2015 Nisan Anneleri

BNM MİNİKTE 71 CM 23 MART DOĞUMLU :) MİNNAKLAR BİZİMKİLER ANNESİ :)

Ananas vermedim ama haftada 1 avakado veriyorum muzla karisyirip yoksa sevmiyor tavsiye ederim sinir sistemi beyin gelisimi icin cok iyiymis

KIZLAR BEN GÜNDE Bİ TANE KİVİ YEDİRİYORUM CEVİZ ELMA PEKMEZLE KARIŞTIRIP Bİ SAKINCASI OLMAZ DİMİ ?

Ananas vermedim ama haftada 1 avakado veriyorum muzla karisyirip yoksa sevmiyor tavsiye ederim sinir sistemi beyin gelisimi icin cok iyiymis
Yok canım ananas i senin için demedim.
avakadoyu duydum denicem ama bizimki ona özel hazırlanan şeyleri yemiyor nedense:) o sofraya bizimle oturcak biz ne yiyorsak oda onu yiyecek:)

Merhabalar benim kızım da 12 nisan doğumlu 74 cmdi en son yakınlarda ölçmedim. Kilosu da 8.900 dü. Ben bulgur pilavı vermedim hiç ince kısırlık bulgurdan mı normal bulgurdan mı yapıyosunuz? bi de domates, salça 1 yaşından önce vermeyin diyolar dokunur mu acaba versem

Bi de kahvaltı önerileriniz var mı? Yumurta sarısı, peynir sıkıldı yavrucak

Normal bulgurdan yapiyorum yani pilavlik.
İcine domates rendesi koyuyorum ve biraz da biber salcasi.
Domates alerjik bir besin oldugu icin dr'lar kontrollu verilmesini soyluyor. Once bir miktar deneyin, 3 gun icinde alerji yapmazsa verirsiniz.
Bizde bir sıkınti yaratmadi cok sukur.
Zaten bizim yedigimiz kadar yemiyorlar ki minicik porsiyon yiyorlar.

KIZLAR BEN GÜNDE Bİ TANE KİVİ YEDİRİYORUM CEVİZ ELMA PEKMEZLE KARIŞTIRIP Bİ SAKINCASI OLMAZ DİMİ ?
Canim ben şeker vermiyorum kizima ama sen veriyorsan bigün elma ceviz yap ertesi gün kivi ceviz benim fikrimi sorarsan hepsini bulamaç yapıp karıştırma bilsin hepsinin tadini

Canim ben sebze yemeklerini Bakliyatlari biz ne yiyorsak veriyorum zeytinyağı ile tuzsuz yapiyorum evet salca var bir alerjik reaksiyon gostermedi maksat yeme alışkanlığı kazansın doktorlarda öyle diyor zaten
kahvaltıda da aynen yumurta sarisi tuzsuz peynir mandalina suyu veriyorum yumurtayi omlet yaparsan besin değeri düşer ama çeşit olur.
gecen de markette gördüm cici bebe indi galiba bebek ekmeği kullanan varmi icerigine bakmadım ne var ne yok diye

Ben kahvaltıda yulaf veriyorum creal şeklinde burda bebekler için satılıyor . Tr de bulunur mu bilmem. İçine fındık , ceviz , badem ve kuru incir çekip hazırladığından koyuyorum iki çay kaşığı . Belki alternatif olur diye yazdım CNm .

Benim kızım kaç cm bilmiyorum , burda ölçmüyorlar . Öylece dangalak bir sistem var . Burda sağlık sistemi çok b.k tan . Hepimiz Allah'a emanetiz .

Bence bir sakımcası olmaz canım bir alerjisi yoksa bende muzla kivi karıstırıyorum genelde diğer meyveleri verirlen ya da muhallebisine fln pekmez ceviz hergün katıyodum

Maşallah canım kızına.
Bulguru normal bulgurdan yaptım canım domates yemeklerde 1 ufak çeri kullanıyodum şimdilrrde bir süredir ev yapımı salça kullanıyorum yemeklerine bir yakınımız kendisi yapıyor bahçeden topladıgı domates ve kırmızı biberle.bizim doktorumuz bu ayki kontrolünde az tuz ve salça artık verilebilr dedi 9. Ay itibariyle ama ben yine tuz ekmiyorum salçada dediğim gibi ev yapımı. Kahvaltıfa genelde hergün baska çeşit omlet pankek yada krep yapıyorum labne peynir salatalık zeytin ıhlamur genelde bu şekilde yapoyoruz

Kızlar oğlusum kaptı şifayı burun akıntısı öksürük hapşırık dün gecede ateşi 38 oldu bırnu tıkalı çok rahatsız ediyo kuzumu gece hiç uyuyamıo doktorla konustum peditus şurup verdi aldım bugün inş biran önce toplar kuzum

M mry87 cnm sen sormustun sanırım kek ya da bisküvi tarifi ben bu tarifi yaptım içinede biraz ceviz çok azda ruşeym koydum çok güzel oldu cnm ve diğer arkadaslar deneyebilirsiniz denendi :)

Eklentiler

• image.png
    122,8 KB · Görüntüleme: 247
Evet gelelim bizim bıdıkların bir yaş doğum günü kutlamasına . Kızlar çok ciddiyim oğlumdayken aylar öncesinden hazırlıklara başlamama rağmen zor bitmişti yapacaklar . Önce kafamızda tasarlıyoruz ki bu en zor olanı . TEMA belirlememiz lazım mesela , bu mecburiyet değil ama olunca çok cici oluyor . Oğlumun ilk yaş doğum günü için zürafa seçmiştim ve herşey zürafalı oldu . Pasta dahil . Peçetelik , tabak , bardak , Barner ve balonlar . Hatta masa örtüsü bile zürafalı olmuştu . Belki içinizden ne gerek bunlara diyen olucaktır . Fakat inananın insan yapınca çok büyük haz alıyor . İlerde resimlerine bakıp vay annem babam neler yapmış böyle benim için diyebilmeli . Neyse bu konuda tartışma taraftarı değilim . İsteyen yapar ve yapsın . Her türlü fikre açık ve hoşgörülü olmak lazım . Bu kadar uzattığım için sorry oğluma yaparken bazı tatsız tartışmalar olmuştu . Bu yüzden yine böyle poliniğe girilsin Arzu'm değil .
Düşünenler şimdi başlayalım diyorum . Hem birbirimize Nasıl yapacağım konusunda yardımımız olur .

Hadi ya, geçmiş olsun . Çok üzüldüm uraz a inş çabuk atlatır .

Ben mesela kelebek düşünüyorum kızıma tema olarak , kıyafet olarak bulması kolay . Yani kostümü çok satılıyor . Birde kız anneleri sizler tütü düşünüyormuşsunuz . Benim içimde çok büyük ukte . Olsun istiyorum . Oğul varken çok heveslenmiştim . Kız anneleri yaparken

Canim dogum gunu icin dusunmedim henuz ama gecen hafta profesyonel fotograf cekimi yaptirdim kizima, o zaman tutu giydirdim. Sadece tutu vardi; ayaklar ve ust ciplakti. Bir de tutunun takimi sac bandanasi vardi. Gercekten de kiz cocugunda tutuye bayiliorum:)

Kizlar iyi aksamlar. Bi sorum olacak benim oglum dislerini bir birine surtuyor sizin miniklerdee yapiyormu yoksa tek benim oglanmi boyle canim skliyor.

Tarifler yorumlar için çook teşekkür ederim hepsini deniycem yeni şeyler istiyo artık küçük hanım ama ben yeni bişiyler denerken tırsıyorum biraz 

Kucukkuzum Benim kızımın daha 1 tane dişi var o da yeni çıkıyo yanındaki de patlamak üzere o yüzden henüz gıcırdatamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…