2015 Nisan Anneleri

DÜŞEN MİNİKLERE GEÇMİŞ OLSUNNN :) BENDE SABAHLARI ARAMIZA ALIYORUM KIZIMI BABASI KIZIYO ÇOCUĞUN ÜSTÜNE YATARIM DİYE :)

Mrb arkadaslar;

Kizimin oglen de gece de illa ki bizim yatagimizda yatmak istedigini, yoksa uyandigini soylemistim daha once sizlere.

Simdiye kadar yastikla, yorganla destek yaparak filan bir sekilde idare etmistik ama bu sabah kizim yataktan dustu!

Sabaha karsi 5 gibi esim kizimin tekmelerine dayanamayip iceriye gecti uyumak icin, biz de kizimla tekrar uykuya daldik. Sabah 9 da kizim uyandi, ben de emzirdim ve tekrar yanima yatirdim. 5-10 dk daha durup kalkariz diye dusunmustum ama tekrar uyumusum malesef! Aslinda uykum cok hafiftir ve cocuk varken ekstra dikkat ederim ama kendimi tutamadim demek ki. Bir gumburtu koptu, meger yavrum yatakta oynarken ayak ucuna gitmis ve yere dusmus! O aglar, ben aglar.. O mu korktu, ben mi aklimi kaciriyordum bilmiyorum!

Basina biraz buz koyduk, malesef yan tarafinda biraz sislik var ama cok sukur hareketleri, nesesi gayet yerinde. Dr'a goturmek istedim ama burada saglik sistemi cok garip. Muhtemelen geri yollayacaklar bizi gitsek bile. O yuzden su an sadece gozlemliyorum ve bir yandan da icim icimi yiyor kendimi suclayarak! Nasil bu kadar dikkatsiz olabildim, nasil boyle rahat davrandim inanin aklim almiyor.

Lutfen sizler de ekstra ozen gosterin yavrulariniza, olmaz dedigimiz sey bir anlik dikkatsizlikle oluyor, en cok dikkat ettigim sey dusmeydi diyebilirim ama basima geldi, hem de esim filan degil, bizzat ben bakarken uyuyakaldim!

Allahim beterinden saklasin ve yavrularimizi gorunur gorunmez butun kazalardan ve butun kotuluklerden korusun.
Canim cok gecmis olsun. Benzer bir durumu 2 hafta kadar once biz de yasadik. Ustelik yuzustu dusmustu agzindaki meme dudagini kesti. Kani gorunce bayilacaktim. Cok sukur ki baska bisey olmadi. O gunden sonra hic yanima almiyorum, yer yatagi yaptim onun icin orda duruyor. Panigini, uzuntunu cok iyi anliyorum, Allah beterinden korusun..

Kızlar düşmüş bebişler çok geçmiş olsun inş önemli birşey olmaz son zamanlarda oğlumda sürekli gece uyanıp yanımızda yatıyo hele su 2 gündür hastada diye kıyamadık hep bizimle uyuyor sabahları zaten normalde de eşim gidince yanımda yatıyodu ama çok zor oluyo bende çık korkuyorum bide yine eskisi gibi yatagına alıştırmal istiyorum bakaljm nasıl olcaj

Canim cok gecmis olsun. Benzer bir durumu 2 hafta kadar once biz de yasadik. Ustelik yuzustu dusmustu agzindaki meme dudagini kesti. Kani gorunce bayilacaktim. Cok sukur ki baska bisey olmadi. O gunden sonra hic yanima almiyorum, yer yatagi yaptim onun icin orda duruyor. Panigini, uzuntunu cok iyi anliyorum, Allah beterinden korusun..
Saol canim, tsk ederim.
Gercekten yer yatagi yapicam artik ama orada da yatar mi bilmiyorum. İlla bizim yatak olacak. Yilbasinda sehir disina cikmistik, oteldeki yatakta bile yatmadi bizimle, butun gece agladi.

Kızlar düşmüş bebişler çok geçmiş olsun inş önemli birşey olmaz son zamanlarda oğlumda sürekli gece uyanıp yanımızda yatıyo hele su 2 gündür hastada diye kıyamadık hep bizimle uyuyor sabahları zaten normalde de eşim gidince yanımda yatıyodu ama çok zor oluyo bende çık korkuyorum bide yine eskisi gibi yatagına alıştırmal istiyorum bakaljm nasıl olcaj
Saol canim. Aman Allah bir daha kimseye yasatmasin.

Sen de cok dikkat et, insan valla bi anda uyuyakaliyor ve olan oluyor. Keske hic yatmasalar bizim yataklarda ah ahh.

Mrb arkadaslar;

Kizimin oglen de gece de illa ki bizim yatagimizda yatmak istedigini, yoksa uyandigini soylemistim daha once sizlere.

Simdiye kadar yastikla, yorganla destek yaparak filan bir sekilde idare etmistik ama bu sabah kizim yataktan dustu!

Sabaha karsi 5 gibi esim kizimin tekmelerine dayanamayip iceriye gecti uyumak icin, biz de kizimla tekrar uykuya daldik. Sabah 9 da kizim uyandi, ben de emzirdim ve tekrar yanima yatirdim. 5-10 dk daha durup kalkariz diye dusunmustum ama tekrar uyumusum malesef! Aslinda uykum cok hafiftir ve cocuk varken ekstra dikkat ederim ama kendimi tutamadim demek ki. Bir gumburtu koptu, meger yavrum yatakta oynarken ayak ucuna gitmis ve yere dusmus! O aglar, ben aglar.. O mu korktu, ben mi aklimi kaciriyordum bilmiyorum!

Basina biraz buz koyduk, malesef yan tarafinda biraz sislik var ama cok sukur hareketleri, nesesi gayet yerinde. Dr'a goturmek istedim ama burada saglik sistemi cok garip. Muhtemelen geri yollayacaklar bizi gitsek bile. O yuzden su an sadece gozlemliyorum ve bir yandan da icim icimi yiyor kendimi suclayarak! Nasil bu kadar dikkatsiz olabildim, nasil boyle rahat davrandim inanin aklim almiyor.

Lutfen sizler de ekstra ozen gosterin yavrulariniza, olmaz dedigimiz sey bir anlik dikkatsizlikle oluyor, en cok dikkat ettigim sey dusmeydi diyebilirim ama basima geldi, hem de esim filan degil, bizzat ben bakarken uyuyakaldim!

Allahim beterinden saklasin ve yavrularimizi gorunur gorunmez butun kazalardan ve butun kotuluklerden korusun.
Çok geçmiş olsun canım.bende kızımı düşürmekten çok korkuyorum ilk zamanlar bebeğinin odasındaki çekyatta birlikte yattık sonra büyüyünce çekyata sıpmaz olduk artık yatak odasındaki karyolaya geçtik eşim çekyatta yattı ayaklanmaya başlayınca bende düşer korkusuyla sindi bebeğinin odasına döşek serdik yerde yatıyoruz.bazı arkadaşlar bebeğini beşiğinde yatır diyebilir ama kızım sabaha kadar emiyor yalancı emzik almadı 2 saatte bir biraz emer tekrar uyur bide üstünü çok açtığı için her açtıgıbda kapatmak için birlikte yatıyorum.canım sana tavsiyem bebegin biraz daha büyüyüp beşiğine geçene kadar yer yatağında yatın.

Diş buğdayı için denenmiş lezzetli kurabiye tarifi bilen var mı kızlar , varsa lütfen yazın :KK66:

G
Mrb arkadaslar;

Gecmis olsun canim bende sabahlaru bazen yanima aliyorum korktum simdi almiycam artk cunku bende hep dusururum korkusuyla yatiyordum seni okuyunca artik almam bende

Slm bendr ankaradayim gatayi tavsiye etmissiniz de Dr Adi verebilir misiniz ve herke gidebiliyor degil mu.
Ayni doktorlar bakiyor 2 bayan doktor.kilo boy bas çevresine bakiyolar.sonra stajer diger muayenelerini yapiyor.arayip randevu alman gerek randevuyla gidiliyor.cok iyi davraniyolar bide kalabalik olmuyo hasta bekleyen olmuyor.evet sivillerde gidebiliyor.

Benim oğlum da özellikle üst dişleri çıkacakken yapıyodu.şimdide azı dişleri çıkacak yine sürtme benzeri hareketler yapıyo.normal yani Can'ım bu durum
Canim bizimki alt ve ust dislerini gicirtiyor yaptigi an kiziyorum ama fayda etmiyor parmagimla ooooo ooo yapiyorum unutuyor unutur insallah ya canjm cok sklyor sinirleniyorum ister istemez.cvp icinde tskr ederim

Mrb arkadaslar;

Canim cok gecmis olsun.uzulme duse kalka buyuyecekler.biz cicuklugumuzd duvarlardan dustuk taklalar attik.bak sapa saglamiz o kadar sakinma kendinide bunaltma.gozlem altinda tutarak en dogrusunu yapiyorsun yaramaz bunlar simdi basliyor anneligimiz

Bizde bugun gittik randevumuza 9 ay 21 gunluk domates verebilirsin dedi.gece cok uyanma yi sordum disten kaynaklandigini söylediler cok onceden huzursuzluk yapabilirmis.yemek verdikten sonra emzir bol bol dediler.ogunlerimiz sabah ogle aksam.sabah kahvalti oglen sebze yemegi yada corbasi bi kase yogurt
Aksam tahil corbasi kiymali yada kurubaklagilli ve meyve puresi
Gece ve sabaha dogru anne sutu.12.ayda yine gidicez kan alinacakmis

MUZ BENDE VERİYORUM ARADA AMA HEMEN KABIZ YAPIYO ZATEN POPODA ÇATLAK VAR O YÜZDEN VEREMİYORUM
Canim benim oglumda ilk muz verdigimde kabiz oluyordu ama simdi hergun veriyorum muzu ezip bir tatli kasigi hakiki zeytin yagi koyuyorum icine oyle veriyorum kabiz filan olmuyor dene istersen sende.

melegim34 melegim34 ben bu tariften yapmıştım içine tarçın ekledim şeker hamyruyla kapladım güzel olmuştu

Eklentiler

• image.png
    image.png
    126,2 KB · Görüntüleme: 119
  • image.png
    image.png
    169,5 KB · Görüntüleme: 112
  • image.jpeg
    image.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 127
  • image.jpeg
    image.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 103
Çok geçmiş olsun canım.bende kızımı düşürmekten çok korkuyorum ilk zamanlar bebeğinin odasındaki çekyatta birlikte yattık sonra büyüyünce çekyata sıpmaz olduk artık yatak odasındaki karyolaya geçtik eşim çekyatta yattı ayaklanmaya başlayınca bende düşer korkusuyla sindi bebeğinin odasına döşek serdik yerde yatıyoruz.bazı arkadaşlar bebeğini beşiğinde yatır diyebilir ama kızım sabaha kadar emiyor yalancı emzik almadı 2 saatte bir biraz emer tekrar uyur bide üstünü çok açtığı için her açtıgıbda kapatmak için birlikte yatıyorum.canım sana tavsiyem bebegin biraz daha büyüyüp beşiğine geçene kadar yer yatağında yatın.
Canim ben dogdugundan beri besiginde yatiriyordum ama son 1.5 aydir filan illa ki bizim yatakta yatmak istiyor. En derin uykudayken besigine koydugumda bile cigliklar atiyor.

Yer yatagini ben de dusunuyorum ama yilbasinda otelde benimle yatmasina ragmen yatagi yadirgadi, butun gece cok agladi. Beni mi istiyor bizim yatagi mi istiyor ben anlamadim valla. O yuzden yer yatagina nasil alistiririm bilmiyorum. Aslinda en iyisi yine besigi ama beceremiyorum onu orada yatirmayi.

G

Gecmis olsun canim bende sabahlaru bazen yanima aliyorum korktum simdi almiycam artk cunku bende hep dusururum korkusuyla yatiyordum seni okuyunca artik almam bende
Canim ben simdi odanin seklini degistirdim, yatagin bir tarafini duvara dayadim mecburen. Keske daha once yapsaydim! Eger seninki de illa seninle yatiyorsa onlem al mutlaka, Allahim korusun.

Canim bizimki alt ve ust dislerini gicirtiyor yaptigi an kiziyorum ama fayda etmiyor parmagimla ooooo ooo yapiyorum unutuyor unutur insallah ya canjm cok sklyor sinirleniyorum ister istemez.cvp icinde tskr ederim
Canım oğlumda ilk dişler çıktığında çok gıcırdatıyodu alt üst sürtüyodu bende çok sinir oluyodum sanırım ilk basta keşfediyo ama sonra bıraktı yapmıyo artık

X