2015 Nisan Anneleri

Merhaba kizlar. Herkeste ayni sorun oldugu icin tek tek degil de burdan yazmak istedim. Bir ay oncesine kadar bende yaziyordum belki hatirlarsinz asiri uyku problemi vardi. Gece surekli uuaniyordu sonra zor daliyorsu uykuua sakinlesmiyordu. Bu yaklasik 4 ay falan surdu. Yani 4 ay uykusuz kaldik. Ankrada birsuru hastaneye gotirdim bsyi yok olur oylr seyler dediler. Oyle sey mi olur arkadas .... En son goturdugum doktor tahlil ultrason vs hersey yapti . sadece edepsiz hic bi skntisi yok dedi.:) Her uyandirdignda emzordigin icin boyle oluyor. Simdi saat basi uyaniyorsa sen emzirmeye devam ettikce yarim saate 15 dk ya iner dedi. Disinizi sıkın biraz daha uykusuz kalin. Her uyandiginda emzirme dedi. Bi sekilde sakinlestirmeye calistik esimle dönusunlu baktik ara ara emziridm. Ve gercekten 3 gun sonra degismee basladi 3 hafta sonra alisti cok sukur. Simdi gayet iiyz. Ac olduguna emin olsgm zaman emziriyorm sadece. Umarim faydasi olur sizlerede. Biz Simdide ek gidalarla savasiyoruz. Hepinize Bol uykulu geceler diliyorim :)

herkese selam arkadaslar uzun suredir okuyamadim da yazamadimda. oglus cok vaktimi aliyor yeni uyudu.o zamanda ortaligi topla derken zaman geciyor.sizlere bisey sormak istiyorum.oglus kil rengi ,beyaz gibi kaka yapti 1 saat once ama keyfi iyi bisey olur muki.ilk defa yaptigi icin dr goturmedim.basina boyle bisey gelen var mi

Beyaz iyi değil diye biliyorum . Sen yinede doktora danış en azından telefondan arayıp sor .

Kızlar yumurta sarısı ile beyazı tavada pişirip vermeye başlayan var mı ? Bir anneye doktor 9. Aydan sonra pişirip verebilirsin demiş . Sizlerden doktora sorabilecek olan varsa sorabilir mi ?

Arkadaslar bebislere ciger veriyor musunuz? Eger veren varsa nasil pisiriyorsunuz?
Ben doğal tavuk buldum ve tavuk ciğeri vrtdşm bayıldı kuzu ciğeri şubatta vermeye başlıcam dokuz aylık olsun öyle tavuk ciğeri tavsiye ederim ama hakiki bulabilirsen daha iyi.diğerinde de zarınıbzarının alınması gerek ve porsiyon 150GRg150 GR geççmemeli.

Canım geçici bi durumdur inşallah, tutmasa da pes etme arkadaşlar yazmış bir hafta sonra tekrar emen bebekler varmış, sütünü sağarak yediklerine ekle inş, kızınla da emmesi icin inatlaşma, stres yapma çünkü herşeyi hissediyorlar iyice ters tepiyor, benimki emmediginde yatağa yatırıp onu rahatlatacak, güldürecek şeyler söyleyip göğsümü yanağına ağzına yavaş yavaş çaktırmadan degdiriyordum, emmek refleks olduğundan ağzını açıyordu oynayarak öyle biraz emiyordu, ara ara başka şeyler dene istersen Allah yardımcın olsun

slm kızlarrr bu ara çok yoğunum iş yerinde tekim takip edemiyorumm :) umarım minikler ve sizler iyisinizdir :) biz aynıyız hala dişimiz yok ama yaramazlık hat safhada hiç oturmak bilmiyor devamlı çığlık atıyoruz azcık bi tutunacak yer bulsak hemen tutup kalkıyoruz yürümeye çok hevesliyiz :):) zıplamayı öğrendi zıpla mina deyince hemen zırzır zıplıyo koltuğun bi başından bi başına gidip gidip geliyo :) sizlerde durumlar nasıl?

ddm_grhn maşallah canım bzizimki anca tutunup kalkıyor sonra hop popo ustu dusuyor. ılerleyemıyor henuz bacakları daha tam acılmadı. 2. alt dişimiz var. yaramazlık 1 numara tabiki. ananesi bir bir yapmayı öğretmiş bir bir yapıyor alkış yapıyor. oyuncak bebegını ayagına koyunca ee ee yapıyor.cok komıkler yaa daha dün gazları bitmiyordu. şimdi neler yapıyorlar. enerji ful hiç yorulmuyorlar valla . maşallah allah saglıklarını eksilk etmesin de tek boyle kudursunlar

Masallah Canim bebegine cok tatli

Bizimkide siraliyor kose koltugu bir uctan bir uca gidip geliyo. Yuruteclede ucuyo artik :)
Alt iki disimiz cikti iyiden iyiye gorunuyo ama arada agriyor galiba huzursuzlaniyo eline sert elme veriyorum minik minik yiyo. Bi ara anne diyordu simdi onu unuttu sevdigi biseyi yerken ikinci kasik gelmezse mamm mammm mam ma diyor. Gel gel yapmayi ve ver dedigimizde vermeyi ogrendi. Bide kusmesi var hayir oglum deyince hemen kafasini yere gomup bizim kaldirmamizi bekliyor. Bizde de durumlar boyle

Kizlar bebegime ilk kez avakado yedircem bana tarif yazin en cok nasil begenip yer bide avakadoda neye dikkat etmem gerek olgunmu olmasi lazim cok yumusak degillerdi markettekiler aldim bitane denemek icin ama nasil vericegimi bilmiyorum
avokadoyu kese kağıdına sarıp bi kaç gün bekletin. en güzeli yoğurduna karıştırmak.

Arkadaslar bebislere ciger veriyor musunuz? Eger veren varsa nasil pisiriyorsunuz?
Cnm ben tavuk ciğeri verdim çok çok iyi temizlemek lazım zarlarını soğanla yağda pişirdim verdim çok sewdi ilk basta 5-6 parça verdim yumuşak oldugu için genelde önce tavuk veriliyomuş

Canim dis cikma doneminde benimkide reddetti disten olabilir ben o cektikce kendini emzirmeye calistim devamli .emzirmeye calis bence ek gidayi azaltip.

Merhaba kızlar bende nezamandır yazamıyorum okudugum kadarıyda herkeste durumlar aynı bizde pazar gunu ilk disimizi cıkardık geceleri cok sık uyanıyo bende yanımızda yatırıyorum zarar veririz diye donmuyoruz bile sabahta heryerimiz agrır sekilde uyanıyoruz uykusuzluktan zombi gibi dolasıyorum. Sanırım dis cıkarırken emmeyi reddediyor kuzucuklar birkac gundur bizimkide zorla emiyo. Ayrıca oğlum oynaya başladı kapı gıcırtısına baslıyo oynamaya alkıs yapıyo birde oynarken hop hop hopluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…