Âmin canm .Önceden ikiz gebelik geçirdiysen olabilir aslında.Allah gönlüne göre versin canım en önemlisi sağlıklı olması.benm rahimde şekil bozukluğu olduğu için ikizi kesinlikle doğuramam sanmıyorum tek gebelikte bile erken doğum olacak büyük ihtimalo nedenle çok takma şanslı sayılırsın bence:)ama nolursa olsun önemli olan sağlıklı olması çok fazla düşünmemek lazım :)
kesinlikle öyle önemli olan sağlıklı olması...İnternette en kötü ihtimaller yazıyor baktıkça canım sıkıldı yüksek değerlerde mol gebelikten bahsediliyor,düşünmek istemiyorum ama bir anda saplanıp kalıyorum o düşünceye.Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasib etsin.bebek gelişimini tamamlayana kadar kalır inşallah.
evet çok yüksekeşime diyorum aceba değerlerin arasına bir yere virgül koymayı mı unuttular:)öyle şey olur mu diyor...umarım bir sorun yoktur çok korkuyorum doktora da gidemedim henüz nette bazı hesaplayıcılara girdiğimde 6 haftalık çıkıyor bu değerlerde iyice kafam karıştı benimde.ilk bebeklerim ikizdi erken doğumla kaybettik.doktor bundan sonraki tek sonra yine ikiz olma ihtimalin var demişti.Bilemiyorum rabbim herkese hayırlısını nasib etsin.
Bende nisanda normal yolla hamile kaldim 4lerimi dusurdum henuz kan testi yaptirmadim bizde esimle bu seferde 4z olirsa endisesindeyiz pazartesi doktora gidicem bakalim ne sonuc cikicak hayirlisi olsun ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insanın başına kötü bir olay gelince çoğul gebelikten korkuyor değil mi?sanki hep öyle olacakmış gibi geliyor.Hakkınızda hayırlısı olsun sizin de hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Cok sagolun. Hep dua ediyoruz Rabbim tek olsun saglikli sihhatli olsun diye onceki hamileligimde once 3z oldugunu dusmeden oncede 4z oldugunu ogrenmistik simdide ayni sorunlari yasayacakmis hissine kapiliyoruz. Hayirlisi olsun bakalim yarin doktor muayenesine ve hcg tahliline gidicem bakalim degerlerim nasil.olacak :)
Allah Allah canim peki normal yoldanmi hamile kalmistin tedavi ilemi
Evet normal yolla hamile kaldim bu aralar yediklerimiz ictiklerimizden cogul gebelikler fazlalasmis durumda doktorumda sasirdi normal yolla 4e ama bende hamileyken arastirdim bir hayli fazla normal yolla 3z ve 4z su ara. ailemde ikiz var anne baba tarafindada kayinvalidemde esimden once ikiz dusurmus ama 4z ilk bizde oldu nasip
rabia ne zaman dr gidiceksin keseyi görmeye..evet çok yüksekeşime diyorum aceba değerlerin arasına bir yere virgül koymayı mı unuttular:)öyle şey olur mu diyor...umarım bir sorun yoktur çok korkuyorum doktora da gidemedim henüz nette bazı hesaplayıcılara girdiğimde 6 haftalık çıkıyor bu değerlerde iyice kafam karıştı benimde.ilk bebeklerim ikizdi erken doğumla kaybettik.doktor bundan sonraki tek sonra yine ikiz olma ihtimalin var demişti.Bilemiyorum rabbim herkese hayırlısını nasib etsin.
her gebelik aynı olacak diye bir şey yok ...ben de aynı duayı ediyorum tek olsun sağlıklı olsun diye.Yarın gidiyorsun demek doktora hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.benim de eşimin kardeşleri içimize ikiz doğuyor dediler ilk öğrendiğim anda.Daha planlamamışken hamile olmayı oğlum benim ikiz kardeşim olacak biri kız biri erkek dedi:)hayırlısı hakkımızda .yine söyleyeyim tek olsun sağlıklı olsun :)(aminnnnnn)
canım bebeğin hayırlı olsun. sanırım tarihlerimiz aynı. Doktora gittikten sonra muhakkak bilgi verirmisin. Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. kesenin bile görüneceğinden şüpheliyim.
bende gittim senin gibi 4+6 olunca kan tahlili verdi ama keseyi göremedi..ne zaman gitmeyi düşünüyosunHanımlar yarın 4+6 olmus olucam erken degil degilmi doktora gitmek icin oncekinde acele etmistim kararsizim az dahami beklesem acaba :S
bende gittim senin gibi 4+6 olunca kan tahlili verdi ama keseyi göremedi..ne zaman gitmeyi düşünüyosun
Yarin gitsem diyordum ama beklesemmiki acaba yarin saglik ocaginda kan tahlilimi yaptirsamki kararsiz kaldim. Doktorum bebek dusunmeden once folik asite baslariz gelirsin ama normal yolla tekrar hamile kalabilirsin bi engel yok demisti simdi takibindemi devam etsem diyorum karar veremedim napsamki
rabia ne zaman dr gidiceksin keseyi görmeye..