2015 Nisan Anneleri

Kizlar bebislerinize ayakkabi aldinizmi ilk adim ayakkabisi ben almadim hala alanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.
Bende almadım daha dışarda fln yürümeye bAslayınca alırım diye düşünüyodum ev içinde çarıklı çorap alim diyorum ama bilemedim ayakkabıda şimdi almak gerekirmiki

Arkadaslar bebisleriniz gece kac gibi uyuyor? Bizimki bi haftadir 12 yi buluyor. O kadar direniyor ki uyumamak icin..bi de ayagimda salliyorum bacaklarim agridan kopuyor. Bu aksam 10 da uyuttum, 11 de uyandi uykusunu almis gibi bakiniyor. Nasil duzene sokabilirim uykusunu?

Canim ne kadar kaliteli olursa olsun hic bir pompa bebek kadar iyi sagamaz.
O yuzden hic takilma cikan sutun miktarina.
Bol bol sivi gidalar ver, tavuk suyuna corba dogal antibiyotik, bir de ihlamur ver kasikla minik minik.
Cok gecmis olsun.
cok sagol canim bude hastaliktan azaldi sanurim biraz daha iyiyim ama bebis iyi olmadi yarin yine doktora goturecegiz bakalim.

Benimkide cok agliyo gece 4 kez uyaniyo genelde

9 da uyuyo sukur onceleri 12 - 1 gibi uyurdu.sabah gec kalkiyodur mutlaka bir hafta boyunca erken uyandir yarimsar saat erken uyandirdim mesela 10 da uyaniyosa 9.30 sonraki gun 9 da.bu şekilde erken uyandir.nbide gunduzki en son uykusu en gec 5 te olsun.5 ten sonra uyumaya çalışırsa uyutmadim.hem bu sekilde uykuya daha cabuk dalar zorlanmadan uyur.simdi kendi duzenini kendi kurdu.sende erken kaldir o duzenini ayarliyo canin ama bu bir iki hafta aksam gezmesiine gitmeyin.alissin erken uyumaya

Emmeyen cocuk cok zor haklisin canm biraz daha anne sutu alsinlar diye ugrasiyoruz. Emmedigi donemlerde sen isyerinde sagsan aslinda sutun azalmaz sonra annen onu icirir biberonla
otomatık pompam yok el pompasıyla sagdım gelmıyo sut. elımle sıkıyorum gelıyo. bıraz hasta ıyılesınce emer ınsallah

o kadar meme duskunuydukı cok sasırıyorum . cok zordu ama emzırmek cok guzel duyguydu. keske bıraz daha surebılseydı en azından 1 yasına kadar. oyle cok cok uzulup karalar baglamıyorum ama yınede uzuluyorum. hersey kısmet napalım

Tesekkur ederim canim bende 21 aliyim ozaman.

Kizlar bebislerinize ayakkabi aldinizmi ilk adim ayakkabisi ben almadim hala alanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.
henuz sert tabanlı ayakkabı almadım. h&m de patık tarzı ayakkabıları var onlar gıydırıyorum bıyere gıderken evde corapla basıyor zaten corapla daha guzel yururlermıs ayagı yerı daha guzel kavrarmış dr soylemıstı. dısarıda yere basmaya baslayınca alırım .

Bende almadım daha dışarda fln yürümeye bAslayınca alırım diye düşünüyodum ev içinde çarıklı çorap alim diyorum ama bilemedim ayakkabıda şimdi almak gerekirmiki
Ya canim disari cikarirken lazim oluyor patik ayakkabilari kucuk geliyor bide duruyor kucagimda artik oyuzden alayim dedim bende.

Kizlar bebim oglum geceleri emiyor gunduzleride cok az.dun sutum baya grldi emmedi kendiliginden akti.ama gece boyu gogsumun agrisindan duramadim.simdide cocugu kucagima alamiyorum cok agrim var.ne yapmaliyim bu arada gece boyu emzirdim oglumu.ama mahfoldum.benim durumumu geciren varmi aranizda?

otomatık pompam yok el pompasıyla sagdım gelmıyo sut. elımle sıkıyorum gelıyo. bıraz hasta ıyılesınce emer ınsallah
bende işyerinde öğleyin sağıyorum manuelle ve çok zorlanıyorum artık ama mecbur kuzum için katlanıyorum otomatik almadığıma çok pişman oldum

Reactions: nix
Canim sıcak duş al iyi geliyor .
Bu arada bizimkide birkaç gündür tamamen desteksiz oturmaya basladi:) emekleme hala yok dönerek dolaşmaya tam gaz devam:)

bnm doğumdan hemen sonra olmuştu çok zorlanmıştım resmen süt düğümlenmişti sıcak su torbası sıcak havlu koya koya açtırmıştım dene istersen cnm geçmiş olsun

kızlarr normalde kızım gece en az 4/5 kere uyanıyodu ve hep huzursuz uyuyodu üç gündür akşam uyumadan önce emziriyorum gece ben kendim yatmadan öncede 100/150 ml arası devam sütü veriyorum sonrasında sadece 1 kere uyanıyo ve gayet rahat uyuyo demekki kuzum doymuyodu o yüzden huzursuzdu, denemenizi tavsiye ederim

tabi anne sütü kolay hazmedıldıgı ıcın cabuk acıkıyolar. bende verıyorum yatarken 100cc sımdı emmedıgı ıcın gecede 1 kere 80 cc verıyorum

Canim sıcak duş al iyi geliyor .
Bu arada bizimkide birkaç gündür tamamen desteksiz oturmaya basladi:) emekleme hala yok dönerek dolaşmaya tam gaz devam:)
Masallah kuzucuguma.bizimkide ayni durumda desteksiz oturuyor ayakta dikiliyor.besikten kalkiyor.valla bi yurumeye baslasaydi rahat nefes alirdik biraz.sagol canim cok kotu oldu gogsum baya sisti.

Masallah kuzucuguma.bizimkide ayni durumda desteksiz oturuyor ayakta dikiliyor.besikten kalkiyor.valla bi yurumeye baslasaydi rahat nefes alirdik biraz.sagol canim cok kotu oldu gogsum baya sisti.
Sıcak dustan sonra emzir sen çok rahatlar sin canım yada pompayla sagabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…