- 29 Aralık 2014
- 294
- 331
- 40
A
8 tahilli kahvaltilik mama hangi markanin canim?[/QUOTE
Aptamil bazen de hero baby
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 tahilli kahvaltilik mama hangi markanin canim?[/QUOTE
Aptamil bazen de hero baby
denedim ac bıraktım gecelerı cok sık acıkıyor bızımkı bugun 6 bucuga kadar mama vermedım her uyandıgında su verdım salladım . ama yınede emmedı bı ara alır gıbı oldu agzını degdırdı memeye gerı cektı. 6 bucukta dayanamadım elıme yuzumu yalıyordu mama verdım. sen evdeysen ıyıce ac bırak ben bıde calısıyorum gercı haftasonuda emzıremedım. of tam cadı ya bu benım kızımBenimki de meme duskunuydu.
Ek gidaya gecince bile emme istegi gecmedi.
En azindan 1 yasina kadar emsin istiyordum.
Zaten biberon da almadigi icin devam sutu de veremem.
Napicam bilmiyorum, moralim cok bozuldu.
Ek gida ogununu 3 e dusurmeyi dusunuyorum.
Karni iyice acikirsa belki tekrar meme ister.
Seninki de hastaymis, emse keske, anne sutu sifa olurdu. Gecmis olsun.
Canim.benim oglumda ayni.ben disi yuzunden boyle oldugunu dusunuyorum.gece agliyarak uyaniyor bende emzirmeyecalisiyorum almiyinca ayagimda salliyip uyutuyorum su istiyor gece kalkip veriyorum gunduzleride ayni.Kizlar bebegim bir haftsdir gece gunduz aglayarak uyaniyor sizde boyle bir durum varmi ben kulagindaki enfeksiyondandir diye dusundum ama nette arastirinca bi aylarda buyume atagi olabildigi icin cogu bebekte oluyomus ama merak ettim sizinkilerde boyle bir durum varmi
Bizimki de çok huzursuz gece çığlık çığlığa uyanıyor kaç kere,dun gündüz ise kucağımdan inmedi yemeği zor yaptım atak hiç aklıma gelmemişti alttan iki diş çıkardı ama hala eli ağzında üsttekiler de mi çıkacak diyordum, gündüz uykularımız da azaldı 10 gun sonra 8 aylık olacağızKizlar bebegim bir haftsdir gece gunduz aglayarak uyaniyor sizde boyle bir durum varmi ben kulagindaki enfeksiyondandir diye dusundum ama nette arastirinca bi aylarda buyume atagi olabildigi icin cogu bebekte oluyomus ama merak ettim sizinkilerde boyle bir durum varmi
Canım biz de öyle sayılarız günü gününü tutmuyor, önceden yoğurt vs bir çay kaşığı yiyordu şimdilerde artırdı ısrar edince yemiyor ben de ona bıraktım, zamanla iştahı artıyor, tepsiyi görünce heyecanlanmaya başladı çok şükür ,Slm kizlar bebegim 1 hafta sonra 8 aylik olcak emziriyorum sabah ogle aksam seklinde ek gida vermeye calisiyorum ama gun icinde toplasam bi cay bardagi bile degildir verdigim normalde istahli bebek ama emzirdigim icinde anca o kadar oluyo yemesi benim gibi olanlar varmi merak ettim
aynı bızdede 6 gundur yarın bı hafta olacak . gunduzlerı zaten zorla emzırıyordum. gece emıyordu. geceleri emmeyıde reddeıyor memeye tuttukca kafasını cekıyor aglıyor kac gundur 1 kere bıle emzıremedım bıde hasta emse bıraz ıyı gelır. napıcamı sasırdım otomatik pompamda yok sagıp vereyım dıyorum ama. sutum kesılecek bu gıdısle dun elımle sıktım gelıyo sut ama manuel pompayla sagayım dedım hıc gelmedı. bıraz daha emmezse kesılır heralde. zaten 2 yasına kadar emsın ıstemıyordum ama bu kadar erken bırakmasınıda ıstemıyorum en azında yaza kadar 15 -16 aylık olana kadar emmesını ıstıyordum. hadı gunduz ek gıda yıyor emmıyor gece nıye emmıyor halbukı meme duskunuydu
Kızlar bir iki gün ek gida vermeseniz acikinca emer belki deneyin.Birde mama vermeyin bence Sütünüz yeterliyse mama niye ki.normal diğer gıdalardan verin.Benimki de meme duskunuydu.
Ek gidaya gecince bile emme istegi gecmedi.
En azindan 1 yasina kadar emsin istiyordum.
Zaten biberon da almadigi icin devam sutu de veremem.
Napicam bilmiyorum, moralim cok bozuldu.
Ek gida ogununu 3 e dusurmeyi dusunuyorum.
Karni iyice acikirsa belki tekrar meme ister.
Seninki de hastaymis, emse keske, anne sutu sifa olurdu. Gecmis olsun.
Canim bende aynı zorlamiyorum çocuğu herseyden yiyor kimisini az kimisini çok yıyor. Gecen zahide ye çocuk doktoru çıktı 1 yaşına kadar çocuk anne sütünden alır tüm kaynakları ek gıdayla yeme alışkanlığıni öğretiyoruz dedi.bende zorlamiyorum ağzını kapatinca bırakıyorum.Slm kizlar bebegim 1 hafta sonra 8 aylik olcak emziriyorum sabah ogle aksam seklinde ek gida vermeye calisiyorum ama gun icinde toplasam bi cay bardagi bile degildir verdigim normalde istahli bebek ama emzirdigim icinde anca o kadar oluyo yemesi benim gibi olanlar varmi merak ettim
Benimkinindw alttan iki dis cikti heralde uslerde cikacak salya artti huysuzluk ve gece ciglik atmalar aglamalar var bugun sabahta uyuttum 5 dk sonra gene aglamaya basladi almadim kucagima elini tuttum vucudunu sivazladim ve kendi kendine uyudu zannedersem dedikleri gibi anne bagimlililigi yanlizlik korkusu oldugunu dusunuyorumBizimki de çok huzursuz gece çığlık çığlığa uyanıyor kaç kere,dun gündüz ise kucağımdan inmedi yemeği zor yaptım atak hiç aklıma gelmemişti alttan iki diş çıkardı ama hala eli ağzında üsttekiler de mi çıkacak diyordum, gündüz uykularımız da azaldı 10 gun sonra 8 aylık olacağız
Canım biz de öyle sayılarız günü gününü tutmuyor, önceden yoğurt vs bir çay kaşığı yiyordu şimdilerde artırdı ısrar edince yemiyor ben de ona bıraktım, zamanla iştahı artıyor, tepsiyi görünce heyecanlanmaya başladı çok şükür ,
Bir zamanlar düzenli uyusun diye çok uğraştım kendim harap oldum simdi yesin diye uğraşıyorum ama daha esnek ne yapsam iş olacağına varıyor zamanla oturuyor düzen diye düşünüyorum
Doktorumuz artik aksamlari da normal yemek vermelisin dedi. Ben de ya yogurt ya muhallebi veriyordum yatmadan once. Ama hala aksam yemegi duzenini oturtamadim canim. Bu arada oglum 16 nisan dogumlu.Kizlar bebislere gece yatmadan once muhallebi veriyormusunuz yoksa normal yemekmi veriyorsunuz ben en sonn saat 9 da muhallebi verip yatiriyorum acaba yerine normal ev yemegine artik gecmelimiyim yoksa agirmi gelir
Valla canim ben mama vermiyorum.gece uyumadan oncede 1 kase corba icirip uyutuyorum.bence ver derimKizlar bebislere gece yatmadan once muhallebi veriyormusunuz yoksa normal yemekmi veriyorsunuz ben en sonn saat 9 da muhallebi verip yatiriyorum acaba yerine normal ev yemegine artik gecmelimiyim yoksa agirmi gelir
Ben mama vermiyorum canim,Kızlar bir iki gün ek gida vermeseniz acikinca emer belki deneyin.Birde mama vermeyin bence Sütünüz yeterliyse mama niye ki.normal diğer gıdalardan verin.
Canim bende aynı zorlamiyorum çocuğu herseyden yiyor kimisini az kimisini çok yıyor. Gecen zahide ye çocuk doktoru çıktı 1 yaşına kadar çocuk anne sütünden alır tüm kaynakları ek gıdayla yeme alışkanlığıni öğretiyoruz dedi.bende zorlamiyorum ağzını kapatinca bırakıyorum.
Biraz minyon ama doğum kilosu zayıftı ondan gelişimi gayet iyi alması gereken kiloyu alıyor. Bence dert etme:)
Emmeyen cocuk cok zor haklisin canm biraz daha anne sutu alsinlar diye ugrasiyoruz. Emmedigi donemlerde sen isyerinde sagsan aslinda sutun azalmaz sonra annen onu icirir biberonlaemmeyince devam sütü vermek zorunda kalıyorum gece uyanınca mecburen. zaten gunduzlerıde öğlen emmeye geliyordu 1 kerede yıne devam sütü verıyorduk . bakalım tekrar emecekmi emmezsede napim artık üzülüyorum ama yapacak bişey yok
Canim uzme kendini benim kizim 3 haftadir birakti emmeyi sonrasinda sutumde bitti zaten. Ilk baslarda ben de uzuldum ama sonra kizim ilk 6 ay sut aldi zaten en onemli ihtiyaci ozaman karsilandi. Artik uzulmuyorum bence sende kendini uzme cunku emin ol bunu hissediyorlar bidiklar. Umarim bir an once bebeginin sevdigi seyleri bulup yemek saatlerini keyifli hale getirirsiniz canim.emmeyince devam sütü vermek zorunda kalıyorum gece uyanınca mecburen. zaten gunduzlerıde öğlen emmeye geliyordu 1 kerede yıne devam sütü verıyorduk . bakalım tekrar emecekmi emmezsede napim artık üzülüyorum ama yapacak bişey yok
Canim kaca aldin ve kargo kac gunde geldi?cok tatli senin kuzucuk masallah ona.Kızlar fisher price aslan yürüteç sipariş verdim demiştim oğlum çok sewdi ona tutunup yürüyo yavas yavas hoşuna gitti tavsiye ederim
Bende pazar gunu aldim pumadan canim bir modeli var ici lastikli rahat ve guzel duruyor adidasta falanda var ama ben guzel modellerde numara bulamadim kalmamis ayagina olanlarinda modeli guzel ve rahat degildi pumaninki guzel ve rahat yanliz daha henuz alisamadi ayagindan cikartip duruyor normalde 20 numara al dedi kiz ama ben suan giymiyecegini ve yurumedigini soyledim oyuzden 21 numara aldim sadece kucagimda ve bebek arabasinda disarda kullandigimiz icin zaten disardada bastirmiyorum yere oyuzden 3 ay sonrasi icin tam olur ayagina 21 evde zaten ayakkabi kullanmuyorum corapla duruyor yurutecegim zaman yada yurutece koyacagim zaman hm den carik corap aldim cok memnunum alti deri ve ayagindan cikmiyorKizlar bebislerinize ayakkabi aldinizmi ilk adim ayakkabisi ben almadim hala alanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.
Canım butikbebeden aldım 90 tlye aldım 20li paket primada 1tlye geldi yanımda 2 günde geldi benim krdikartımda da kampanyam vardı %20 ind düştü uyguna geldi .sewdi oğlum ama oyalanıyo oyalıcak şeyler arar oldum iyice sewindim sewmesine.saol canım hepsine maşallah bal bınlarCanim kaca aldin ve kargo kac gunde geldi?cok tatli senin kuzucuk masallah ona.