- 4 Eylül 2015
- 1.223
- 866
- 37
Gecmis olsun canim.Merhaba kizlar, bugun kizim yataktan yere dustu. Genelde sakinkanli bir insan olarak bilinirim ama birkac saatte ancek kendime gelebildim. Cok korktum neyseki yavrumun birseyi yok.o kadar dikkat etmeme ragmen nasil oldu bilemedim.
Cok sagol canim, amin. Allah hepimizin yavrularini korusun, esirgesin.Gecmis olsun canim.
Rabbim beterinden korusun.
Hep dua ediyorum Allah kimseyi evladiyla sinamasin, cok zor!
Bir sadaka ver yavrunun niyetine.
Walla dr bey macrol antibiyotik ve ventolin verdi gidip buhar makinesi aldım öksürüğü daha iyi ama balgamı çok tabiii şunu farkettim paşa yatarken başını örtüğümde daha iyi geliyor birde kara turpun içine bal koydum onun suyu çıkcak onu vercem şimdi daha iyiyiz benimki de senin meleği aynısı emekleme yok yere koyduğum gibi ağlıyor al gezdir beni diye.gece nevrim dönüyor bir haftalık rapor sonrası iş beni çok yoracak umarım bebişlerimiz hep daha iyiolurOyle canim ben 1 aydir cekiyorum dis cikarirken oluyi benimkide oyle oldu bir aydir grip 2 dis patlatti insan cok uzuluyor biz koca insan dayanamiyoz gribe onlar nasil dayansin ilac kullaniyormusun canim gecmis olsun cok hepsi biran once sagligina kavussun yavrucaklar
Gecmis olsunncanim anlik oluyo boyle seyler cok hareketliler yatakta birakma at yere benimki besikten tutunup kalkiyo diye besigin asansorunu indirdimMerhaba kizlar, bugun kizim yataktan yere dustu. Genelde sakinkanli bir insan olarak bilinirim ama birkac saatte ancek kendime gelebildim. Cok korktum neyseki yavrumun birseyi yok.o kadar dikkat etmeme ragmen nasil oldu bilemedim.
Tatlim bak yasak ama bir yasin altina kadar bendede var buhar makinesi boyle durumlarda tikanikken ise yariyor ama hergun kullanimi bakteri mantar ve kuf yapiyomus ben sadece burnu tikakiyken kullaniyorum onun disinda petegin uzerine bir kap su koyuyorum sende oyle yap canim busefer antipiyotik vermedi devlete goturdum ozele gotursem hemen dayiyo antipiyotigi gecen sefer kullandigim halde gec iyilesti oyuzden kullansanda ayni kullanmasanda en azindan vucudu antipiuotik yemez tabi bronsa cevirecek bir durum varsa Allah korusun kullanmaki kas yapiyim derken goz cikarmiyakWalla dr bey macrol antibiyotik ve ventolin verdi gidip buhar makinesi aldım öksürüğü daha iyi ama balgamı çok tabiii şunu farkettim paşa yatarken başını örtüğümde daha iyi geliyor birde kara turpun içine bal koydum onun suyu çıkcak onu vercem şimdi daha iyiyiz benimki de senin meleği aynısı emekleme yok yere koyduğum gibi ağlıyor al gezdir beni diye.gece nevrim dönüyor bir haftalık rapor sonrası iş beni çok yoracak umarım bebişlerimiz hep daha iyiolur
Canim cok gecmis olsun, Allah kotusunden korusunMerhaba kizlar, bugun kizim yataktan yere dustu. Genelde sakinkanli bir insan olarak bilinirim ama birkac saatte ancek kendime gelebildim. Cok korktum neyseki yavrumun birseyi yok.o kadar dikkat etmeme ragmen nasil oldu bilemedim.
Bizim bebek arabasinin var onu kullaniyordum ama artik kucuk geliyo 9-16 kilo olanlardan alicam bende bir fiyat arastirmasi yaptim baya pahalilar bide icinde otururmu bilmiyorum benimki bu kucukte bile oturmuyo kucagimda tutuyorum one gitmek istiyo agliyo gidip dreksiyonu tutcakmis araba yolculuklarimiz baya zor oldu su siraArkadaslar oto koltugu aldiniz mi bebekleriniz icin? Ben almayi dusunuyorum da oneriye ihtiyacim var..
Canim ben aldim, markasi besafe izi kid x3 isofix, epey arastirdim en iyisinin bu olduguna karar verdim. Siparis verdim, henuz gelmedi, gelsin yorum yaparim. Benimki artik bebek arabasininkine sigmiyordu, mecburdum degistirmeye.Arkadaslar oto koltugu aldiniz mi bebekleriniz icin? Ben almayi dusunuyorum da oneriye ihtiyacim var..
Cok sagol canim, amin. Butun bebekleri melekler korusun, pamuklara dussunler insallah.Canim cok gecmis olsun, Allah kotusunden korusun
Cqnim allah yardimcin olsun bu disler bebekleri baya yoruyor.benim oglumda huysuz yemek yemek istemiyor ama zorlada olsa veriyorum ben.zaten emmiyor bide yemesse iyice kotu olur.ben ilik corba ve meyve suyu skp veriyorum sabah mandalina suyu oglen kivi suyu veriyorum bak ver sende kasikla disine degdirmeden c vitamini takviyesi yapiyorum.Kizlar bebegimin hic istahi yok bir haftadir dislerinden cok huzurrsuz en cok sevdigi muza bile agzini acmiyo zorla verirsemde oguruyo sadece muhallebi yiyo oda bikac kasik kilo alicagi yere eksildi kilosu bir haftadir boyle neyapmam lazim
Çok geçmiş olsun Canım aynı durumu bizde yaşamıştık.hala düşündükçe kötü oluyorum. Artık yatakta bırakmamak lazım bebişleriMerhaba kizlar, bugun kizim yataktan yere dustu. Genelde sakinkanli bir insan olarak bilinirim ama birkac saatte ancek kendime gelebildim. Cok korktum neyseki yavrumun birseyi yok.o kadar dikkat etmeme ragmen nasil oldu bilemedim.
Biz besafe izi comfort x3 aldık Canım.ben çok memnunum.bizimki ana kucağında hiç durmuyordu.yolda sürekli ağlıyordu.şimdi daha rahat.koltugun yükselme özelliği var.o sayede dışarıyı izleyebiliyor.ağlamadan yolculuğu tamamlayabiliyoruz.bi de güvenlik bakımından alınabilecek birkaç koltuktan biri.Arkadaslar oto koltugu aldiniz mi bebekleriniz icin? Ben almayi dusunuyorum da oneriye ihtiyacim var..
Cok sagol canim. Tabiki cocuklar duse kalka buyur ama ne biliyim icim bi kotu oldu kizim dusunce. Umarim kisa zamanda alisirim malum aksiyon dolu gunler bizi bekliyor.Bu arada sana da gecmis olsun.Çok geçmiş olsun Canım aynı durumu bizde yaşamıştık.hala düşündükçe kötü oluyorum. Artık yatakta bırakmamak lazım bebişleri
Geçmiş olsun CNm , bazı bebeklerin bünyeleri çok çabuk hastalık kapabiliyor . Ben şahsen özellikle kış aylarında doktorun önerdiği vitamin kullanılması iyi olacağını düşünüyorum . Oğlumda kullandım çok şükür çok sık hasta olmadı ve yemiyen bir çoçuktu . Kızım çok şükür ona göre daha iyi ve vitamin şimdilik vermiyoruz .Kızlar bebeğim diş çıkarttı üstüne aynı dönemde bronşit oldu şu an meme hariç hiç birşey yemiyor,gidip buhar mak. aldım inşallah düzelir,yoksa üzüntüden ölcen yedi ay on günlüğüz ne emekleme ne yürüme var,sesi kısılmıştı yeni yeni geliyor.ne zormuş bebekler.öyle narin şöyle bir arkanı dönsen incinip hasta olabiliyolar