BNM MİNİKTE 71 CM 23 MART DOĞUMLU :) MİNNAKLAR BİZİMKİLER ANNESİ :)Gunaydin annişler ve bebişler .benim ogluş 7 nisan dogumlu zaman cabuk geciuor.bisey sorucam bulgur pilavi vereniniz var mi agir gelirmiki midesine.yumurtanin beyazini vermeye basladiniz mi.birde benim oglum 70 cm boyu bayagi kisa sanirim sizinkilerin boylari nasil dr sorsam miki.
Ananas vermedim ama haftada 1 avakado veriyorum muzla karisyirip yoksa sevmiyor tavsiye ederim sinir sistemi beyin gelisimi icin cok iyiymisCanim bizim kizin boyunu yakın zamanda ölcmedim ama 70 yoktur diye düşünüyorum 1 ay önce 65 di.
ben bulgur pilavi ni veriyorum daha doğrusu akşam biz ne yiyorsak onu yiyor cok yemiyor belki ama yiyor pure ısınıde bitirdim uzun zamandır.
birde geçen bir arkadaş ananas veritim demişti bugün çocuk doktoru tv de söyledi asit oranı yüksekmiş agiz kanamalara neden olabilirmis tadını bilsin yeter dedi onuda paylaşmak istedim:)
Yok canım ananas i senin için demedim.Ananas vermedim ama haftada 1 avakado veriyorum muzla karisyirip yoksa sevmiyor tavsiye ederim sinir sistemi beyin gelisimi icin cok iyiymis
Normal bulgurdan yapiyorum yani pilavlik.Merhabalar benim kızım da 12 nisan doğumlu 74 cmdi en son yakınlarda ölçmedim. Kilosu da 8.900 dü. Ben bulgur pilavı vermedim hiç ince kısırlık bulgurdan mı normal bulgurdan mı yapıyosunuz? bi de domates, salça 1 yaşından önce vermeyin diyolar dokunur mu acaba versem
Bi de kahvaltı önerileriniz var mı? Yumurta sarısı, peynir sıkıldı yavrucak
Canim ben şeker vermiyorum kizima ama sen veriyorsan bigün elma ceviz yap ertesi gün kivi ceviz benim fikrimi sorarsan hepsini bulamaç yapıp karıştırma bilsin hepsinin tadiniKIZLAR BEN GÜNDE Bİ TANE KİVİ YEDİRİYORUM CEVİZ ELMA PEKMEZLE KARIŞTIRIP Bİ SAKINCASI OLMAZ DİMİ ?
Canim ben sebze yemeklerini Bakliyatlari biz ne yiyorsak veriyorum zeytinyağı ile tuzsuz yapiyorum evet salca var bir alerjik reaksiyon gostermedi maksat yeme alışkanlığı kazansın doktorlarda öyle diyor zatenMerhabalar benim kızım da 12 nisan doğumlu 74 cmdi en son yakınlarda ölçmedim. Kilosu da 8.900 dü. Ben bulgur pilavı vermedim hiç ince kısırlık bulgurdan mı normal bulgurdan mı yapıyosunuz? bi de domates, salça 1 yaşından önce vermeyin diyolar dokunur mu acaba versem
Ben kahvaltıda yulaf veriyorum creal şeklinde burda bebekler için satılıyor . Tr de bulunur mu bilmem. İçine fındık , ceviz , badem ve kuru incir çekip hazırladığından koyuyorum iki çay kaşığı . Belki alternatif olur diye yazdım CNm .Merhabalar benim kızım da 12 nisan doğumlu 74 cmdi en son yakınlarda ölçmedim. Kilosu da 8.900 dü. Ben bulgur pilavı vermedim hiç ince kısırlık bulgurdan mı normal bulgurdan mı yapıyosunuz? bi de domates, salça 1 yaşından önce vermeyin diyolar dokunur mu acaba versem
Bence bir sakımcası olmaz canım bir alerjisi yoksa bende muzla kivi karıstırıyorum genelde diğer meyveleri verirlen ya da muhallebisine fln pekmez ceviz hergün katıyodumKIZLAR BEN GÜNDE Bİ TANE KİVİ YEDİRİYORUM CEVİZ ELMA PEKMEZLE KARIŞTIRIP Bİ SAKINCASI OLMAZ DİMİ ?
Maşallah canım kızına.Merhabalar benim kızım da 12 nisan doğumlu 74 cmdi en son yakınlarda ölçmedim. Kilosu da 8.900 dü. Ben bulgur pilavı vermedim hiç ince kısırlık bulgurdan mı normal bulgurdan mı yapıyosunuz? bi de domates, salça 1 yaşından önce vermeyin diyolar dokunur mu acaba versem
Hadi ya, geçmiş olsun . Çok üzüldüm uraz a inş çabuk atlatır .Kızlar oğlusum kaptı şifayı burun akıntısı öksürük hapşırık dün gecede ateşi 38 oldu bırnu tıkalı çok rahatsız ediyo kuzumu gece hiç uyuyamıo doktorla konustum peditus şurup verdi aldım bugün inş biran önce toplar kuzum
Canim dogum gunu icin dusunmedim henuz ama gecen hafta profesyonel fotograf cekimi yaptirdim kizima, o zaman tutu giydirdim. Sadece tutu vardi; ayaklar ve ust ciplakti. Bir de tutunun takimi sac bandanasi vardi. Gercekten de kiz cocugunda tutuye bayiliorum:)Ben mesela kelebek düşünüyorum kızıma tema olarak , kıyafet olarak bulması kolay . Yani kostümü çok satılıyor . Birde kız anneleri sizler tütü düşünüyormuşsunuz . Benim içimde çok büyük ukte . Olsun istiyorum . Oğul varken çok heveslenmiştim . Kız anneleri yaparken