Kasim annesi kismini okuyunca devamini okumadan yazdim cok uzuldumbasiniz saolsun..
Tevafuk o ki bebeklerimi 10nisanda kaybettim simdide adet hesabina gore 7nisanda bebek bekliyorum Rabbimin hikmeti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tevafuk o ki bebeklerimi 10nisanda kaybettim simdide adet hesabina gore 7nisanda bebek bekliyorum Rabbimin hikmeti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktora gittiniz mi? Benimde 4 nisan beklenen tarih.. Kese kalp atisi gozuktu mu? Henuz gitmedim ama cok heyecanliyim.. Oglumda alt kisimdan ultrason yapmislardi cok erken gitmistim bu kez gerek jalmasin diye bekliyorum..
Ben 9 ağustosa randevu aldım. Benim sat 28 haziran. Kendimi hamile gibide hissetmiyorum. Sadece ara ara kasık ağrılarım oluyor. O yuzden doktor gunumu iple cekiyorum. Gördüğümde rahatlayacağımı hissediyorum. Hamileliğimi çok erken öğrendim 3+2 testte silik çıktı 3+3 biraz koyulaştı 3+5 te kan değerim 86 çıktı. Oyüzden şaşkınlıkla dr randevumu bekliyorum. Bilgi verdiğin içinde teşekkür ederim. Umarım gittiğimde kese görünür.
Kızlar tüp bebek yoluyla hamile kaldım geçen haftada kesemizi gördük 2015 nisanda anne olucam bende rabbim nasip ederse ayın 14nde kalp atışlarına bakılacak çok heyecanlıyım
Bende sanırım hamile yim. Boynum u zorlamistim ılac kullancaktim hadi dedim belki hamile yim nöbetçi eczane den ılac ve test aldik.yaptim silik bi ikinci çizgi çıktı. Adete aha beş günüm var.kizimdada erken çıkmıştı. Bakalım olursa 17 nisan BDT.
slm kızlar sanırım bende nisan annesi olucam insallah.Allaha sükür bugün hamile oldugumu ögrendim daha 2haftalıgız Allah bizlere bagıslasın yavrularımızı tüm isteyenlere nasip etsin amin
Günaydınnn nisan annişleri Kalp atışlarını duyanlar varmı bebişinin ben daha gidemedim hastaneye :)
günaydın ben de henüz gitmedim ayın 11 inde gideceğim.çok heyecanlanıyorum ama
Cnm inş. gidince kalp atışlarını da duyarızo kadar dolu ki ben daha randevu alamadım
bakalım gidip görcezzz herkes normal diyo ama ben düşünmeden duramıyorum hayırlısı artık Allahım ne derse o olcak haber verıırm canm bundan snra burdada takılcam
inşallah canım.evet çok dolu bana 22 sine randevu vermişlerdi son anda biri iptal ettirmiş aynı anda gitmişim bende hemen alıverdim.endişeleniyordum çok geç oldu diye ama çoğu arkadaş daha gitmedi herhalde .neyse erkenden gitseydik vajinal ultrason olacaktı ondan kurtulmuş olduk:)
Bende 33 yaşındayım maşallah çokmuşuz.6,5 yıllık evliyim.5 yaşında kızım var.Bu 2.hamileliğim Allah ın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah
günaydın kızlar bende dr perşembe gidicem..hayırlısı bakalım..bu arada bende mide bulantısı uyku hali hiç işe yok neden acaba..günaydın ben de henüz gitmedim ayın 11 inde gideceğim.çok heyecanlanıyorum ama
6.hafta gidersen herşey kesin olur ne güzel biz dayanamadık erkenden gittik şimdi 1 hafta daha bekliyoz..hadi bakalım hayırlısıDoktora henuz gitmedim bende ilk gebeligimde cok acele ettim hep vajinal ultrason yapildi ilk olunca bide cogul gebelik olunca cok doktor gezdim bu sefer ins. kalp atis zamani gitsem diyorum yarin kan tahlili yaptiricam henuz betahcgye baktirmadim evde yaptim test simdilik nasipse 6.haftadada doktor muayenesine gidicem
günaydın kızlar bende dr perşembe gidicem..hayırlısı bakalım..bu arada bende mide bulantısı uyku hali hiç işe yok neden acaba..