bence hiç panik yapma İçin rahat etmez diyorsan bir de özele git.oğlumda geç döllenme olduğu için adetim neredeyse 1 ay geçmişti ve ancak kese o zaman görünmüştü.döllenme tarihiyle alakalı bir durum bu.
saat 2 de kan sonucum çıkacak doktordan rica minnet ancak 10 gün sonraya randevu alabildim.sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım.ebe bazı tavsiyelerde bulundu.Folik asidi doktorun söyleyince al dedi 10 gün var daha arkadaşlar ben almaya başlasam mı folik asit?
kızlar sağlık ocagına bildirmek mi gerekiyo hamileliği?
Evet şimdi geldim hastaneden.dediğiniz gibi özele gittim ve kesemi gördüm:) kan değerimde 3180 çıktı çok kşükür Allahıma:)
Hayirli olsun kac haftaliksiniz ultrasona gore :)
5 haftalık dedi doktorum.doğru yani zaten 5+2 idim:)çok sağolun :)
hayırlı olsun öncelikle.evet sanırım gerekiyor.ben telefon ettim onlar arıycaklarmış beni ebe arar sizi dedi bayan.kan testi yaptırdınızmı yoksa sadece idrarda mı gördünüz gebeliği :)
canım ben tedavı ılel hamıle kaldım tup bebek oyuzden ıdrarda zor cıkıyor kanda cıktı. 2 kere kan testı yaptırdım 13. gun 225 13. gün 325 ti. yarın yine yaptırıcam ınsallah duzenlı artar. 10 yıldır beklıyorum ılk bebegım
Ayy masallah :) darisi basima bizde 4+3 olduk :)
inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.benimki normal tedavi değil idrarda çok kolay belli oldu ama kanda bana düşük geldi sanki dün yaptırdım 76,02 çıktı yarın tekrar yaptırıcam bakalım hayırlısı inşallah
canım ben tedavı ılel hamıle kaldım tup bebek oyuzden ıdrarda zor cıkıyor kanda cıktı. 2 kere kan testı yaptırdım 13. gun 225 13. gün 325 ti. yarın yine yaptırıcam ınsallah duzenlı artar. 10 yıldır beklıyorum ılk bebegım
10 yıl demek Allah sağlıkla kavuştursun insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım senı telaslandırmım ama dr a gıttınmı bence hemn bı dr a gıt 5 haftalık olmasına ragmen nıye o kdr dusukkı
hcg 76,02 çıktıbaşta sevindimde yukarıdaki arkadaşlarınkini okuyunca dağıldım stres bastı ne olduğumu şaşırdım.heyecanım kaçtı.
Daha adetim geçeli 2 gün oldu 4+2 yim sağlık ocağındaki ebe normal dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
imzanda 5 haftalık yazıyoda ondan dedim tamam canım o zaman
Bugün adetim geçeli 3. Gün yarın tekrar yaptırcam ebe normal artar dedi bakalım inşallah artar bugün daha artmıştır inşallahHangi gün 76.02 cikmisti benimde adetten 2 gün önce 56 cikmisti adetten 1 gün sonra 233.10 çıktı masallah. Sonrada kan testi yaptır madim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün adetim geçeli 3. Gün yarın tekrar yaptırcam ebe normal artar dedi bakalım inşallah artar bugün daha artmıştır inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi