2015 Nisan Anneleri

Ay canim bak gorursun bi anda hepsi cikiyor bizde ayniydik hepsi ayni anda cikti simdi 5 dis yeri sismis.kizdiriyor beni dislerini gicirtatip sonra bana bakip guluyor.maymunluk yapiyor

Geçmiş olsun canim

Canim haklısın ben varim:)
ama once disbugdayini yapmam lazim:)

CNm eminim çok güzel olmuştur minik melek , bizde görebilirmiyiz yani paylaşmak istersen tabii

Kızlar günaydın.bikaç gündür sıkıntılı günler geçiriyoruz.pazartesiden beri.pazartesi gece oğlum hiç uyumadı.ilk defa böyle oldu.tam uyuttuk yatağına yatırırken uyandı ya da uyursa yarım saat içinde ağlayarak geri uyandı.salı ateşi çıktı yine uyku problemi yaşadık.kucağımda memede uyuyordu kucağımdan yatağa bırakır bırakmaz uyanıyordu.doktora götürdüm bişeyi yok dişten olabilir dedi.zaten 8 dişi vardı oğlumun şimdi muhtemelen azı dişleri çıkacak.ateş geçti çok şükür uykusuzluk da bitti ama bu sefer iştahsızlık başladı.zaten pütürlü bişey yemiyordu şimdi püre bile yemiyo.sabah zar zor yedirdim onu da öğürerek kustu.artık emmiyo bile.2 gecedir hiç uyanmıyo emmeye.sabahları kalkar kalkmaz memeye sarılırdı şimdi onu da yapmıyor.çok iştahsız.benim de moralim bozuluyor bu konuya.o kadar uğraşıyorum bişeyler hazırlıyorum.ya hiç yemiyo ya da yediğini kusuyo.diş dönemi böyle mi oluyo diğer dişlerde hiç problem yaşamamıştık.bu durum beni de sinirli yaptı.oğluma sinirleniyorum sonra vicdan azabı yaşıyorum.
Diğer konuya atlayım.doğum günü için bende şimdiden düşünmeye başladım.birbirimizle fikir alışverişi yapalım şimdiden.değişik fikirler çıkar belki.
Bir de bende profesyonel fotoğraf Çek'imi istiyorum.doğumda yapılamamıştı çünkü içimde kaldı.nasıl çekiliyor stüdyoda mı yoksa belirli konseptlerde falan mı

Kizlar iyi aksamlar. Bi sorum olacak benim oglum dislerini bir birine surtuyor sizin miniklerdee yapiyormu yoksa tek benim oglanmi boyle canim skliyor.
Benim oğlum da özellikle üst dişleri çıkacakken yapıyodu.şimdide azı dişleri çıkacak yine sürtme benzeri hareketler yapıyo.normal yani Can'ım bu durum

mryevr canim kek tarifi icin tesekkurler..ne kadar buyuklukte bir kapta pisiriyorsun peki?
Cnm ben evdeki en küçük borcamda yaptım foto çekmiştim bende denedim beggendim şimdi bu boylarda silikon kek kalıbı alıcam tarifin sonu çıkmamış 180 derecede 25-30 dk fln pişio

Eklentiler

• image.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 100
Mrb arkadaslar;

Kizimin oglen de gece de illa ki bizim yatagimizda yatmak istedigini, yoksa uyandigini soylemistim daha once sizlere.

Simdiye kadar yastikla, yorganla destek yaparak filan bir sekilde idare etmistik ama bu sabah kizim yataktan dustu!

Sabaha karsi 5 gibi esim kizimin tekmelerine dayanamayip iceriye gecti uyumak icin, biz de kizimla tekrar uykuya daldik. Sabah 9 da kizim uyandi, ben de emzirdim ve tekrar yanima yatirdim. 5-10 dk daha durup kalkariz diye dusunmustum ama tekrar uyumusum malesef! Aslinda uykum cok hafiftir ve cocuk varken ekstra dikkat ederim ama kendimi tutamadim demek ki. Bir gumburtu koptu, meger yavrum yatakta oynarken ayak ucuna gitmis ve yere dusmus! O aglar, ben aglar.. O mu korktu, ben mi aklimi kaciriyordum bilmiyorum!

Basina biraz buz koyduk, malesef yan tarafinda biraz sislik var ama cok sukur hareketleri, nesesi gayet yerinde. Dr'a goturmek istedim ama burada saglik sistemi cok garip. Muhtemelen geri yollayacaklar bizi gitsek bile. O yuzden su an sadece gozlemliyorum ve bir yandan da icim icimi yiyor kendimi suclayarak! Nasil bu kadar dikkatsiz olabildim, nasil boyle rahat davrandim inanin aklim almiyor.

Lutfen sizler de ekstra ozen gosterin yavrulariniza, olmaz dedigimiz sey bir anlik dikkatsizlikle oluyor, en cok dikkat ettigim sey dusmeydi diyebilirim ama basima geldi, hem de esim filan degil, bizzat ben bakarken uyuyakaldim!

Allahim beterinden saklasin ve yavrularimizi gorunur gorunmez butun kazalardan ve butun kotuluklerden korusun.

Gecmiş olsun inşaAllah bişey olmamıştır üzme kendini adı üstünde cocuk düşe kalka büyüyecek ler annesi

bızımkıde bu gece dustu. bızımle yatıyor. gece mama yapmaya kalktım aglıyordu babası aglamasını duyar bakar dedım ama kızım yatagın kenarına gelmıs koştum ama yetısemedım düştü. hemde bu bizimkinin 6. vallahi bende dikkat ediyorum ama noluyor oluyor cocuk yine düşüyor. cok gecmıs olsun hepımıze. aklım gıdıyor düşünce. vicdan azabından olucektım gece elım ayagım boşaldı eşime kızdım aglıyo donup bakmıyosun dıye. allah yavrularımızı korusun

Evet diş buğdayı bende yapayım diyorum ama kimse yokki burda . Nasıl yapılıyor bir bana da anlatsan
canım nasıl yapılıyor derken tam olarak neyi sordugunu anlamadım:) es dost akrabayi çağırcam.ikramlar falan ilk defa şeker hamurundan pasta ve kurabiye yapmayı düşünüyorum. bu haftasonu bir yer var oraya bakicam susler icin.eski sayfalarda arkadaşlar foto paylasmisti.
Geçmiş olsun canım dis zor bizim 2 tane cıktı diğer ikisi yolda

Kızlar bugün sabah bende düşürdüm çocuğu. bizim yatagın ustundeydi makyaj yapiyordum ne ara yatagın ucuna geldi anlamadım bir patirdi çocuk yerde ağladı tabi haliyle görünürde birsey yok.
3 ay once falan kucagimdayken beraber düştük ayağım takilmusti kapaklandik yere uzerine dusuyordum çocuğun o daha kötüydü hastaneye götürmüştük doktor vucudunda bir sirun yok ama kafa icin tomografi çekilmesi lazım ama zararlı seçim sizin demişti 2 gün gozlemledik birsey olmadı çok sukur.

Reactions: nix
Canım çok geçmiş olsun ben de çok korkarım düşmesinden. Bence beraber yatacaksanız yer yatağı yap çünkü artık istedikleri her yere gidebiliyorlar ve biz de yorgunluktan ne kadar dikkat etsek de dalıyoruz maalesef.

Canım benim kızım ilk 8 dişte çok zorlanmamıştı ama sonraki bütün dişlerden önce bikaç gün kusardı, diş patlayınca kusma kesilirdi. Belki sizin de Öyledir.

Tsk ederim canim, yer yatagi benim de aklima geldi, simdi odanin seklini degistirdim, yatagi duvara dayadim. O sekilde gozlemlicem bir kac gun, olmadi artik yer yatagi mecburi.

S shrrr
Ay kizlar valla verilmis sadakamiz varmis, ne oldu boyle bizim yavrularimiza ayni anda. Sizlere de cok gecmis olsun.

Gecmiş olsun inşaAllah bişey olmamıştır üzme kendini adı üstünde cocuk düşe kalka büyüyecek ler annesi
Haklisin canim, tsk ederim. İleride yurumeye baslayinca da duse kalka ogrenecekler ama gel de bana anlat iste. Neyse ki bir sorunu yok su anda, keyfi yerinde. Allah korudu valla.

Bence bir sakımcası olmaz canım bir alerjisi yoksa bende muzla kivi karıstırıyorum genelde diğer meyveleri verirlen ya da muhallebisine fln pekmez ceviz hergün katıyodum
MUZ BENDE VERİYORUM ARADA AMA HEMEN KABIZ YAPIYO ZATEN POPODA ÇATLAK VAR O YÜZDEN VEREMİYORUM

BENDE TÜTÜ DÜŞÜNÜYORUM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…