2015 Nisan Anneleri

Slm kizlar bebegim 1 hafta sonra 8 aylik olcak emziriyorum sabah ogle aksam seklinde ek gida vermeye calisiyorum ama gun icinde toplasam bi cay bardagi bile degildir verdigim normalde istahli bebek ama emzirdigim icinde anca o kadar oluyo yemesi benim gibi olanlar varmi merak ettim

denedim ac bıraktım gecelerı cok sık acıkıyor bızımkı bugun 6 bucuga kadar mama vermedım her uyandıgında su verdım salladım . ama yınede emmedı bı ara alır gıbı oldu agzını degdırdı memeye gerı cektı. 6 bucukta dayanamadım elıme yuzumu yalıyordu mama verdım. sen evdeysen ıyıce ac bırak ben bıde calısıyorum gercı haftasonuda emzıremedım. of tam cadı ya bu benım kızım

Canim.benim oglumda ayni.ben disi yuzunden boyle oldugunu dusunuyorum.gece agliyarak uyaniyor bende emzirmeyecalisiyorum almiyinca ayagimda salliyip uyutuyorum su istiyor gece kalkip veriyorum gunduzleride ayni.

Reactions: nix
Bizimki de çok huzursuz gece çığlık çığlığa uyanıyor kaç kere,dun gündüz ise kucağımdan inmedi yemeği zor yaptım atak hiç aklıma gelmemişti alttan iki diş çıkardı ama hala eli ağzında üsttekiler de mi çıkacak diyordum, gündüz uykularımız da azaldı 10 gun sonra 8 aylık olacağız
Canım biz de öyle sayılarız günü gününü tutmuyor, önceden yoğurt vs bir çay kaşığı yiyordu şimdilerde artırdı ısrar edince yemiyor ben de ona bıraktım, zamanla iştahı artıyor, tepsiyi görünce heyecanlanmaya başladı çok şükür ,
Bir zamanlar düzenli uyusun diye çok uğraştım kendim harap oldum simdi yesin diye uğraşıyorum ama daha esnek ne yapsam iş olacağına varıyor zamanla oturuyor düzen diye düşünüyorum

Kızlar bir iki gün ek gida vermeseniz acikinca emer belki deneyin.Birde mama vermeyin bence Sütünüz yeterliyse mama niye ki.normal diğer gıdalardan verin.

Canim bende aynı zorlamiyorum çocuğu herseyden yiyor kimisini az kimisini çok yıyor. Gecen zahide ye çocuk doktoru çıktı 1 yaşına kadar çocuk anne sütünden alır tüm kaynakları ek gıdayla yeme alışkanlığıni öğretiyoruz dedi.bende zorlamiyorum ağzını kapatinca bırakıyorum.
Biraz minyon ama doğum kilosu zayıftı ondan gelişimi gayet iyi alması gereken kiloyu alıyor. Bence dert etme:)

Benimkinindw alttan iki dis cikti heralde uslerde cikacak salya artti huysuzluk ve gece ciglik atmalar aglamalar var bugun sabahta uyuttum 5 dk sonra gene aglamaya basladi almadim kucagima elini tuttum vucudunu sivazladim ve kendi kendine uyudu zannedersem dedikleri gibi anne bagimlililigi yanlizlik korkusu oldugunu dusunuyorum

Kizlar bebislere gece yatmadan once muhallebi veriyormusunuz yoksa normal yemekmi veriyorsunuz ben en sonn saat 9 da muhallebi verip yatiriyorum acaba yerine normal ev yemegine artik gecmelimiyim yoksa agirmi gelir

Kizlar bebislere gece yatmadan once muhallebi veriyormusunuz yoksa normal yemekmi veriyorsunuz ben en sonn saat 9 da muhallebi verip yatiriyorum acaba yerine normal ev yemegine artik gecmelimiyim yoksa agirmi gelir
Doktorumuz artik aksamlari da normal yemek vermelisin dedi. Ben de ya yogurt ya muhallebi veriyordum yatmadan once. Ama hala aksam yemegi duzenini oturtamadim canim. Bu arada oglum 16 nisan dogumlu.

Valla canim ben mama vermiyorum.gece uyumadan oncede 1 kase corba icirip uyutuyorum.bence ver derim

Ben mama vermiyorum canim,
İstesem de veremem zaten biberon almiyor benim kiz.

Hem is hem ev hem kizim derken pek firsatim olmadi buraya gelmeye. Kizim bugun 8 aylik oldu Rabbim hepsine uzun saglikli omur versin kimseyi evladiyla sinamasin insallah. 1 haftadir her gece en az 6 7 kez aglaya aglaya uyaniyordu cumartesi gunu gordum ki diger disimiz patlamis simdi daha rahat sukur. Emmek degil ama ek gidayi istemiyordu ben bunun disine kasik degmesine baglamistim. Gun icinde 3 ogun ek gida geri kalan ogunlerinde hep sut veriyorum. Gecen hafta benim kizimda emmek istemedi o donemlerde ayakta emzirmeyi denedim ise yaradi, emene kadar gezdirdim. Bu aydan sonra ek gida ve sutu ayni oranda vermek lazimmis. 9 ayda ogunlerin yarisi ek gida yarisi sut seklinde olmaliymis ama ek gidayi pek sevdigi soylenemez simdilik israr etmiyorum sut aldigi icin 1 yasina kadar bu sekilde idare edebilirim diyorum. Ayrica spora da basladim aksamlari is cikisi ve cuma gunleri sut iznim oldugunda gidiyorum hedefim fazladan olan 5 kiloyu vermek :) Ek olarak ben mama verme tarftari degilim eger sut yoksa devam sutu verilebilir ama mamalarin icinde ne oldugu belli degil en guzeli kendimiz hazirlayip pirinc unu ile yada irmik ile muhallebi vermek

emmeyince devam sütü vermek zorunda kalıyorum gece uyanınca mecburen. zaten gunduzlerıde öğlen emmeye geliyordu 1 kerede yıne devam sütü verıyorduk . bakalım tekrar emecekmi emmezsede napim artık üzülüyorum ama yapacak bişey yok

Emmeyen cocuk cok zor haklisin canm biraz daha anne sutu alsinlar diye ugrasiyoruz. Emmedigi donemlerde sen isyerinde sagsan aslinda sutun azalmaz sonra annen onu icirir biberonla

Canim uzme kendini benim kizim 3 haftadir birakti emmeyi sonrasinda sutumde bitti zaten. Ilk baslarda ben de uzuldum ama sonra kizim ilk 6 ay sut aldi zaten en onemli ihtiyaci ozaman karsilandi. Artik uzulmuyorum bence sende kendini uzme cunku emin ol bunu hissediyorlar bidiklar. Umarim bir an once bebeginin sevdigi seyleri bulup yemek saatlerini keyifli hale getirirsiniz canim.

Kizlar bebislerinize ayakkabi aldinizmi ilk adim ayakkabisi ben almadim hala alanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.

Kizlar bebislerinize ayakkabi aldinizmi ilk adim ayakkabisi ben almadim hala alanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.
Bende pazar gunu aldim pumadan canim bir modeli var ici lastikli rahat ve guzel duruyor adidasta falanda var ama ben guzel modellerde numara bulamadim kalmamis ayagina olanlarinda modeli guzel ve rahat degildi pumaninki guzel ve rahat yanliz daha henuz alisamadi ayagindan cikartip duruyor normalde 20 numara al dedi kiz ama ben suan giymiyecegini ve yurumedigini soyledim oyuzden 21 numara aldim sadece kucagimda ve bebek arabasinda disarda kullandigimiz icin zaten disardada bastirmiyorum yere oyuzden 3 ay sonrasi icin tam olur ayagina 21 evde zaten ayakkabi kullanmuyorum corapla duruyor yurutecegim zaman yada yurutece koyacagim zaman hm den carik corap aldim cok memnunum alti deri ve ayagindan cikmiyor

Canim kaca aldin ve kargo kac gunde geldi?cok tatli senin kuzucuk masallah ona.
Canım butikbebeden aldım 90 tlye aldım 20li paket primada 1tlye geldi yanımda 2 günde geldi benim krdikartımda da kampanyam vardı %20 ind düştü uyguna geldi .sewdi oğlum ama oyalanıyo oyalıcak şeyler arar oldum iyice sewindim sewmesine.saol canım hepsine maşallah bal bınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…