2015 Nisan Anneleri

selocan 61 bende de çok fazla bi belirti yok uyku yokda mide karışık sürekli bide sık idrar var cuma gidicem dr a ozaman 5+2 günlük olcam kese görse yeter kalp atışı 7. haftada stresten bayılcam okadar yani.
ayyy hadi bakalım stres yapma ya ..kese görünür kesin. ben de dr gittiğimde 5+4 olucam ..sen bi kez kan verdin dimi onda da 76 çıkmıştı senin daha verdin mi yada idrar testi yaptın mı

ayyy hadi bakalım stres yapma ya ..kese görünür kesin. ben de dr gittiğimde 5+4 olucam ..sen bi kez kan verdin dimi onda da 76 çıkmıştı senin daha verdin mi yada idrar testi yaptın mı

cumartesi birdaha verdim ondada 154 çıktı.çok şükür yükselmiş.cumaya kadar hesaplarıma göre sağlıklı gebelik ise 1000 üzerine çıkar diye tahmin ediyorum.düzenli 2 kat yükselme var.cuma randevum var baklalım ne olcak.c.tesi kan verdiğim yerdeki ebe geç döllenme olmuş olabilir dedi bakalım en doğrusunu dr söyliycek.

merhaba benim aslında haftaya göre değerim düşük değil keseyı görmek için 4+6da cagırdı göremeyınce zaten sınırda cagırmıstım salı gunu yıne gelın ben izindeyım dr arkadasıma isminizi verıcem o bakıcak dedı.izne cıkacagı için benı erken cagırmıs bide konusurken keseyı görmedıgımz de her zman dıs gebelıkten süphelenebiliriz dedi beni bu cumlesı telaslandırdı:44:

yoktur inşallah oğlumda da o haftada görünmemişti benim geç döllenme imiş muhtemelen seninki de öyledir.
ben de mide bulantısı çok fazla arkadaşlar doğru dürüst bir şey yiyip içemiyorum.Canım hiçbirşey istemiyor zorla tıkıştırıyorum resmen ağzıma.hele tatlı şeyleri görmek dahi istemiyorum.oğlumda ne rahattım:)her hamilelik aynı olmuyormuş:)

aaaa çok iyi yükselmiş bak..stres yapma bence..bencede geç döllenme çok mantıklı..hadi bakalım..

yanlış biliyorda olabilirim ama kese zaten 5. hafta sonunda görünüyo diye biliyorum ama dedim ya yanlışda biliyor olabilirim.gerçi her bünyeye göre de değişiyor.hayırlısı olsun hepimiz için.bende dış gebelik korkusu yaşıyorum.belkide ikimizde boşuna ama işte gelde yüreğe anlat :)

Sat tarihimiz ayni bende 3+0 da once idrar sonra kantestiyle ogrendim.. 88 di beta hcg artis duzenli mi diye iki gun sonra gittigimde 222 cikti.. Ben onumuzdeki hafta randevu almayi planliyorum ama sizi takipteyim.. Duyarsaniz kalp atislarini erken gidrim zaman gecmiyor sanki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım bugun yumurtlamadan sonraki 23. günüm bebişim aslında miniminnacık

evet canm cogu kese 5haftadan sonra gözukuyo benim bi arkadasın kese gözukmedı dıye nerdeyse kurtaj yapıcaklarmıs ama baska dr lara gitmiş ve onlar görmus keseyı dr lara da anlam veremıyorm 8. haftada bile keseyı gören var o yuzden rahat ol bebişinle konus ona sıkı sıkı tutunmasını söyle

senin ilk hamileliğin mi doktorda niye öle işe dediki sana ..telaşlandırdı seni.bende gittim 4+4 de keseyi göremedi haftaya gel dedi..kan tahlili yaptı 1286 çıktı..bakalım perşembe gidicem hadi bakalım hayırlısı..

ilk gebeliğim canım degerınde normal ama süphe edebiliriz dedı sinir oldum zaten bi daha gitmeyebilirim kendisine ben daha ilk gebelıgımı yasıyrum cahılım sonucta bu konuda böyle konusulur mu hiç salak kadın göremedık haftaya yıne gel de dimi

Biz bugun 6. Haftadan bir gun aldik.. Bulantim oldugu icin icim rahat herseyin yolunda oldugunu dusunuyorum ama yinede meraktayim.. Kendimi hic yormamaya calisiyorum.. Bu haftalarda ilk oglumda dusuk tehlikesi yasamistim simdi daha temkinliyim.. Gidip kalp atisini duyan var mi ki? Nisan analarindan

selam kızlar bugün 4+4 deyiz. bugun mıdem bulandı bıraz. kasık agrılarım hafıf devam edıyo. en son hcg ctesı yaptırdım 545 ti sat 3 temmuz. cuma gunu 5+1 de keseyı gormeye gıdıcem ınsallah gorurum . tup bebek yontemıyle hamıle kaldım ılk bebegım cok heyecanlıyım. cok da mutluyum ınsallah hepımızınkı saglıcakla dogar. ve allah ısteyen herkese nasıp etsın

inşallah görürsün canım bende 5+4ken gitmiş olcam yanı yrn inşallah bende görürüm keseciğimizi Allah bebişini kucagına almayı nasıp etsın inşallah

Hanimlar bende saglikocaginda kan vrdim bakalim ne sonuc cikacak ailehekimim sonuc sonrasi doktor muayenesine gitmemi tavsiye etti onceden dusuk gecirdim icin aslinda. 6.haftada gidim diyordum hayirlisi bakalim yarin ogrenim randevu alim doktorumdan :)

bende 33 yaşındayım 11 yıllık evliyim ve 9 yaşında bir kızım var.bebeklerimizin sağlıklı gelişip nisan ayında hep beraber kucağımıza almamız dileğiyle...

Amin canım endişe ler bitmiyor 2.cocukta olsa

Kızlar ben bugun 5+5 im ama pek bir bulantım yok.korksam miki anlamadım. Hayırlısıyla cumartesi kalp atısını duysaydim kuzumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…