2015 Nisan Anneleri

Kızlar benim oğlum yoğurt yemiyor ne yaptıysam yediremedim çok üzülüyorum pekmez koydum muz koydum yok biliyor tadını ağzından geri çıkartıyor ev yoğurdu yapıyorum Sütçü muz var 15 güne bir getiriyor diğer muhallebisi ni peynirini yiyor ama sulu süt isitiyorum içmiyor bide yoğurt siz nasıl yediriyorsunuz?

Kızlar oğlusumun gribi şükür daha iyi ama bana geçti ben çok kötüyüm burnum tıkalı ve fena akıyo ilaçta kullanamıyorum çok fenayım
Bende gribim ogluma gecicek diye coj korkuyorum maskryle geziyorum ama nekadar etkili olur bilmiyorum ben doktor daha once vermisti aferin kullaniyorum canim dr sor sana uygunnbir ilac verir

Canım ben içine bikaç tane cicibebe koyuyorum, bi dene istersen

Canim bizimde sutcumuz var 3 4 gunde bir sut alirim yogurt yaparim kizim yiyo sadede yiyo icine incir koyunca daha bi sevdi ben her gun genelde icine ceviz findik incir bide yulaf ezmesi katip yediriyorum bazen bazilari olmadanda veriyorum yiyo seninki tadini sevmedi demek ama bu hep bole gitcek anlamina gelmez bi sure ara ver istersen bi daha ver yada icine incir katip dene bakalim

Kizlar aklinizda bulunsun ben cicibebe almadim hic almicamda cunku bana doktorda hemsirede cicibebe alma daha dogrusu bu tarz hazir seyler verme bebegine demisti yani yapabilirsek biz yapalim yada organik bulursak yiyeceklerini ole verelim bebislerimize

Kizlar malum emziriyoruz baligi emzirmeden nekadar sonra veriyorsunuz sut sonucta nasil ayarliyorsunuz

Benim kizim da yogurt yemiyor.
Ne zaman yogurt versem oluk oluk kustu.
O yuzden ben de artik denemiyorum.
1 yasindan sonraya biraktim.
Beyaz peynir ve kasar peynire bayiliyor bu arada.
Bir de bir yazi okudum dun; 'cocuk bir seyi inatla yemek istemiyorsa misal cilek, misal ceviz cocugun kararina saygi gosterin cunku buyuk ihtimal vucudunun alerji oldugu icin yemek istemiyordur' diyordu.

iyi akşamlar 2015 nisan anneleri, hepinize bebeklerinizle uzun bir ömür dilerim :) inşallah ben de 2016 nisan annesi olucam. yaşadığım bir problem nedeniyle hastanemi ve doktorumu değiştirmek zorundayım acaba Ankarada doğum yapan, hastanesi ve doktorundan memnun kalan var mı, bana da yardım edebilir misiniz??

Sağol canım bakayım ben buna
Kızlar oğlusumun gribi şükür daha iyi ama bana geçti ben çok kötüyüm burnum tıkalı ve fena akıyo ilaçta kullanamıyorum çok fenayım
geçmiş olsun canim

Slm kizlar kizim 21inde 9. Ayini doldurcak ama saglik ocagindaki hemsire 18 ocakta cagirdi bizi asi icin yani yarin asimiz olcak asi yaptiranlar sadece kizamik asisi olcak dimi bide kan alcaklar ateslenme huzursuzluk falan oldumu bebislerinizde
Bizde ateş huzursuzluk vb olmadi

Bende gribim ogluma gecicek diye coj korkuyorum maskryle geziyorum ama nekadar etkili olur bilmiyorum ben doktor daha once vermisti aferin kullaniyorum canim dr sor sana uygunnbir ilac verir
Canim korkma hiç emzirdigim iz için onlara bizden grip bulasmiyor:) ben 2 kere oldum bulasmadi ama ondan bana bulasti:)

Tatlım bende bir kaç sayfa öncesinde bununla ilgili yazmıştım . Önce tema belirmek lazım , bazı siteler var oradan tema ile figürler bulup düzenlemeler yapıp çıktı alıcaksın .
Canim ben kacirmisim k.bakma iste sen planlayip temani sectiginde paylasabilirsen sevinirim bi fikir Olur banada cunku kafam cok karisik bulundugumuz yerde hic birsey yok herseyi internetten sparis vermeliyim.buraya gelmeside 1/haftayi buluyor bide benim oglum 17 nisan dogumlu 1 nisanda yapicam dogum gununu oglumun dogum tarihinde amcasi evlenecek okadeada dedim o tarihte yapmayin diye dengesiz insanlar dinleyenmi var sanki butun planlarim degisti.

Ben kizim kucukken herkes veriyor diye almistim cici bebe.o kadar cok kustuki ,bikac ay sonra yine verdim yine ayni kusunca dahada vermedim. Bir yazida okudum sonra bagirsaklara yapisip cocugin sagligini olumsuz etkiliyormus.ama cicibebe kullanan cok arkadasimda var ama kafam karisti oglumdada vermiyorum

Arkdaslar biraz sulandirip inek sutu veren var mi .1 yasindan once baslamanin zarari olur muki.beni annem emzirememis dogdugumdan beri inek sutuyle beslenmisim taş gibiyimde cok sukur hic sorun olmamis.bende baslasam miki diyorum

Arkdaslar biraz sulandirip inek sutu veren var mi .1 yasindan once baslamanin zarari olur muki.beni annem emzirememis dogdugumdan beri inek sutuyle beslenmisim taş gibiyimde cok sukur hic sorun olmamis.bende baslasam miki diyorum
zahide yetişe cıkan dr gokhan mamur var. o 6. aydan itibaren anne sütü yada devam sütü yerine verilmemek kosuluyla denenebılır demıstı. emziriyorsan hiç verme bence

http://keyfekedersaatlerim.blogspot...0+03:00&max-results=20&start=32&by-date=false bu site bi nimet kızlar ve erkekler için bi sürü konsept süsler var konseptini seç bastır kes hazır. ben diş buğdayını burdan yapmıştım. dogum gününüde burdan yapıucam dogumgunumuz 24 mart. allahım hayırlısıyla o gunu gosterırse kırmızı baslıklı kız konseptı dusunuyorum. kıyafet ıcınde yengemle beraber dıkmeyı dusunuyoruz bakalım. bakalım yıne yorucu bır maraton bızı beklıyor

Mrb kizlar bebiserle nasil gidiyo. Yemek konusunda zorlaniyor musunuz? Benim kizim simdiden yemek ayirtediyo.Napacam bilmiyom.Sizler nasil kandirip yediriyosunuz. Offf cok zot yaaa.

bende dis bugdayi seslerini buradan ayarlıyor canım sen önermistin teşekkür ederim:)yalnız annanemiz grip olmuş onun için haftaya kaldı dis bugdayimiz
kızlar karışık birkaç sorum olacak:)
avakado aldım ama çok sert ne şekilde verebilirim kizima
şeker ham. kurabiyeleri ni kaç gün önceden yapsam bir sorun olmaz ne kadar bekleyebilir, nerede bekler buzdolabında vb.
aynı şekilde pasta 2 gün önceden yapıp buzdolabında beklese olurmu?

avokadoyu mutfakta bi kapta beklet 1-2 güne yumuşar. yoğurda katabılırsın muzla karıstırabılırsın. şeker hamuru kurabiyeleri baya dayanıklı en az 1 hafta hiçbişey olmaz. dolapta değilde serin bi yerde muhafaza edebilirsin. pasta riskli işte kremada süt vb olacagı ıcın pastayı 1 gun onceden yapabılırsen süper olur.

Canım avakadoyu birkaç gün oda sıcaklığnda beklet yumuşar o zaman verirsin şeker hamurlu kurabiyeleri 1 hafta önce bile yapabilirsin ben diş buğdayında 3 gün önce fln yapmıştım buzdolabına koymaman lazım o zaman şeker hamuru kötü oluyo ben büyük kapaklı bir kapta dışarda bekletmiştim pasta yapmadım bilmiyorum ama 1 gün öncesi daha ii olur gibi sanki pasta daha taze ii olur gibi geldi bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…