2015 Nisan Anneleri

Teşekkür ederim başta moralim çok bozuldu ama allahıma dua ediyorum bebeğimi bana bağışlasın diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin hepimiz için iyi olur insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün aydın:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
herkese günaydın.güzel hamişler nasıl bakalım bugün?kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta azcıkta olsa tereyağı,1 yemek kaşığı reçel,domates,salatalık,peynir yemeyi unutmayın ha bir de bol bol su...

herkese merhabalar çok heyecanla sizlere yazıyorum tüp bebekle hamile kalıp bugün kesemizi gördük Rabbim tamamına erdirsin inşaallah bende nisan annesi olacağım inşaallah ilk bebeğim ve çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah

2014 Nisan annesi olarak tebrik ediyorum sizleri.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İsteyen herkesin de gönlüne göre versin duaları kabul olsun.

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..

Hayırlı ugurlu olsun sağlıkla kavuşursun inşallah

20316 mı:44:benim sat 25 Haziran benimki 3180 civarı çıktı.seninki biraz fazla sanki yoksa ikiz mi

evet çok yüksekeşime diyorum aceba değerlerin arasına bir yere virgül koymayı mı unuttular:)öyle şey olur mu diyor...umarım bir sorun yoktur çok korkuyorum doktora da gidemedim henüz nette bazı hesaplayıcılara girdiğimde 6 haftalık çıkıyor bu değerlerde iyice kafam karıştı benimde.ilk bebeklerim ikizdi erken doğumla kaybettik.doktor bundan sonraki tek sonra yine ikiz olma ihtimalin var demişti.Bilemiyorum rabbim herkese hayırlısını nasib etsin.

Âmin canm .Önceden ikiz gebelik geçirdiysen olabilir aslında.Allah gönlüne göre versin canım en önemlisi sağlıklı olması.benm rahimde şekil bozukluğu olduğu için ikizi kesinlikle doğuramam sanmıyorum tek gebelikte bile erken doğum olacak büyük ihtimal o nedenle çok takma şanslı sayılırsın bence:)ama nolursa olsun önemli olan sağlıklı olması çok fazla düşünmemek lazım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…