Bizde 7 nisan dogumluyuz :))Kızlar bu aşı hangi ayda yapılıyor kizim 7 nisan doğumlu.9.aydami
Öyle yaptığında sinirlenmeden eline oyuncak vererek yedirmeye çalış yemezse de o an Israr etme biraz geçtikten sonra tekrar dene. Ama sen davranışına hiç tepki verme kızsan bile bunu pekiştirmiş olursunCok tskr ederim cvp icin canim ya.oyle yaptiginda yemek vermedinmi?ben ne yapacagimi. Bilemedim de.zorla yedirmeye calisiyorum israr etmeyim ozaman bende.
Bizimkide bir ara oyleydi sonra unuttu canim unutur oda cok takma bekletsin yutacaktir ilgisini dagit yutar unutur zamanlada gerci bizimki arada gene yapiyor ama eskisi kadar degilKizlar gunaydin bisey sorucam.benim oglum yemek yerken agzinda bekletmeyi ogrenmis sonra midesini bulandiriyor agzindan atiyor.tabi oyle yapriginda benim sinirlerim bozuluyor ve kizmak zorunda kaliyorum.varmi bizim gibi olan yada sadece bizmiyiz boyle?Bu bi surecmi diye merak ettim.
:) biz saat 11.10 da dogdukBizde 7 nisan dogumluyuz :))
Bizimki puskurtuyor.midesini bulandirip kusuyor.umursamiycam artik bugun ac biraktim corba yaptim hepsini icti pirasa corbasi verdim bir kasenin hepsini bitirdi:)umursamiycam bakalim ise yariyacak heralde.bide canim sabah kahvaltida ne veriyorsun sen?Bizimkide bir ara oyleydi sonra unuttu canim unutur oda cok takma bekletsin yutacaktir ilgisini dagit yutar unutur zamanlada gerci bizimki arada gene yapiyor ama eskisi kadar degil
Bugun ac biraktim biraz yedi corba verdim hepsini bitirdi israr etmiycem artik.canim sen sabahlari ne veriyorsun?kahvalti olarak.Öyle yaptığında sinirlenmeden eline oyuncak vererek yedirmeye çalış yemezse de o an Israr etme biraz geçtikten sonra tekrar dene. Ama sen davranışına hiç tepki verme kızsan bile bunu pekiştirmiş olursun
Ben yumurta cici bebe tereyağı labne pekmez ve 8 tahıllı kahvaltılık mamayı karıştırıp veriyorum şimdilik seviyorBugun ac biraktim biraz yedi corba verdim hepsini bitirdi israr etmiycem artik.canim sen sabahlari ne veriyorsun?kahvalti olarak.
8 tahilli kahvaltilik mama hangi markanin canim?Ben yumurta cici bebe tereyağı labne pekmez ve 8 tahıllı kahvaltılık mamayı karıştırıp veriyorum şimdilik seviyor
aynı bızdede 6 gundur yarın bı hafta olacak . gunduzlerı zaten zorla emzırıyordum. gece emıyordu. geceleri emmeyıde reddeıyor memeye tuttukca kafasını cekıyor aglıyor kac gundur 1 kere bıle emzıremedım bıde hasta emse bıraz ıyı gelır. napıcamı sasırdım otomatik pompamda yok sagıp vereyım dıyorum ama. sutum kesılecek bu gıdısle dun elımle sıktım gelıyo sut ama manuel pompayla sagayım dedım hıc gelmedı. bıraz daha emmezse kesılır heralde. zaten 2 yasına kadar emsın ıstemıyordum ama bu kadar erken bırakmasınıda ıstemıyorum en azında yaza kadar 15 -16 aylık olana kadar emmesını ıstıyordum. hadı gunduz ek gıda yıyor emmıyor gece nıye emmıyor halbukı meme duskunuyduKizim 2 gundur emmeyi reddediyor arkadaslar.
Gunde 4 ogun ek gida veriyorum, acaba o yuzden mi istemiyor anne sutunu?
Sizde durumlar nasil?
aynı bızdede 6 gundur yarın bı hafta olacak . gunduzlerı zaten zorla emzırıyordum. gece emıyordu. geceleri emmeyıde reddeıyor memeye tuttukca kafasını cekıyor aglıyor kac gundur 1 kere bıle emzıremedım bıde hasta emse bıraz ıyı gelır. napıcamı sasırdım otomatik pompamda yok sagıp vereyım dıyorum ama. sutum kesılecek bu gıdısle dun elımle sıktım gelıyo sut ama manuel pompayla sagayım dedım hıc gelmedı. bıraz daha emmezse kesılır heralde. zaten 2 yasına kadar emsın ıstemıyordum ama bu kadar erken bırakmasınıda ıstemıyorum en azında yaza kadar 15 -16 aylık olana kadar emmesını ıstıyordum. hadı gunduz ek gıda yıyor emmıyor gece nıye emmıyor halbukı meme duskunuydu
Devam et cnm onune inu cok heyecanlandiracak bisey koyup zamanla yapacaktir bence.cunku benimki hic bi cabasi yoktu birden olduBenimkide emeklemiyor hicte niyeti yok sevdigi herseyi koydum gidip almak istiyor ama caba gostermiyor alamayincada agliyor insallah emekler benimkide ama pek sanmiyorum arkadasuminnkizi poposunun ustunde geziyordu evi cok guluyorduk basima geldi buda poposunu kaydirmaya basladi heralde buda boyle gezecek
Canim ne kadar kaliteli olursa olsun hic bir pompa bebek kadar iyi sagamaz.Sutumu sagdim 15ml anca cikti kizlar canim cok sıkkın.kendime bakamiyorumbu cocuk nasil doyacak.devam sutude icmiyo.napayim ben