Bende almadım daha dışarda fln yürümeye bAslayınca alırım diye düşünüyodum ev içinde çarıklı çorap alim diyorum ama bilemedim ayakkabıda şimdi almak gerekirmikiKizlar bebislerinize ayakkabi aldinizmi ilk adim ayakkabisi ben almadim hala alanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.
cok sagol canim bude hastaliktan azaldi sanurim biraz daha iyiyim ama bebis iyi olmadi yarin yine doktora goturecegiz bakalim.Canim ne kadar kaliteli olursa olsun hic bir pompa bebek kadar iyi sagamaz.
O yuzden hic takilma cikan sutun miktarina.
Bol bol sivi gidalar ver, tavuk suyuna corba dogal antibiyotik, bir de ihlamur ver kasikla minik minik.
Cok gecmis olsun.
Benimkide cok agliyo gece 4 kez uyaniyo geneldeKizlar bebegim bir haftsdir gece gunduz aglayarak uyaniyor sizde boyle bir durum varmi ben kulagindaki enfeksiyondandir diye dusundum ama nette arastirinca bi aylarda buyume atagi olabildigi icin cogu bebekte oluyomus ama merak ettim sizinkilerde boyle bir durum varmi
9 da uyuyo sukur onceleri 12 - 1 gibi uyurdu.sabah gec kalkiyodur mutlaka bir hafta boyunca erken uyandir yarimsar saat erken uyandirdim mesela 10 da uyaniyosa 9.30 sonraki gun 9 da.bu şekilde erken uyandir.nbide gunduzki en son uykusu en gec 5 te olsun.5 ten sonra uyumaya çalışırsa uyutmadim.hem bu sekilde uykuya daha cabuk dalar zorlanmadan uyur.simdi kendi duzenini kendi kurdu.sende erken kaldir o duzenini ayarliyo canin ama bu bir iki hafta aksam gezmesiine gitmeyin.alissin erken uyumayaArkadaslar bebisleriniz gece kac gibi uyuyor? Bizimki bi haftadir 12 yi buluyor. O kadar direniyor ki uyumamak icin..bi de ayagimda salliyorum bacaklarim agridan kopuyor. Bu aksam 10 da uyuttum, 11 de uyandi uykusunu almis gibi bakiniyor. Nasil duzene sokabilirim uykusunu?
otomatık pompam yok el pompasıyla sagdım gelmıyo sut. elımle sıkıyorum gelıyo. bıraz hasta ıyılesınce emer ınsallahEmmeyen cocuk cok zor haklisin canm biraz daha anne sutu alsinlar diye ugrasiyoruz. Emmedigi donemlerde sen isyerinde sagsan aslinda sutun azalmaz sonra annen onu icirir biberonla
o kadar meme duskunuydukı cok sasırıyorum . cok zordu ama emzırmek cok guzel duyguydu. keske bıraz daha surebılseydı en azından 1 yasına kadar. oyle cok cok uzulup karalar baglamıyorum ama yınede uzuluyorum. hersey kısmet napalımCanim uzme kendini benim kizim 3 haftadir birakti emmeyi sonrasinda sutumde bitti zaten. Ilk baslarda ben de uzuldum ama sonra kizim ilk 6 ay sut aldi zaten en onemli ihtiyaci ozaman karsilandi. Artik uzulmuyorum bence sende kendini uzme cunku emin ol bunu hissediyorlar bidiklar. Umarim bir an once bebeginin sevdigi seyleri bulup yemek saatlerini keyifli hale getirirsiniz canim.
Tesekkur ederim canim bende 21 aliyim ozaman.Bende pazar gunu aldim pumadan canim bir modeli var ici lastikli rahat ve guzel duruyor adidasta falanda var ama ben guzel modellerde numara bulamadim kalmamis ayagina olanlarinda modeli guzel ve rahat degildi pumaninki guzel ve rahat yanliz daha henuz alisamadi ayagindan cikartip duruyor normalde 20 numara al dedi kiz ama ben suan giymiyecegini ve yurumedigini soyledim oyuzden 21 numara aldim sadece kucagimda ve bebek arabasinda disarda kullandigimiz icin zaten disardada bastirmiyorum yere oyuzden 3 ay sonrasi icin tam olur ayagina 21 evde zaten ayakkabi kullanmuyorum corapla duruyor yurutecegim zaman yada yurutece koyacagim zaman hm den carik corap aldim cok memnunum alti deri ve ayagindan cikmiyor
henuz sert tabanlı ayakkabı almadım. h&m de patık tarzı ayakkabıları var onlar gıydırıyorum bıyere gıderken evde corapla basıyor zaten corapla daha guzel yururlermıs ayagı yerı daha guzel kavrarmış dr soylemıstı. dısarıda yere basmaya baslayınca alırım .Kizlar bebislerinize ayakkabi aldinizmi ilk adim ayakkabisi ben almadim hala alanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.
Ya canim disari cikarirken lazim oluyor patik ayakkabilari kucuk geliyor bide duruyor kucagimda artik oyuzden alayim dedim bende.Bende almadım daha dışarda fln yürümeye bAslayınca alırım diye düşünüyodum ev içinde çarıklı çorap alim diyorum ama bilemedim ayakkabıda şimdi almak gerekirmiki
bende işyerinde öğleyin sağıyorum manuelle ve çok zorlanıyorum artık ama mecbur kuzum için katlanıyorum otomatik almadığıma çok pişman oldumotomatık pompam yok el pompasıyla sagdım gelmıyo sut. elımle sıkıyorum gelıyo. bıraz hasta ıyılesınce emer ınsallah
Canim sıcak duş al iyi geliyor .Kizlar bebim oglum geceleri emiyor gunduzleride cok az.dun sutum baya grldi emmedi kendiliginden akti.ama gece boyu gogsumun agrisindan duramadim.simdide cocugu kucagima alamiyorum cok agrim var.ne yapmaliyim bu arada gece boyu emzirdim oglumu.ama mahfoldum.benim durumumu geciren varmi aranizda?
bnm doğumdan hemen sonra olmuştu çok zorlanmıştım resmen süt düğümlenmişti sıcak su torbası sıcak havlu koya koya açtırmıştım dene istersen cnm geçmiş olsunKizlar bebim oglum geceleri emiyor gunduzleride cok az.dun sutum baya grldi emmedi kendiliginden akti.ama gece boyu gogsumun agrisindan duramadim.simdide cocugu kucagima alamiyorum cok agrim var.ne yapmaliyim bu arada gece boyu emzirdim oglumu.ama mahfoldum.benim durumumu geciren varmi aranizda?
tabi anne sütü kolay hazmedıldıgı ıcın cabuk acıkıyolar. bende verıyorum yatarken 100cc sımdı emmedıgı ıcın gecede 1 kere 80 cc verıyorumkızlarr normalde kızım gece en az 4/5 kere uyanıyodu ve hep huzursuz uyuyodu üç gündür akşam uyumadan önce emziriyorum gece ben kendim yatmadan öncede 100/150 ml arası devam sütü veriyorum sonrasında sadece 1 kere uyanıyo ve gayet rahat uyuyo demekki kuzum doymuyodu o yüzden huzursuzdu, denemenizi tavsiye ederim
Masallah kuzucuguma.bizimkide ayni durumda desteksiz oturuyor ayakta dikiliyor.besikten kalkiyor.valla bi yurumeye baslasaydi rahat nefes alirdik biraz.sagol canim cok kotu oldu gogsum baya sisti.Canim sıcak duş al iyi geliyor .
Bu arada bizimkide birkaç gündür tamamen desteksiz oturmaya basladi:) emekleme hala yok dönerek dolaşmaya tam gaz devam:)
Tesekkur ederim canim.deniycem berbat agrim var.bnm doğumdan hemen sonra olmuştu çok zorlanmıştım resmen süt düğümlenmişti sıcak su torbası sıcak havlu koya koya açtırmıştım dene istersen cnm geçmiş olsun
Sıcak dustan sonra emzir sen çok rahatlar sin canım yada pompayla sagabilirsinMasallah kuzucuguma.bizimkide ayni durumda desteksiz oturuyor ayakta dikiliyor.besikten kalkiyor.valla bi yurumeye baslasaydi rahat nefes alirdik biraz.sagol canim cok kotu oldu gogsum baya sisti.