sayısını hatırlamıyorum bile ama ilk olduğunda yaşadığın korku gibi olmuyor . Tabii bu demek değil ki habire düşsünler . Fakat biz ne yaparsak yapalım oluyor . Hatta 1.5 metre kadar yerden bile düştü . Oğlum çok afacandı ve aşırı cesur çoçuk , Halan da düştüğü oluyor . Demem o ki ne olur kendini suçlama . Hiçbir anne istemez böyle olsun . Bol bol dua edip rabbime sığınmak tek çare .

mrb canim gecmis olsun bizde bi ara kullandik 3 gun kullan birak dedi.sanirim 5 yas altinda kalp ritim bozukluguna sebap oluyormus uzun sure kullanimi.

Valla icimi rahatlattin canim, cok tsk ederim.
Ne de olsa bizden tecrubelisin de, insan boyle teselli duyunca ister istemez rahatliyor.
Hepsi Allaha emanetler minik kuzularin.
Anladim ki bu hayatta evladin iyiyse sen de iyisin, annelik herseyden baskaymis megerse.

M mry87 canım çok geçmiş olsun, aman olmasın olmasın deyip bişeyin üstüne çok düşünce, Allah bizi sınıyor sanırım hele ki evlat konusunda... İnşallah biseyi yoktur annesi

Aslında kendi yatagında yatsa en iyisi ama üstlerini devamlı açıyorlar biz uyur kalırız üstü açık yatar ama benim yanındayken üstümü açtığında kapatıyorum. Birde gerçekten bebek alıştığı yatağı hatta odayı bile biliyor başka bir yeri yadırgıyor ben evimizin içinde salonda otururken koltuğa yatırıyorum ağlıyor uykuya dalmıyor bende alıp kendi odasına götürüp yer yatağına koyunca kafasını sürüyor gözünü kapatıyor hemen gerçektende alıştıkları yeri istiyorlar

Canım üstünü açma konusunda uyku tulumu giydirebilirsin. Zaten üstünü örtmene gerek kalmax

Kızlar bu gece biraz iyi geçti Oğlumu uyutunca 1 kere uyandı gece 1 flnda emzirio geri uyuttum yatagına koydım sabah 7 ye kadar uyudu odasında yatagjnda maşallah sonra yanımıza aldım sabah böyle olsa keşke hep uzun zamandan beri gece bizde rahat ettik

Canim surat şeklini ne ile veriyorsun nette onu bulamadım bir turlu bir adı varmi
Canım marzipan diye geçiyo set almıştım ben uçlarıyla şekil veriyosun

Canim nette var düşünürsen Hammaddeler. com
Ğ

Eklentiler

• image.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 275
Kızlar oğlusumun gribi şükür daha iyi ama bana geçti ben çok kötüyüm burnum tıkalı ve fena akıyo ilaçta kullanamıyorum çok fenayım

Kizlar slm.dogum.gunu hazirliklarina basladinizmi?ben simdiden plan yapmaya basladim dis bulguru yapmadim icimde kaldi.dogum gununu cok guzel yapmak istiyorum ama susler filan nasil olacak bilemedim.nerden bulucam bildiginiz bi site varsa yardim istiyorum sizden.menuyu ayarliyorum cagiracaklarim filan zaten burada kimsemiz yok komsularimizi cagiracagiz kimsemiz olmasada yapicam icimde kalsin istemiyorum.

Tatlım bende bir kaç sayfa öncesinde bununla ilgili yazmıştım . Önce tema belirmek lazım , bazı siteler var oradan tema ile figürler bulup düzenlemeler yapıp çıktı alıcaksın .

Slm kizlar kizim 21inde 9. Ayini doldurcak ama saglik ocagindaki hemsire 18 ocakta cagirdi bizi asi icin yani yarin asimiz olcak asi yaptiranlar sadece kizamik asisi olcak dimi bide kan alcaklar ateslenme huzursuzluk falan oldumu bebislerinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…