Ya kızlar ateş basıyor ben hiç Terleme yen insan dım şimdi günde 2 kere duşa giriyorum siz de de oluyor mu artı kabızlık cabası kabızlık için ne yapıyorsunuz
Bendede var bu belirtiler yaa onceki gebeligimde yoktu bu kadar gaz oyle boyle degil, kasiklarimda sizi var ani bir harekette sanci giriyor karnima, ara ara adet olcakmisim gibi bi sızı oluyor. Karnim sisti gazdan, goguslerimde hassaslik basladi sizlama var
Biliyorum cnm zaten buz gibi su ile duş alıyorum Allah kolaylık versin inş. bebiş ler inizi sağ sağlim kucakları mız a alırızevet bağırsak hareketleri çok zayıflıyor suyu çok tüketmeye çalış canım.aynı durumdayım terliyorum çok fazla...kızlar bir de çok fazla sıcak suyla duş almayın tehlikeli imiş...
Ben de de çok fazla şişlik var eşime karnım şişti diyorum şimdiden olur mu diyor?Kabızlık deyince de ben süs biberi yiyorum valla.İnternette hamilelikle ilgili zararına rastlamadım.
Biliyorum cnm zaten buz gibi su ile duş alıyorum Allah kolaylık versin inş. bebiş ler inizi sağ sağlim kucakları mız a alırız
ben de 33 yaşındayım 9 yıllık evliyim 1 oğlum var 7 yaşında bakalım şimdi hayırlısıysa ne olacak sağlıkla sıhhatle inşallah...Hanimlar sahi yaslar kac ve cocugunuz varmi?
Ben 24yasindayim ayin 18inde bir yillik evli olmus olucam bu ikinci gebeliğim ilk gebeligim 8haftalikken dusukle sonuclandi sıkintili bi gebelikti. Rabbim tekrar nasip etti ins. Hayirlisi ile bebegimi kucagima almak nasip olur cumlemizede ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de 33 yaşındayım 9 yıllık evliyim 1 oğlum var 7 yaşında bakalım şimdi hayırlısıysa ne olacak sağlıkla sıhhatle inşallah...
Bende 33 yaşındayım 11 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var hamile arkadaşlara başarılar dilerim.
gitgide çoğalıyoruz ne güzel,sabah kalkar kalkmaz buraya koşuyorum burada fikir alışverişi yapmak,aynı sorunları paylaşmak bana çok iyi geliyor:46
Aynen :) benim gozumde burda onceki gebeligimdede kasim annelerine dahildim ama bebeklerimi kaybedice ayrilmistim fikir sahibi olmak ayni zamanlarda olan anne adayları ile fikir alisverisi cok iyi oluyor
Aynen :) benim gozumde burda onceki gebeligimdede kasim annelerine dahildim ama bebeklerimi kaybedice ayrilmistim fikir sahibi olmak ayni zamanlarda olan anne adayları ile fikir alisverisi cok iyi oluyor