2015 Nisan Anneleri

kesinlikle öyle önemli olan sağlıklı olması...İnternette en kötü ihtimaller yazıyor baktıkça canım sıkıldı yüksek değerlerde mol gebelikten bahsediliyor,düşünmek istemiyorum ama bir anda saplanıp kalıyorum o düşünceye.Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasib etsin.bebek gelişimini tamamlayana kadar kalır inşallah.

Âmin canm sağol inş .şu internet mahvetti benide zaten kese görülmeyince dış gebelik diye kendimi yedim,yaşadığım stresi ben bilirim,oysa alakası yokmuş.yani internette çok fazla araştırıp kafa karıştırmamak lazım,boşuna bebeğimde zarar veriyoruz.rahat olmak herşeyi zamana bırakmak en iyisi.inş herşey yolunda gider sağlıklı bir süreç geçiririz

Sat 3 temmuz hcg bugun 545

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar sat 13 temmuz çatlama iğnesi 26 temmuzda oldum şimdi beklemedeyim .şöyle bir sorun var çarşamba günü gürcistana tatile çıkaçağız ve ben kan testini nasıl yapaçağım bilmiyorum . şimdi hamilemiyim onu da bilmiyorum . adet olaçakmışım gibi ağrılar oluyor . bu gün belim ağrımaya başladı . bu tatilde bir sorun çıkmaz değilmi hamile olursam ? bir fikri olan varmı?

Bende nisanda normal yolla hamile kaldim 4lerimi dusurdum henuz kan testi yaptirmadim bizde esimle bu seferde 4z olirsa endisesindeyiz pazartesi doktora gidicem bakalim ne sonuc cikicak hayirlisi olsun ins.

insanın başına kötü bir olay gelince çoğul gebelikten korkuyor değil mi?sanki hep öyle olacakmış gibi geliyor.Hakkınızda hayırlısı olsun sizin de hayırlı haberlerini bekliyoruz.

insanın başına kötü bir olay gelince çoğul gebelikten korkuyor değil mi?sanki hep öyle olacakmış gibi geliyor.Hakkınızda hayırlısı olsun sizin de hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Cok sagolun. Hep dua ediyoruz Rabbim tek olsun saglikli sihhatli olsun diye onceki hamileligimde once 3z oldugunu dusmeden oncede 4z oldugunu ogrenmistik simdide ayni sorunlari yasayacakmis hissine kapiliyoruz. Hayirlisi olsun bakalim yarin doktor muayenesine ve hcg tahliline gidicem bakalim degerlerim nasil.olacak :)

Allah Allah canim peki normal yoldanmi hamile kalmistin tedavi ilemi

Allah Allah canim peki normal yoldanmi hamile kalmistin tedavi ilemi

Evet normal yolla hamile kaldim bu aralar yediklerimiz ictiklerimizden cogul gebelikler fazlalasmis durumda doktorumda sasirdi normal yolla 4e ama bende hamileyken arastirdim bir hayli fazla normal yolla 3z ve 4z su ara. ailemde ikiz var anne baba tarafindada kayinvalidemde esimden once ikiz dusurmus ama 4z ilk bizde oldu nasip

her gebelik aynı olacak diye bir şey yok ...ben de aynı duayı ediyorum tek olsun sağlıklı olsun diye.Yarın gidiyorsun demek doktora hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.benim de eşimin kardeşleri içimize ikiz doğuyor dediler ilk öğrendiğim anda.Daha planlamamışken hamile olmayı oğlum benim ikiz kardeşim olacak biri kız biri erkek dedi:)hayırlısı hakkımızda .yine söyleyeyim tek olsun sağlıklı olsun :)(aminnnnnn)

rabia ne zaman dr gidiceksin keseyi görmeye..

Hayirlisi olsun ins. Bu sefer gec gitmek istiyordum doktora ama icim rahat etmedi onceki gebeligim düsukle sonlaninca bi gidim dedim. Hcg testide yaptirmadim henuz evdeki testte ogrendim bakalim ins. Guzel sonuclar cikar :)

Hanımlar yarın 4+6 olmus olucam erken degil degilmi doktora gitmek icin oncekinde acele etmistim kararsizim az dahami beklesem acaba :S

canım bebeğin hayırlı olsun. sanırım tarihlerimiz aynı. Doktora gittikten sonra muhakkak bilgi verirmisin. Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. kesenin bile görüneceğinden şüpheliyim.

canım merhaba ben cuma gunu dr gittim deger 770 olmus kese gözukmedı alttanda bakmadı dr.salı gunu yıne gidicem sende durumlar ne acaba? benım sat 27 hazıran

Hanımlar yarın 4+6 olmus olucam erken degil degilmi doktora gitmek icin oncekinde acele etmistim kararsizim az dahami beklesem acaba :S

bende gittim senin gibi 4+6 olunca kan tahlili verdi ama keseyi göremedi..ne zaman gitmeyi düşünüyosun

bende gittim senin gibi 4+6 olunca kan tahlili verdi ama keseyi göremedi..ne zaman gitmeyi düşünüyosun

Yarin gitsem diyordum ama beklesemmiki acaba yarin saglik ocaginda kan tahlilimi yaptirsamki kararsiz kaldim. Doktorum bebek dusunmeden once folik asite baslariz gelirsin ama normal yolla tekrar hamile kalabilirsin bi engel yok demisti simdi takibindemi devam etsem diyorum karar veremedim napsamki

Selocan61 sizin hcg orani kac cikti 4+6da

hımm ben gittiğimde keseyi göremedi ama kan tahlilinde 1286 çıktı.bir hafta sonra tekrar gel keseyi görelim dedi..evde test yaptın dimi..

Benim şu an 5+2 görünüyor doktora gitmeme 8 gün var o zamana kadar kese görünür herhalde.bir de arkadaşlar ben hemen folik aside başlayacaktım ama sağlık ocağındaki ebe doktor kontrolünden sonra kullanmaya başla dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…