2015 Nisan Anneleri

Tevafuk o ki bebeklerimi 10nisanda kaybettim simdide adet hesabina gore 7nisanda bebek bekliyorum Rabbimin hikmeti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tevafuk o ki bebeklerimi 10nisanda kaybettim simdide adet hesabina gore 7nisanda bebek bekliyorum Rabbimin hikmeti :)

İns. Saglicakla kucagimiza aliriz kuzulari.. Bende oglumda dusuk tehlikesi yasadim anlayabiliyorum sizi..

Doktora gittiniz mi? Benimde 4 nisan beklenen tarih.. Kese kalp atisi gozuktu mu? Henuz gitmedim ama cok heyecanliyim.. Oglumda alt kisimdan ultrason yapmislardi cok erken gitmistim bu kez gerek jalmasin diye bekliyorum..

Doktora gittiniz mi? Benimde 4 nisan beklenen tarih.. Kese kalp atisi gozuktu mu? Henuz gitmedim ama cok heyecanliyim.. Oglumda alt kisimdan ultrason yapmislardi cok erken gitmistim bu kez gerek jalmasin diye bekliyorum..

Doktora henuz gitmedim bende ilk gebeligimde cok acele ettim hep vajinal ultrason yapildi ilk olunca bide cogul gebelik olunca cok doktor gezdim bu sefer ins. kalp atis zamani gitsem diyorum yarin kan tahlili yaptiricam henuz betahcgye baktirmadim evde yaptim test simdilik nasipse 6.haftadada doktor muayenesine gidicem

slm kızlar sanırım bende nisan annesi olucam insallah.Allaha sükür bugün hamile oldugumu ögrendim daha 2haftalıgız Allah bizlere bagıslasın yavrularımızı tüm isteyenlere nasip etsin amin:21::21::21:

Ben 9 ağustosa randevu aldım. Benim sat 28 haziran. Kendimi hamile gibide hissetmiyorum. Sadece ara ara kasık ağrılarım oluyor. O yuzden doktor gunumu iple cekiyorum. Gördüğümde rahatlayacağımı hissediyorum. Hamileliğimi çok erken öğrendim 3+2 testte silik çıktı 3+3 biraz koyulaştı 3+5 te kan değerim 86 çıktı. Oyüzden şaşkınlıkla dr randevumu bekliyorum. Bilgi verdiğin içinde teşekkür ederim. Umarım gittiğimde kese görünür.:KK53:

Canım bende adetıme 6gun kala öğrendim 3gun kala kanda 45 cıktı bi gun kalada 113cıktı erken ögrenınce zaman gecmıyo aynısını yasadım:KK1:

Bende sanırım hamile yim. Boynum u zorlamistim ılac kullancaktim hadi dedim belki hamile yim nöbetçi eczane den ılac ve test aldik.yaptim silik bi ikinci çizgi çıktı. Adete aha beş günüm var.kizimdada erken çıkmıştı. Bakalım olursa 17 nisan BDT.

Bende sanırım hamile yim. Boynum u zorlamistim ılac kullancaktim hadi dedim belki hamile yim nöbetçi eczane den ılac ve test aldik.yaptim silik bi ikinci çizgi çıktı. Adete aha beş günüm var.kizimdada erken çıkmıştı. Bakalım olursa 17 nisan BDT.

slm kızlar sanırım bende nisan annesi olucam insallah.Allaha sükür bugün hamile oldugumu ögrendim daha 2haftalıgız Allah bizlere bagıslasın yavrularımızı tüm isteyenlere nasip etsin amin:21::21::21:

Hayırlı olsun kızlar

Günaydınnn nisan annişleri Kalp atışlarını duyanlar varmı bebişinin ben daha gidemedim hastaneye :):emir_bebek::KK49:

Cnm inş. gidince kalp atışlarını da duyarız :KK70: o kadar dolu ki ben daha randevu alamadım

inşallah canım.evet çok dolu bana 22 sine randevu vermişlerdi son anda biri iptal ettirmiş aynı anda gitmişim bende hemen alıverdim.endişeleniyordum çok geç oldu diye ama çoğu arkadaş daha gitmedi herhalde .neyse erkenden gitseydik vajinal ultrason olacaktı ondan kurtulmuş olduk:)

bakalım gidip görcezzz herkes normal diyo ama ben düşünmeden duramıyorum hayırlısı artık Allahım ne derse o olcak haber verıırm canm bundan snra burdada takılcam

merhaba hayırlı olsun diyelim ki hayırlı olsun.bende sizin gibiyim değerlerim haftama göre çok düşük ama düzenli artış var.çok şükür 4+3 de 154 çıktı değerim bugün 4+5 im yükselmiştir inşallah.cuma benimde dr randevum var inşallah kese görürde sıkıntılar biter bende dış gebelikten ve kimyasal gebelikten korkuyorum.yüreğim öyle darlanıyorki hamileliğin bile tadını çıkaramıyorum sevincimi yaşayamadım daha rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

inşallah canım.evet çok dolu bana 22 sine randevu vermişlerdi son anda biri iptal ettirmiş aynı anda gitmişim bende hemen alıverdim.endişeleniyordum çok geç oldu diye ama çoğu arkadaş daha gitmedi herhalde .neyse erkenden gitseydik vajinal ultrason olacaktı ondan kurtulmuş olduk:)

:KK1: Aynen cnm karnımızdan görünür en azından daha iyi oldu strese girmeyiz kalp atışı olcakmı kese oluştu falan diye hepsiciğini görürüz :KK70:

Bende 33 yaşındayım maşallah çokmuşuz.6,5 yıllık evliyim.5 yaşında kızım var.Bu 2.hamileliğim Allah ın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah

bende 33 yaşındayım 11 yıllık evliyim ve 9 yaşında bir kızım var.bebeklerimizin sağlıklı gelişip nisan ayında hep beraber kucağımıza almamız dileğiyle...

Doktora henuz gitmedim bende ilk gebeligimde cok acele ettim hep vajinal ultrason yapildi ilk olunca bide cogul gebelik olunca cok doktor gezdim bu sefer ins. kalp atis zamani gitsem diyorum yarin kan tahlili yaptiricam henuz betahcgye baktirmadim evde yaptim test simdilik nasipse 6.haftadada doktor muayenesine gidicem
6.hafta gidersen herşey kesin olur ne güzel biz dayanamadık erkenden gittik şimdi 1 hafta daha bekliyoz..hadi bakalım hayırlısı

günaydın kızlar bende dr perşembe gidicem..hayırlısı bakalım..bu arada bende mide bulantısı uyku hali hiç işe yok neden acaba..

selocan 61 bende de çok fazla bi belirti yok uyku yokda mide karışık sürekli bide sık idrar var cuma gidicem dr a ozaman 5+2 günlük olcam kese görse yeter kalp atışı 7. haftada stresten bayılcam okadar yani.

X