2015 Nisan Anneleri

Kızlar ben bugun 5+5 im ama pek bir bulantım yok.korksam miki anlamadım. Hayırlısıyla cumartesi kalp atısını duysaydim kuzumun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her gebelikte bulantı olacak diye bir şey yok için rahat olsun.oğlumda hiç bulantım olmamıştı benim çok rahattım ama bunda fazlaca var.

Kızlar ben bugun 5+5 im ama pek bir bulantım yok.korksam miki anlamadım. Hayırlısıyla cumartesi kalp atısını duysaydim kuzumun

B'nde 5+5 im bugün.ara sıra stres kaynaklı ağrılar dışında hiçbir belirti yok.bende Cumartesi kontrole gideceğim inş kalp atışlarını görürüz hadi bakalım

Son düzenleme:
Bizde bugun 4+6 olduk bakalim hcgmiz ne cikacak belirtilerimiz baslladi evde testlerimiz pozitif bi kan testimizi bekliyoruz sabirsizlikla

Bizde bugun 4+6 olduk bakalim hcgmiz ne cikacak belirtilerimiz baslladi evde testlerimiz pozitif bi kan testimizi bekliyoruz sabirsizlikla

İlk hcg yaptırışın mı cnm bizede haber ver hayırlı olsun :)

B'nde 5+5 im bugün.ara sıra stres kaynaklı ağrılar dışında hiçbir belirti yok.bende Cumartesi kontrole gideceğim inş kalp atışlarını görürüz hadi bakalım

Inşallah canım insallah

Bende 5+5 teyim bugün 😊 İnşallah sağlıkla geçer günlerimiz. Benim ani oldu mayısta evlendim temmuzda hamile kaldım çok erken oldu, hayırlısı böyleymiş. Allah isteyen herkese nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk gebeliğim canım degerınde normal ama süphe edebiliriz dedı sinir oldum zaten bi daha gitmeyebilirim kendisine ben daha ilk gebelıgımı yasıyrum cahılım sonucta bu konuda böyle konusulur mu hiç salak kadın :KK43::KK43: göremedık haftaya yıne gel de dimi

aynen du bakalım ne dicek şimdi..dr öledir dan diye konuşurlar hayrret yani..neyse sen düşünme kötü şeyler canım..hadi bakalım..

aynen du bakalım ne dicek şimdi..dr öledir dan diye konuşurlar hayrret yani..neyse sen düşünme kötü şeyler canım..hadi bakalım..

Doktorlar hep oyle benim ilk gebeligimde hcg dusuk belki sagliksiz gebelik dis gebelik olabilir dusuk olabilir demis ben dis gebelikse diye nasil panik olmustum doktor degistim surekli sonra 3z oldugunu ogrendik bu seferde keseler bos olabilir dendi doktorlar sakinlestircegine panik ediyorlar bazen. Cok sukur en sonunda doktorumu buldum bu gebeligimde ona gidicem doktor doktor gezmicem tecrube oldu :)

ilk gebeliğim canım degerınde normal ama süphe edebiliriz dedı sinir oldum zaten bi daha gitmeyebilirim kendisine ben daha ilk gebelıgımı yasıyrum cahılım sonucta bu konuda böyle konusulur mu hiç salak kadın :KK43::KK43: göremedık haftaya yıne gel de dimi

Hic panik olma canim doktorlar kese gorunup kalp sesi duyulana kadar bi gebelige gebelik demiyorlar benimde ilkinde panik edip dogru durust bile bilgi vermeyen doktorlarim oldu dusun ilk gittim doktor ilk hamilelikmi degilmi sormadi bile direkt hcg takibi dyip gecti esimle biraraya gelmeyi sormasam demicek suan sakincali demisti ya ben bilmeden bisey yapsam doktor onemli. Maalesef doktorlarin cogu 8-9.haftalardan sonra hamilesin gozuyle bakiyorlar oncesinde dusedebilir bos gebelikde olabilir normal diye bakiyorlar .

Hic panik olma canim doktorlar kese gorunup kalp sesi duyulana kadar bi gebelige gebelik demiyorlar benimde ilkinde panik edip dogru durust bile bilgi vermeyen doktorlarim oldu dusun ilk gittim doktor ilk hamilelikmi degilmi sormadi bile direkt hcg takibi dyip gecti esimle biraraya gelmeyi sormasam demicek suan sakincali demisti ya ben bilmeden bisey yapsam doktor onemli. Maalesef doktorlarin cogu 8-9.haftalardan sonra hamilesin gozuyle bakiyorlar oncesinde dusedebilir bos gebelikde olabilir normal diye bakiyorlar .

Bnm drda sormadı ilişki içinde bişi demedi bakalm yrn neler olcak:44:

ya hanımlar bugün kan testi verdim doktor gebeliğin yanında kan değerleri içinde tahlil vermiş kan testimi görebiliyorum nette ama hcg yok pöff bana hcg lazımdı şimdi :KK43: Allah'tan kan değerlerim iyi hamdolsun. hepsi referans aralıktalar hcgde olaydı iyidi yarın sağlık ocağına tekrar gitmem gerekçek yaa sınavada gidicem öğleden sonrada doktorum yok pöff :KK50:

Herhangi ilac vitmin vs.. Kullanan var mi aranizda? Ben folik asit kullaniyorum.. Gerci gebelikten once baslamak gerekiyordu ama ramazanda bol bol hurma yedik ise yaramistir ins.. :)

X